osw zeer correct, de handelaren en slopers niet correct

Mijn ervaring met osw is dat jullie heel correct te werk gaan, maar de mensen waar jullie zaken mee doen(slopers, en handelaren) vindt ik onbetrouwbaar. 1 x hebben ze ons laten zitten. En de tweede begon gelijk te zoeken naar mankementjes en begon binnen de 5 minuten al over of we niet wat van de prijs af konden doen. We hadden de auto als sloopauto bij jullie opgegeven, maar deze sloper ging er mee naar de veiling, en begon over een paar kleine deukjes. zeer teleurstellend. Dus nu toch maar snel ( ivm aflopen van onze verzekering )naar de sloper hier in de buurt gebracht. en gelijk 100 euro gebeurd.

Komen afspraken na

Alles netjes verlopen zoals besproken. Beide partijen tevreden. Eerlijke prijs gehad.

Super!!

Ben goed geholpen, ook met het omzetten naar een ander bedrijf was geen probleem en snel geregeld.

Super service

Ik ben een aantal keer gebeld en er werd erg goed geluisterd naar wat ik wilde. Heel fijn contact gehad en was super snel geregeld, dank jullie wel

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Te veel gebeld de communicatie onderling is niet goed

Werd snel gebelt dat de auto verkocht was maar vervolgens werden er tig keer gebelt of het al was gebeurd nee duurde uit eindelijk 9 dagen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Snelle afhandeling bij verkoop van de caravan

Fijne en snelle afhandeling van de verkoop van de caravan. Betrouwbaar, top

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

snelle, goede service en afhandeling

Supergoed geholpen door OSW. Medewerker belde met de stappen die ze gingen ondernemen en hield me op de hoogte. Auto was snel verkocht tegen een goed bod. Voor verdere afhandeling kun je ook vertrouwen op OSW. Netjes en professioneel. Zeer tevreden!

vlot zakelijk en betrouwbaar

Snelle opvolging op mijn aanmelding, daarna een hele tijd met rust gelaten, en pas toen ik weer stappen ging zetten waren zij er ook weer en hebben ze zeer snel en accuraat gehandeld waarbij de gewekte verwachting precies uitkwam. Ook na de deal hielden ze de vinger aan de pols. Echt een fijne ervaring.

Gemakkelijk en goede service

eenvoudig registreren en alles wordt voor je geregeld. Prima service.

Duidelijk en snel

Vriendelijk en meedenkend. Goede prijs voor mijn auto gekregen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Snel en vlot afgehandeld.

Binnen 1 dag alles geregeld zonder veel poespas.

Snel en vlot geregeld

Binnen 24 uur auto verkocht en gevrijwaard!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

goede bereikbaarheid (telefoon) en prijs, afspraken worden nagekomen, vlotte regeling

heel positief

Ontevreden

Zie mail die is verstuurd naar [email protected]

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Waren op tijd. Meneer was klantvriendelijk

Snel, betrouwbaar, transparant

Eerlijke informatie op website , betrouwbare afhandeling. Snel en vakkundig geregeld door OSW en door koper.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Goede service en snel geregeld

Waren op de aangegeven tijd aanwezig en werkte snel en netjes. Alles goed afgehandeld en vriendelijk bij de afhandeling.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Top organisatie

Duidelijk, snelle behandeling, geen enkel probleem ondervonden en alle afspraken nagekomen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Harstikke gemakkelijk om je auto te verkopen.

Aangemeld en nog geen 10 min later al een bod gekregen. Netjes ben ik gebeld en heb ik uitleg gegeven wat er mis was met de auto. 5 dagen later is de auto opgehaald, ben prima geholpen met de overschrijving en de betaling ging ook vlot. Hij wilde zelfs de auto sleutels niet accepteren voordat hij zag dat de betaling was gelukt. Prima service! En een eerlijk bod gekregen!

Goede communicatie.

Snelle en vriendelijke behandeling van de verkoop. Top.

Perfect afgehandeld

Mijn caravan te koop aangeboden bij OSW. De volgende dag een bod. Hiermee kon ik niet instemmen gezien de hoeveelheid extra accessoires die er op- en aanzaten. OSW is hiermee opnieuw aan de slag gegaan en er kwam enkele dagen later een nieuw bod waar ik wel mee kon instemmen. De caravan is enkele dagen later opgehaald door de koper. Ik ben zeer tevreden.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

snelle goede service

alle stappen om je auto te verkopen zijn duidelijk en snel afgehandeld. je wordt meermaals gebeld met meer info en alles wordt transparant behandeld. Je hebt zelf geen gedoe en bent in 1 keer klaar. Ideaal als je geen zin hebt in meerdere onzekere kijkers via een verkoop platform. Enige jammere is dat de taxatie veel hoger was dan de uiteindelijke biedingen. Dat is dan eerder een prijs die je koper dan nog kan krijgen waarschijnlijk.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Goed contact, goede prijs, snelle afwikkeling

Na het eerste contact het hele traject in no time afgerond.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Alles volgens afspraak nagekomen en snel afgehandeld.!!!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein