Heel goed

Uitstekende uitleg en begeleiding in het verkoop traject

Super goed geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

Geweldig.

Het was stressvrij, snel, goed contact en goede begeleiding. Er werd na een paar dagen gebeld of de koper contact had gezocht. Het heeft effe geduurd ondat ik een nieuwe kentekenbewijs moest aanvragen. Alles bij elkaar ben ik uitermate tevreden. Heb dit dan ook al aan anderen doorgegeven. Merci. Susan

Goed netjes en correct

Gehandeld volgens afspraak zonder problemen de caravan verkocht .dus een aanbeveling waardt

Eenvoudig goed en snel een deal gemaakt.

Goede ervaring, gemakkelijk via de side je gegevens invoeren een snelle reactie. En een vlotte en correcte afhandeling. Al met al een goede ervaring.

Topservice

Gemaild, teruggebeld en binnen half uur een goed bod gekregen.

Snel, doeltreffend en vertrouwd

goed en snel

Ik heb mijn motor binnen een paar dagen verkocht

Betrouwbaar, voledig ontzorgd en makkelijk.

Auto erop gezet met foto's en de informatie die gevraagd werd wat overigens simpel is om in te vullen. Dezelfde week aangeboden bij klanten en verkocht opgehaald netjes betaald en afgehandeld. Super zou het iedereen aanbevelen die een loop of sloop auto heeft.

Top service. Eerlijk, snel en correct!!!

Perfecte serviceverlening voor iedereen die een loop/sloop of schadeauto wil verkopen zonder daarvoor tig handelaren te gaan benaderen. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld wordt je per mail en telefonisch in kennis gesteld door OSW. Geen onderliggende addertjes of verborgen bemiddelingskosten. Snelle, correcte en echt gratis service.

echt topservice en betrouwbaar!

heel klantvriendelijk, prettig in het contact, heldere afspraken over vrijwaring en betaling, voor een zorgeloze verkoop van je auto

Super snel een deal !

Gemakkellijk om je auto op de site van OSW te plaatsen. En geweldig snelle service en communicatie om je auto te verkopen. Super snel ,correct afgehandeld.

Perfecte en correcte verkoop

Vriendelijke mensen goed contact top

Alles is naar wens verlopen.

Vanaf het eerste moment dat ik met de OSW in aanraking kwam straalde dit vertrouwen uit. De communicatie tussen de medewerker van de OSW en mij was goed. Ook het papierwerk zag er verzorgd uit. Later werd ik door Ad Hoogeveen uit Velddriel gebeld. Om kort te gaan, hij heeft mijn caravan gekocht en van de camping opgehaald. Zeer correcte man. Betaalde de prijs ter plaatse en heeft het vrijwaringsbewijs afgegeven. Correcte deal. Zal de organisatie bij kennissen en bekenden van harte aanbevelen.

Snel telefonisch contact, heldere vragen en direct terugbellen als ze dat beloven. Heel Prettig.

Snelle en accurate behandeling.

Op zeer korte termijn, na de aanbieding van de caravan, werd door OSW de verdere behandeling opgepakt. Al zeer snel, binnen een dag kwam het bericht dat er gegadigden waren voor de caravan. Nadat wij, in overleg met en op advies van OSW, de verkoopprijs hebben aangepast was de deal snel gesloten, binnen 24 uur. Inmiddels is de caravan opgehaald en heeft een nieuwe eigenaar. Betaling en vrijwaringsbewijs zijn keurig geregeld.

Top geregeld nette prijs aardige mensen

Top geregeld nette prijs aardige mensen

Zeer goef

Goede service En afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Zeer snel contact en ook antwoord.

Was m'n motor zo kwijt

Goed, op wat onduidelijkheden na

Aanmelden op de site prima, vervolg wat onduidelijk omdat ik ineens gebeld werd door een voor mij onbekend persoon, die de caravan had gekocht. Daar was ik niet over ingelicht. Verdere afhandeling door de koper prima.

Goede en duidelijke service.

Goed en direct contact gehad met OCW. Alleen het ophalen van de auto door de partij die hem kocht liet even op zich wachten en na een paar telefoontjes was dat ook weer geregeld. Alleen jammer dat ze bij het ophalen van de auto wel gelijk opbelden om te klagen dat er een krasje en een scheurtje in de stoel zat. Dit is verder niet gevraagd door OCW en uiteindelijk na voet bij stuk houden is wel het afgesproken bedrag betaald. Dus OCW goede ervaring, de afhandelende partij niet zo goede ervaring.

Snel geregeld, ik moest wel zelf bellen voor een afspraak.

Vlot en correct

Het hele proces verliep vlekkeloos

Super!

Heel fijn geholpen met alles door Mark en zijn collega!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein