Goed opgepakt

Na een telefonisch gesprek uitgelegd wat de wensen zijn en dat hebben ze prima uitgevoerd.

Snel verkocht

Snel verkocht, maar de voorwaarden die ik stelde voor verkoop werden niet doorgegeven aan de koper. Gelukkig was de koper zelf erg begripvol

Snel, helder en eerlijk

Nadat ik de auto geplaatst had werd ik binnen en half uur gebeld met extra vragen. Nadat we dat besproken hadden had ik binnen 2 uur een aanbod en heb dat geacpteerd. Vandaag is de auto netjes opgehaald en heb ik de afgesproken prijs ook daatwerkelijk gekregen. Vrijwaring direct in de mailbox en het geld direct op mijn rekening. Heel erg snel en netjes geregeld.

Netjes en correct alles overzichtelijk via mail bevestigd

Op woensdag de auto aangemeld en op donderdag auto verkocht alles netjes geregekd

goed geregeld

Vlotte afhandeling online. Koper handelt precies volgens afspraak. Volgende keer doe ik het weer zo.

Het was uitstekend

Snelle verkoop voor een realistische prijs.

Advertentie geplaatst op een avond. Volgende dag gebeld door medewerker van OSW die netjes aangeeft hoe de procedure is en wat hij denkt te kunnen halen qua prijs. Aan het einde van de dag was de verkoop al rond. Top!

correct en snel zeer tevreden

het werkt perfect geen gezeur fijn met jullie te hebben samen gewerkt

Een fijne en goeie behandeling en snel

Netjes en correct afgehandeld!

Zeer snelle afhandeling en komen afspraken na.Wij zijn zeer tevreden.

Top geregeld!!

Alles goed geregeld.

Prima Geregeld, Netjes op tijd en alles volgens afspraak.

erg goed geholpen bij de verkoop door OSW

De medewerker van OSW heeft mij goed geholpen met de verkoop. De communicatie ging soepel en was helder. De afspraak met de koper is ook conform afspraak gegaan. Ik beveel OSW van harte aan. De ervaring van OSW met de verkoper kwam overeen. Daarnaast is OSW goed bereikbaar en erg klantvriendelijk.

goed en prima afgehandeld

het was makkelijk om de motor op de side te zetten , daarna gebeld over de motor en de prijs , nog keer gebeld of ik al wat van de koper had gehoord maar die had zich nog niet gemeld , maar die zou pas twee dagen voor ophalen bellen. Met de koper alles geregeld en motor is onder tussen opgehaald . prima overdracht en goed contact.

Uitstekende service

Redelijke termijn tegen een goed bod.geen administratieve rompslomp

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Snelle eerlijke service, houden zich aan hun afspraken.

Transparant en kloppend.

prima, correct en efficient gehandeld.

Netjes. correct. snel. goede afhandeling.

Snelle match met koper

Zeer goede begeleiding, communicatie. Als snel was er een match voor een koper. Inmiddels is de auto verkocht en zal binnenkort worden opgehaald voor transport. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van jullie diensten.

Uitstekend de organisatie

Persoonlijk had ik nog nooit van deze organisatie gehoord. Maar ik ben uitstekend te spreken over de inzet. Mijn Caravan was binnen 24 uur verkocht. En de caravan is opgehaald twee dagen later.

Nadat ik mijn auto had aangemeld kreeg ik binnen een half uur al een telefoontje waarin men mij meedeelde dat ze de auto wel wilde komen halen voor een bepaald bedrag. Nadat we dit hadden afgesproken ben ik na een uurtje terug gebeld om een afspraak te maken om mijn auto te komen halen. Alles was in no time geregeld en afgehandeld. Ook de betaling en de vrijwaring waren nadat men de auto had gehaald voor 5 uur afgehandeld. Het bedrijf krijgt van mij een vette 9

Perfecte service

Er word serieus naar je geluisterd. Tevens is men zeer betrokken bij het proces. Tussendoor werd ik ook nog op de hoogte gehouden hoe het verder zou verlopen. En wat zo prettig is dat niets hoeft. Als je besluit dat het bod niet hoog genoeg is zeg je alles af. En het word allemaal gratis voor je geregeld!! Ik ben heel erg tevreden

Goede service en snel contact

Goede service snel contact en volgens afspraak alles geregeld!

goede service

top

Afspraken worden nagekomen

Alle gemaakte afspraken, zoals verkoopwaarde en ophalen, overschrijven kenteken etc. zijn correct en volledig nagekomen.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein