Prima en snel geregeld

Binnen 2 dagen al een bod aangeboden. Daarna werd alles netjes en zeer correct afgehandeld. Dit was ook exact de afspraken. Uitstekend dus.

Grandioos

Alle afspraken zijn echt zoals ze zijn uitgelegd. Bij telefonisch contact wordt je fantastisch geholpen. Mijn complimenten.

Geweldig!

Fijne communicatie vanuit osw en mijn auto was binnen een paar uur verkocht.

Eer snelle en correcte service

In de ochtend mijn auto aangemeld, en om 14:00 uur deal rond 15:30 was auto al opgehaald betaald en had ik een vrijwarings bewijs

Serieus bedrijf

Vakkundige mensen alles snel en correct geregeld. Aanrader

Had ik eerder moeten weten

Wat een plezier om hier zaken te doen. Je geeft gewoon alle kenmerken en gebreken van je auto op met wat foto's erbij, en kan zelf een (redelijk) bedrag invoeren. Binnen ca 18 uur was mn auto verkocht! Moest helaas wel langer kan 48 uur op mn vrijwaring wachten, maar dat ligt niet aan OSW; zij hebben hierin nog bemiddeld.

Ik ben van mijn auto af. Fijn.

Zoals op andere platforms niet het ene bod na het andere, en ophalen ho maar.. ging hier gelukkig niet op die manier. Ik kreeg een duidelijk bod en kon er zeker van zijn dat hij werd opgehaald. Netjes ook dat adverteren gratis is. Met een beetje minder opbrengst dan verwacht, ben ik wel van mijn auto af, want hij werd netjes binnen een week opgehaald door de koper. Koper was een nette man. Fijn dat je er vanuit mag gaan dat OSW samen werkt met betrouwbare kopers. Vriendelijk dank voor de hulp Connor. Groeten!

Snel, accuraat, veilig en vriendelijk

Mijn auto is binnen 1 dag verkocht. Het gaf een veilig gevoel dat de koper een handelaar was die bekend is bij OSW en alles ook meteen in orde heeft gemaakt. Dus geen gedoe met overschrijven van kenteken en geldbedrag. Allemaal supersnel en veilig. Dus ik ben supertevreden hoe dit is verlopen. Dank jullie wel.

Top snel geregeld voor goeie prijs perfecte service

Snel en goed geholpen

Snelle reacties en alles goed geregeld.

Netjes gehandeld

Prima en netjes gehandeld De medewerker calvin heeft mij perfect en vriendelijk geholpen! Enorm snelle en vriendelijke reacties Motor binnen 1 week verkocht (Ik was op wintersport dus het weekend kon ik neit ) Heeft de motor savonds opgehaald

Uitstekende service, auto binnen 24 uur verkocht

Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord maar omdat je vrijblijvend een verkoop opdracht mag plaatsen dacht ik, nooit geschoten altijd mis. Tot mijn verbazing de volgende morgen een belletje met een zeer acceptabel en redelijk bod. Dezelfde middag de auto bij het autobedrijf afgeleverd welke het bod had gedaan. Auto was zoals ik hem omschreven had dus verliep de overschrijving zeer plezierig. Geld werd direct digitaal op mijn bankrekening geboekt terwijl we van een kopje koffie genoten. Ik kan dit aanbevelen. Wij zijn super tevreden.

goede service!

Binnen een paar uur mijn auto verkocht voor een mooie prijs!

goed geholpen

vriendelijk en begripvol

Een aanrader!

Prima service. Vriendelijk, correct, snel en efficiënt.

Fijne service, betrouwbaar en snel afgehandeld

Het bedrijf dat het hoogste bod had gedaan op mijn auto kwam deze al na 2 dagen ophalen. Vriendelijke man die op de aangegeven tijd aan de deur stond. Helaas wel iets minder gekregen dan in het verkoopcontract stond, verder tevreden.

Zeer snelle en goede afhandeling.

Bus aangegeven bij OSW. Snel contact gelegd en binnen no time is de bus verkocht voor een goed bedrag.

prima advies en afhandelin

Uitstekend geregeld,geen moeilijk gedoe. Al hoewel het voor mij erg moeilijk was na gezondheidsredenen. Nette prijs. Ze zijn hun afspraak na gekomen. Vriendelijk contact.

een tien wat een corrrecte afhandeling

even gogelen op internet en daar kwam osw te voorschijn nooit van gehoord website geopend en alles ingevuld na een uur kreeg ik een bericht ndat alles goed was ontvangen. Volgende dag werd ik gebeld Osw had een koper voor mijn caravan opgegven de staat van mijn caravn en en de prijs betaald.Ikwas er tevreden mee @dagen later belt de koper, afspraak gmaakt wanner de caravan gehaald kan worden dat is inmiddels wee keer verandert maar afgelopen donderdag 9 maart was de koper op de juiste tijd caravan na gekeken en de koop ging door voor het afgesproken bedrag Ik zou ierden aanraden om aan deze organisaie zijn caravan aan te bieden osw heeft een goed verrhaal en alle is goed geregeld. Ook de persoon van osw aan de telefoon heeft het super geregeld

Zeer snelle en goede afwikkeling.

Zeer snel en betrouwbare afwikkeling. Fijn dat het zo snel geregeld is.

perfect

perfecte afhandeling door osw . Volgende keer zeker weer.

Goed en snel geholpen

Prettig contact en goed geholpen

Top Service!

Zeer snel mijn auto tegen een goede prijs kunnen verkopen. Inlevering bij de inkoper ging bijzonder en vlot en binnen een half uur stond het geld op mijn rekening.

De verkoop ging probleemloos

Enige teleurstelling wel betr. het verschil in voorgestelde prijs en uiteindelijke prijsstelling.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein