Goede communicatie, goed op de hoogte gehouden over de vorderingen bij de verkoop

fantastisch

Goed bedrijf en ook een goede prijs gehad thanks

BEN IK TEVREDEN SUPER.

Prima en snel

Prima service en snel verkocht.

goed geregeld

perfect geregeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Eenvoudig en erg snel antwoord

‘s morgens gegevens ingevuld en voor einde van de middag een bod gehad op onze caravan. Vriendelijk en snel geholpen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Duurde even voor dat contact werd opgenomen

Mede werker was met vakantie, duurde even voordat de vervanger geregeld was, daarna wel snelle service.

Echt top bedrijf en vlot verkocht van mij een 10

Zeer leuk om samen met dit bedrijf te werken ik beveel het iedereen aan als je wat tekoop heb en mocht er wat zijn met d'r verkoop ze helpen je gelijk

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Uistekend telenisch door Alys van Rooijen geholpen.

Klantvriendelijk en zakelijk horen bij uw 5 sterren. Bovendien bij de Caravan ophalen twee overvriendelijke heren van Tewes en dat alles maakte het voor ons gemakkelijker om na 44 jaar afscheid te nemen van onze in 1980 nieuw gekochte Caravan.

Prima geregeld

Mijn opel astra te koop aangeboden,werd al snel gebeld door Marcel Douma van osw met een bod . Bod geaccepteerd, en al dezelfde dag gebeld door Mark vernooij van automotive. Afspraak gemaakt om de zelfde dag nog te komen ophalen. Hij heeft de auto bekeken en even laten lopen en heeft meteen afgesproken bedrag overgemaakt ,en vrijwaring geappt en gemailed. Mooi alle afspraken nagekomen!!!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Prettige bemiddeling zonder druk door Aloys van Rooijen.

De OSW.Nl heeft ons op het juiste spoor gezet. Na bemiddeling kwamen wij terecht bij V B Caravans. De heer Frans van Boven bood ons een goed bedrag voor onze caravan.

prima communicatie

Contact verliep soepel en het ophalen van het voertuig ging ook gladjes. Alle afspraken werden nagekomen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Goed geregeld en netjes uitgevoerd

Top netjes geregeld en heel netjes door de Rooy uit Wijk bij Duurstede uit gevoerd deed niet moeilijk en vriendelijk Netjes overgeschreven en de prijs die was afgesproken ook netjes betaald

Fijne communicatie

In een wereld van allerlei opkopers die zich niet aan de afspraken houden is het heel erg fijn om te werken met zo een partij. Alles werd goed geregeld.

Prettige ervaring

Het is makkelijk je voertuig te uploaden/ aan te bieden voor verkoop. Het contract met de medewerker was prettig. Ook de kopende partij had goed contract met me en kon ik goed een afspraak maken. Kortom goede ervaring!

Goed en snel afgehandeld

TOP geregeld.

Niet veel moeite zelf hoeven te doen. En een goede prijs voor mijn auto, snelle afhandeling en de dag erna opgehaald.

Toppie Alles zeer correct afgehandeld

OSW altijd een zekerheid

Voor de tweede keer mijn auto verkocht via OSW . Snel , vakkundig en correct . Prima tent . Geen toestanden . Fijne ervaring opnieuw en bedankt voor de service !

Snel en goed afgehandeld

In de ochtend op site gezet, en direkt gebeld door osw en daarna verkoper,dezelfde dag nog opgehaald. Betaling en vrijwaring binnen 5 minuten. Dat is supersnel! Top bedrijf. Alles binnen 1 dag geregeld.

Top!

Lekker vlotte afhandeling en prettig contact.

Deskundig en klantvriendelijk.

Binnen 4dagen mijn Honda motor verkocht. Alles duidelijk voorgesteld en afgehandeld.

Goede en heldere communicatie

Prima alles naar tevredenheid en vlot geregeld Heldere afspraken en ook nagekomen

Koper kwam afspraken na

heel gemakkelijk !

mijn zoon zijn mini cooper verkocht via osw. super makkelijk en snel geregeld. binnen een week hadden ze al een koper . En uiteindelijk aan de handelaar in den haag verkocht, hij had nog wel wat opmerkingen over de auto ,maar we zijn toch overeen gekomen met de prijs . Hij is gelijk verkocht en meegenomen .

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein