Goede ervaring alleen contact opnemen duurde wel lang

Er lag al een tijdje een bod, erg laag overigens, maar deze werd niet gecommuniceerd. Ik had wat meer communicatie verwacht naar mij toe. Ook nadat ik had aangegeven dat de auto voor bijna elk bod weg mocht, moest ik nog steeds zelf contact opnemen over de status. Nog steeds meer informatie dan de concurrent ikwilvanmijnautoaf die een zware onvoldoende krijgt.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Vanaf aanmelden tot en met verkoop perfect geregeld.

De hele behandeling vanaf het eerste moment van aanmelden, het contact tussendoor met Jelmer Lekkerkerker en de duidelijke afspraken zijn prima verlopen. Het contact met de kopende partij was ook perfect en heel fijn verlopen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Heldere uitleg, gede follow up

Bij het particulier verkopen van een auto zijn er diverse zaken waar je op moet letten. Deze worden goed opgenomen in de begeleiding naar een voorspoedig resultaat. Dit geldt zowel voor de koper als de verkoper. Beide weten precies wat men mag verwachten. Het onderhandelingsproces en de naleving van afspraken wordt door OSW goed gemonitord.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

top gehandeld. duidelijke afspraken.

ik ben in contact gekomen met een prima handelaar door bemiddeling van OSW. het is goed verlopen en netjes geregeld. ik ben er blij mee.

Vriendelijk en Duidelijk

Goed contact met vriendelijke mensen. Duidelijke informatie hoe alles zou gaan.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Perfect afgehandeld, geen verassingen!

Afspraken nagekomen, correct afgehandeld, top!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Snelle verkoop van mijn sloopauto

Binnen 1 dag was de verkoop geregeld. Op afgesproken tijd opgehaald en een vrijwaring via de mail.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Prima ervaring, goede prijs en snelle afwikkeling.

Dit is het tweede vervoermiddel dat ik via dit kanaal verkocht heb. Beter dan zijn concurrenten. Snel afgewikkeld en een goede prijs, ook nu weer.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Veel beloven wat niet nagekomen wordt

Er wordt op gehamerd dat het bod wat gedaan wordt op de auto definitief is en er ook niet meer onderhandeld wordt door de koper. Dat is dus niet waar!!! Ik hoor je denken dan wasverzachter iets met ee auto wat niet doorgegeven is, maar dat is niet waar. Ze zoeken en zoeken.....

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Vriendelijk, duidelijk en snel.

Specialisten in hun vak!

Duidelijk te woord gestaan en snel en goed in handelen! Perfect!

geweldige service

Nadat ik s avonds mijn auto had aangeboden werd ik de volgende ochtend gebeld en een dag later hadden hun 5 biedingen binnen gekregen. Na akkoord van mijn kant werd ik door verbonden met de hoogste bieder en een afspraak was snel gemaakt. De auto werd opgehaald, bedrag werd ter plekke overgemaakt, na een korte controle van de auto en de vrijwaarding werd ook gelijk geregeld. Dus ja, makkelijker kan het niet. Zeker een aanrader.

komt afspraken niet na

wat een flutbedrijf, eerst allerlei afspraken maken en na een maand over en weer alles plotseling afzeggen...heeft me veel tijd en geld gekost... zeer onprofessioneel, lijken net een stel kinderen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Auto binnen 48 uur verkocht!

Ik keek er op tegen om mijn auto te verkopen met alles wat erbij komt kijken. Via via kreeg ik de tip om de verkoop van mijn auto met tussenkomst van OSW te proberen. Beste tip ooit!! Binnen 48 uur had ik een serieus bod. OSW houdt tussentijds contact en staat je bij met advies. Alles wordt perfect geregeld, contact met koper verliep ook erg soepel. OSW krijgt van mij een dikke 10!

Zeer plezierige samenwerking

Eenvoudige upload van informatie. Zeer snel werkende website. Correcte en kwalitatief hoogwaardige persoonlijke contacten. verbazend snelle verkoop auto tegen het verwachte tarief. Zeer snelle afhandeling met aankopende partij. Kortom, ik beveel OSW aan iedereen aan.

Makkelijk en snel

Snelle reacties, alle werk word je uit handen genomen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Top en snel geregeld

Top en snel geregeld. Alleen prijzen vallen wat tegen, maar als je voor gemak gaat. Zeker een aanrader.

Geweldige service

Heel snel en vriendelijk geholpen met een goede uitleg

Snel en goed geholpen

Goede communicatie en veel hulp

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Zeer goede afhandeling en in een paar dagen was mijn motor verkocht voor de prijs die ik wilde hebben.

Goed en snel geregeld

Wat je er van verwacht, snel duidelijk en goed bod

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Snelle reactie en goede aanbieding

Werd snel gereageerd op de mail en kwamen binnen 1 uur met een koper. Deze reageerde ook snel en na controle caravan deze verkocht.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Netjes afgehandeld goede service heel tevreden

Soepele aanbieding en afhandeling

Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen

Zeer ontevreden

Gebeld, geappt, gemaild alles gedaan en alles loopt door elkaar heen. De auto toch opgehaald en tot heden nogsteeds geen vrijwaring ontvangen…

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein