Zeer goed mijn moter was snel verkocht

Zeer goed mijn moter was binnen 15 minuten verkocht. En voor een goede prijs. Thanks

Bêst genôch

Alles ging vlot en soepel

Goed geregeld

Je hebt het gevoel dat ze hun best doen om de caravan voor je te verkopen.

Snel en duidelijk contact

Mijn auto is binnen 2 dagen verkocht. Fijne snelle communicatie met OSW.

Fijn telefonisch contact gehad,auto opgehaald,geld hebbeb ze meteen overgemaakt,en vrijwaring ook meteen geregeld. Keurig afgehandelt

Top service,

Netjes op tijd. Snelle afhandeling. Aardig personeel.

Opdringerig.

Verder ging het contact met de koper goed.

Slechte communicatie koper

12 juni contact gehad met koper , zou de auto donderdag 15 juni ophalen. Tikkie gestuurd en is betaald en vrijwaring ontvangen. Auto is nog steeds niet opgehaald reageert ook niet meer op mijn berichten. Auto staat achter op de parkeerplaats. Ik moest de sleutel in het dashboard kastje doen. Het is nu niet meer mijn verantwoordelijkheid als er iets met de auto gebeurd. Al met al lang geduurd . Auto vandaag 19 April opgehaald. OSW heeft mij tijdens het gehele verkoopproces keurig geholpen en de zaken zeer goed gecommuniceerd . Mijn tevredenheid naar OSW is ook naar alle tevredenheid. Zij zijn ook afhankelijk van de kopende bedrijven en kunnen ook niet alles in de hand hebben.

Snel en heel netjes compliment

Ik moest het autotje van mijn vrouw kwijt en ben eens gaan googelen hoe dat het beste en prettigste geregeld kon worden. Ik kwam bij OSW uit en die hebben mij keurig geholpen .en eigenlijk was haar autotje binnen no time verkocht en netjes thuis voor de deur opgehaald en ter plekke over geschreven en kreeg direct het vrijwarings bewijs via de mail binnen .Ook een compliment voor de persoon en het bedrijf dat de auto ophaalde werd keurig te woord gestaan en uitgelegd hoe alles in zijn werk ging Alle lof voor OSW en het bedrijf dat mijn auto heeft opgehaald weet niet of het mag maar de naam van het bedrijf is Cedar autohandel be Hanze el Hussein uit Rotterdam mijn dank

Super.

Prima. Goed contact, snel een mooi bod. Duidelijk. Mooi op tijd. Super vriendelijke man die de auto kwam halen. En een mooi bod voor mijn autootje. Ik ben super tevreden. Voor de toekomst onthoud ik deze weg van auto aanbieden. Top!

Top! Zorgvuldig en snel!

Binnen een dag verkocht, meerdere malen telefonisch contact. Professionele manen!

Prima geregeld

In een paar dagen was alles netjes geregeld

Geweldig snel en zonder problemen alles soepel geregeld

Wordt erg correct en beleefd te woord gestaan en op een fijne manier geregeld. Top service. Ga zo door.

Top!

Alles ging super vlot. Zowel aan de telefoon snel een bod en de volgende dag al opgehaald voor het geboden bedrag. Geen discussie achteraf mits je je voertuig goed en duidelijk omschrijft! Zeker aan te raden!

Prima, gemakkelijk en snel.

Acceptabel bod, fijne service.

Snel een mooi bod

Via OSW hebben wij een middenklasse auto verkocht, die niet meer reed. Na aanmelding is er direct contact opgenomen en binnen een half uur was een deal beklonken. Daarbij werd nog een mooi bod op de auto gedaan. Ook de afhandeling was netjes door te controleren of de koper ook contact op had genomen. Deze manier van onze auto afvoeren heeft ons veel zorgen uit handen genomen.

Mijn eerste ervaring met OSW is TOP

Even snel 5 foto's en beschreven wat de suto mankeerde toen wachten niet lang en toen de eerste keer telefoon goed begeleid en toegelicht en kort daarop het bod op mijn auto nu na twee dagen is deze al opgehaald SUPER

Snelle reactie

Snelle reactie en binnen een dag verkocht

Keurig en correct, kortom gewoon tevreden.

Correcte behandeling. Net te woord gestaan aan de telefoon. Financiële afhandeling netjes. Overschrijven zonder problemen. En caravan mooi thuis opgehaald.

Zeer tevreden over de benadering, afwikkeling en nazorg bij de verkoop van de camper.

Wij hadden geen idee hoe wij onze camper moesten verkopen. OSW heeft ons goed begeleid, ons keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en tot een succesvolle verkoop als resultaat geleid.

zeer goede ervaring

gaat erg snel en volgens afspraak

Snelle en realistische verkoop

Binnen 30 minuten alles geregeld. Fijn dat dit zo is gegaan. Zeker een aanrader.

Keurig netjes en snel reageren en afgehandeld

Goede ervaring en heel snel een bod gekregen en de afhandeling ging ook super goed een aanrader om zo je auto te verkopen

Snelle en correcte behandeling.

Na 2 dagen had ik mijn caravan verkocht en de gevraagde verkoopprijs ontvangen.

Snel en simpel geregeld

Auto op de site gezet, werd een paar uur later gebeld voor wat extra info. Volgende dag kreeg ik een bod waar ik tevreden mee was. Auto werd op afgesproken tijd opgehaald, meteen vrijwaringsbewijs en betaling... Prima geregeld

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein