Prettig en heldere uitleg.

Goede info ( duidelijk) en snelle service.

Reageren op een e-mail zou beter kunnen

goed accuraat en perfect

snelle service perfect uitgevoerd ga zo door !!

ik werd gebelt en er werd gelijk zaken gedaan.

Zeer vlot met afhandelen van de caravan binne 1 dag was alles geregeld.

Goed geregeld

Hoewel het iets langer heeft geduurd dan ik had gehoopt is de verkoop netjes verlopen. Met name de koper heeft een hoop goedgemaakt wat een andere handelaar buiten osw kapot heeft gemaakt aan vertrouwen. Ik werd door hun netjes op de hoogte gehouden en ze waren zowel telefonisch als bij het ophalen heel vriendelijk.

Betreft motor verkoop

Heel goed geregeld een vlotte afhandeling werd goed op hoogte gehouden ik vind osw echt een aanrader daarom geef ik een 10

Prima geregeld

Heb alleen een vraag : is kopy van vrijwaring bewijs voldoende ? Zo ja , dan is alles prima geregeld

Super snelle reactie met aanvaardbaar bod en hele goede afwikkeling.

Caravan ‘s avonds te koop aangeboden op de site. Volgende ochtend al een bod, dat we aanvaard hebben. Zelfde dag nog afspraak gemaakt met de koper. Alles volges afspraak geregeld, geld werd gelijk gestort en overschrijving werd ter plekke gedaan. Uitstekende service. We zijn blij dat we de caravan op deze manier konden verkopen.

Verkoop volgens afspraak ging heel vlot

Verkoop via online site en rugge spraak ging heel makkelijk en snel

Snel geregeld

Nette verkoop

Snelle, vriendelijke en betrouwbare servive

Na het plaatsen van de advertentie voor onze (sloop)auto, werd al snel contact opgenomen. Heel netjes te woord gestaan en uitgelegd hoe de procedure in zijn werk gaat. Daarna ook direct door het demontagebedrijf opgebeld, die een dag later de auto keurig op tijd hebben opgehaald. Zeer tevreden over OSW dus!

Snel en betrouwbaar!

Wat een goede service! Bij OSW de camper aangeboden en een prijs afgesproken. Binnen een paar uur was er een deal. Wij hebben OSW als een betrouwbare partner ervaren. Top zoals jullie het begeleid hebben.

Ik zet de auto er op binnen 2 dag was auto verkocht

Snel, doortastend en komen de afspraak na.

Auto binnen een halve dag verkocht voor de vraagprijs. Goede afspraken gemaakt en die werden nagekomen. Auto werd bekeken door de koper. Hierna snel de administratieve handelingen verricht en de auto opgeladen. Duurde ongeveer 20 minuten. Kan OSW zeker aanbevelen.

Snelle service en afhandeling

Mijn ervaring met OSW is zeer positief. Super vriendelijk personeel met goede begeleiding en bemiddeling. Snelle service, wij gaan deze service zeker vaker gebruiken als we een sloopauto hebben. Gaan OSW ook zeker aanbevelen in onze persoonlijke kring.

Snelle afhandeling. Dat er contact met mij werd opgenomen ervaar ik als zeer prettig . Afspraken werden nagekomen

Zeer professioneel

Personeel nam alle tijd om de zaken te regelen die nodig waren.

prima gereld alles optijd en volgens afspraak

nette mensen en goed geregeld alles volgens afspraak

snel en doeltreffend

snelle en doeltreffende actie door OSW nemen in dien nodig contakt met je op om de zaken goed ter regelen vriendelijk en behulpzaam

snel en duidelijk geregeld

Binnen een paar uur een reactie en zelfs een verkoper . na 2 dagen vlg afspraak opgehaald. Geen gezeur of gezeik. gewoon snel en professioneel. minder gekregen dan via het bieden op marktplaats . Maar het is mij zeker waard. Advies ::: BIed je caravan bij hun aan.

Is goed verkocht

Snel zonder gezeur

Stort direct je geld en is zeker betrouwbaar mbt vrijwaring. Heeft t volgens mij wel erg druk, dus wat speling nemen bij een afspraak

Snel geholpen en duidelijk.

Het contact was snel,goed en duidelijk. Had niet gedacht dat het zo vlug zou gaan. Zelfde dag bedrijfswagen verkocht. Ook de afhandeling met koper is prima verlopen volgens afspraak.

Strak en snel geregeld

Goede keus in opkoper. Geen gepingel. Ondanks het verlies toch goed gevoel bij afhandeling.

Perfect afhandeling

Voldoende communicatie,snel handelen, en de afspraak met de ophal dienst was snel en accuraat!!!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein