Koper was flexibel met ophalen. Snel geregeld. Goede ervaring

Snel,makkelijk,komen de afspraken naar

Goed eerlijk bedrijf om zaken mee tedoen. Komen de afspraken netjes na, en sturen je ook duidelijke emails. Een een woord, een aanrader.

Dik tevreden

Ik ben zeer tevreden alle afspraken zijn nagekomen en de verkoop is soepel verlopen. Camper was de andere dag al opgehaald.

zeer prettige ervaring

Snelle communicatie en makkelijk aangeven van de specificaties

Duidelijk

Snel en correct

Keurig geholpen.

Goede duidelijke communicatie

Er is moeite gedaan om een goede prijs te bedingen voor onze 9 jaar oude kia picanto. Verkoper heeft snel gehandeld en alles perfect uitgevoerd. Osw is een goede manier om de juiste prijs te laten bemiddelen en de auto is snel verkocht via een autodealer.Werkt beter dan verkoop op marktplaats, hier weet je waar je aan toe bent.

Zeer nette snelle afhandeling

Snel een afgekeurde auto opgehaald voordat termijn verliep, anders had ik een boete. Ook eerlijk voorstel gekregen.

Alles nagekomen volgens afspaak. Prettige ervaring,top

Professioneel

Snel geregeld, professioneel afgehandeld en vriendelijk. Prettig contact.

Onverwacht vriendelijk eerlijk en snel te woord gestaan

Buitengewoon snel kregen wij een bod voor onze caravan wat voor ons acceptabel was .Na 45 jaar met de caravan op pad te zijn geweest, is het vanwege hoge leeftijd en daarmee aflopende gezondheid best moeilijk afscheid nemen. Maar OSW heeft ons in principe alle werk uit handen genomen. De caravan werd precies op afspraak thuis opgehaald, keurige digitale betaling en vrijwaringsbewijs ter plekke overhandigd. Kortom: 'n Aanrader voor iedereen die snel van z'n caravan af wil

Prima geregeld

Een dag nadat ik mijn auto op de site had aangemeld werd ik al door een medewerker opgebeld dat ze een bod voor mijn auto hadden. Nadat ik akkoord was gegaan werd ik per mail op de hoogte gebracht. Ik heb zelf nog een keer teruggebeld met enkele vragen en werd super netjes te woord gestaan. Vervolgens zijn alle afspraken nagekomen en is mijn auto opgehaald. Echt top !

Zeer snelle reactie op mijn aanmelding

Ben zeer snel gebeld over de verkoop van mijn motor. Biedingen waren wel zeer laag op mijn BMW K75 RT. Afhandeling met koper verder zeer goed en correct verlopen.

Een fijne samenwerking

Duidelijke afspraken en geen verrassingen

Compleet

Motor aangeboden op OSW op dinsdag, vergezeld van een reëele vraagprijs. Woensdagmorgen contact met Calvin gehad, woensdagmiddag overeenkomst voor het gevraagde bedrag. De donderdag erop is de motor opgehaald, geld direct op de bank, motor overgeschreven. Alles naadloos geregeld dankzij OSW. Perfect gegaan!

Prima geregeld

Auto te koop plaatsen was kinderlijk eenvoudig, volgende dag meteen een bod en binnen een week keurig opgehaald en afgehandeld.

Top!

Ons Caravan was op 4 dagen verkocht. We hebben alle gegevens aan OSW meegedeeld waarop zij een advertentie geplaatst hebben. Na een paar dagen kregen we een vriendelijk telefoontje van een medewerker dat ons verwachte prijs te hoog lag. We hebben hun advies gevolgd en de dag erna hadden we al een bod. Een afspraak gemaakt met de bieder die ons caravan heel grondig onderzocht heeft. Spijtig genoeg is er een kleine lek ontdekt. (Eentje die voor ons niet zichtbaar was, dus ook niet vermeld op advertentie.) waardoor er nog wat van de prijs aan af is gegaan. Maar we vonden het nieuwe bod ook nog wel ok. De bieder heeft betaald via telefoon en het totaal bedrag stond onmiddellijk op ons rekening waardoor we ons caravan met een gerust hart konden laten vertrekken. Papieren werden opgemaakt en klaar was kees. Samengevat: zeer vriendelijke medewerkers zowel van OSW als het bedrijf die ons caravan gekocht heeft, geen gedoe met paperassen, vlotte betaling, alles heel goed verlopen. Top! Wij raden het zeker aan ;-)

Binnen één dag verkocht, overgeschreven, betaald en opgehaald.

Buitengewoon plezierige afhandeling. Geen gezeur, prijs ligt vast zoals overeen gekomen met OSW. Koper heeft alle papierwerk binnen een half uur geregeld, inclusief de betaling, daarna de auto opgeladen en klaar! Kortom, ik ben zeer tevreden en zal zeker weer gebruik maken van de diensten van OSW.

Vlotte reactie na aanmelden

De afgesproken ophaal tijd werd niet gehaald werd 3 uur later. De chauffeur is aller aardigst en heeft mij ook steeds op de hoogte gehouden dat maakte de wachttijd wel goed. Dinsdag is een zeer drukke dag op de weg.

Top top

Snelle afhandeling, chauffeur precies optijd geld vooraf op me rekening... Top toch? :)

Tevreden

Prima afhandeling

Supergoede ervaring.

Alles was perfect en snel getegeld, echt n aanrader.

Snel en too geregeld

Super snelle maar vooral goede afhandeling

Een goede service

Ik heb mijn auto aangemeld en hij was vlot verkocjt ik werd verschillende keren gebeld of alles goed verliep en dat deed het

Het duurde even maar dan was het resultaat gewoon goed

Misschien was mijn vraagprijs voor mijn Karmann Colorado Edition aan de hoge kant door vergelijkbare campers op andere sites. OSW heeft mijn camper uiteindelijk in de markt gezet in de door hun geadviseerde verkoopprijs en redelijk snel was er resultaat, eigenlijk te snel omdat ik aan de camper nog een aantal zaken wilde oplossen. Afspraak met de koper gemaakt en 4 dagen later camper betaald gevrijwaard en totaal leeg opgehaald. 10 punten OSW Helaas had de koper geen interresse in de materiaal dat elke camperaar nodig heeft maar daar had ik betere afspraken over moeten maken.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein