Na aanmelding ging alles prima, e-mail en telefoon zo geregeld. Snelle afhandeling en betaling.

Uitstekend geregeld

Juiste mensen vriendelijk goede afspraak en eerlijkheid.

De maximale prijs gekregen voor mijn wagen! Top!

Superservice!

Afspraken nakomen? NOT

Vol goede moed en an het elzen van zoveel positieve recensies heb ik mijn auto voor verkoop aangemeld. Meteen volgde een fijn telefoontje van de verkoopafdeling van de heer M. Hij verzekerde mij er werk van te maken en zou aan mij snel iets laten weten. Van dat laatste is niets meer terecht gekomen. Ik heb hem zelfs nog gemaild en daarop nooit een antwoord ontvangen. Ook is er geen bod gedaan en dan volgde vandaag en bericht of ik mijn vraag nog wil laten doorlopen. Jammer voor WSO, intussen is mijn auto verkocht aan een partij die wel adequaat reageerde.

Super geregeld en de mensen zijn vriendelijk.

Snelle verkoop van betrouwbaar bedrijf!

In 2 dagen de auto verkocht. Alles precies volgens afspraak afgehandeld. Bedankt hiervoor!!

Prima contact

Er wordt naar je geluisterd en informeren ook naar de verkoop of alles goed verlopen is dus prima bedrijf.

Uitstekende service

OSW handelt heel snel en vriendelijk. Mijn auto was binnen een dag verkocht. Ze hielden een vinger aan de pols om te kijken of alles goed verliep met de verkoop en hielpen waar nodig. Uitstekende en vriendelijke service.

Snelle reactie.

Duidelijk en snel

Snel een bod ontvangen en zorgeloos de deal kunnen sluiten

Heel goed idereen was vriendelijk

Service is heel goed ik zal het weer doen heel goed geregeld Mensen was vriendelijk en behulpzaam die de motor komt op halen

Prima ervaring

Ze reageren snel. Goede bemiddeling. Vriendelijk personeel. Komen afspraken na. In mijn geval duurde het even voordat ik de auto kon verkopen. Dit hadden ze netjes met de koper afgestemd. Zeker een aanrader :-)

Auto verkocht in een dag

Ik had na een dag een offerte binnen. En ik ben tevreden met het geboden bedrag. Auto werd opgehaald en ik werd netjes betaald. Ik kreeg ook meteen een vrijwaringsbewijs bij de verkoop van mijn auto. Ik ben zeer tevreden !

Snelle afhandeling en afspraak nagekomen

Hoewel mijn advertentie nog niet lang stond heb ik meteen een reactie gekregen. De afhandeling ging vervolgens snel en volgens afspraak.

Zeer tevreden met OSW

Top bedrijf met zeer klantvriendelijke mensen. De schade auto was boven mijn verwachtingen zeer snel verkocht. De afwikkeling is zeer goed verlopen met de schade bedrijf. Als ik weer een auto verkoop is OSW weer aan de beurt. OSW krijgt van mij een vette 10.

Motor verkocht, agressieve manier van kopen.

Succesvol, de motor is verkocht. Contact met OSW was niet heel prettig, erg agressieve manier van bod uitbrengen. Voelt als enorm onder druk gezet zijn. Uiteindelijk ook niet het beste gevoel over de prijs overgehouden. Afhandeling met de dealer ging erg prettig en soepel.

Goede bemiddeling

Ik heb mijn motor 3 weken geleden aangeboden 2 keer een bod gehad bij het tweede bod geslaagd met de verkoop zeer goede en snelle verkoop door hun bemiddeling

Snelle probleemloze verkoop

Auto was na 20 jaar op. Als sloopauto aangemeld bij OSW en na twee uur had ik een verkoopovereenkomst in de mail. Twee dagen later is de auto opgehaald en had ik een vrijwaring. Blij mee!

heel goed

was zo geregeld een bericht werd gelijk gebeld twee tellen later belde een man kom vrijdag de auto ophalen erg vlug een netjes ben heel te vrede

Leuk geholpen. Alles prima geregeld. Nogmaals geweldig

gewoon goed

goede afhandeling, duidelijke en snelle reactie vlot afgehandeld en tevreden over het totaal.

Zeer beleefd contact gehad en zeer netjes afgerond

Zeer beleefd te woord gestaan. Alles volgens afspraak. Goed tot elkaar gekomen. Ook met de afhaler (Arjan) alles netjes direct afgehandeld. Prive gegevens samen gereset naar fabriekinstelling (telefoonnummers en routes) nadat we samen alle knopjes en lichten hadden gecontroleerd dat ze het deden. Echt een aanrader!

efficient

Geen overbodige poespas, na aanmelding kreeg ik telefoontje. begrip en vraag over km-stand die ik vergeten was te vermelden. de volgende dag al reactie

Gemakkelijk aangemeld, snel verkocht en afgehandeld

Snelle en gemakkelijke aanmelding op de site. Vervolgens binnen paar dagen bod gekregen op de auto, hierna is een afspraak gemaakt voor ophalen auto. Vrijwaring en geld op dezelfde dag gekregen, top.

Alles volgens afspraak

Aangemeld. Bod bod geaccepteerd Afspraak. Netjes opgehaald