Snel geregeld maar met een tegenvallende prijs.

De caravan is voor een te lage prijs verkocht. De nieuwe eigenaar was laaiend enthousiast over de caravan zo mooi en netjes en schoon hij was. Hij gaat hier veel winst opmaken, achteraf hadden wij hem zelf nog particulier kunnen verkopen tegen veel hogere prijs.

Ik had de auto aangemeld en werd binnen een uur gebeld door OSW om alles af te stemmen en de auto was verkocht. De koper heeft alles vervolgens ook keurig afgehandeld.

Snelle actie en afwerking.

Door OSW is snel en met succes gehandeld, ondanks dat mijn motor wat minder courant is. Helemaal tevreden.

Snelle actie en service

Binnen 3 dagen m'n motor verkocht voor een redelijke prijs. Duidelijke communicatie.

goede en snelle bemiddeling

binnen de kortste keren hadden we een bod op onze auto , wij hebben een tegenbod gedaan waarop we binnen een uur een telefoontje kregen en we de koop hebben afgehandeld.

Prima en fair

Ik moest mijn verkoop annuleren. Contact opgenomen met OSW en direct een reactie terug. Probleem werd keurig opgelost, waarvoor nogmaals veel dank.

Goed geregeld

In opdracht van mijn moeder haar auto verkocht. Na aanmelding op de site een telefoontje gehad en binnen no time een bod. Daarna ging het snel. De afspraak om de auto op te halen kwam binnen een dag. De auto is keurig opgehaald en de vrijwaring was zo geregeld. Fijne service, vriendelijke mensen

Snel handelen en alle afspraken nagekomen

Alles goed geregeld.

Goed contact, Netjes en goede afhandeling.

Snelle afhandeling

Redelijk

Nadat ik mijn motor bij OSW had aangemeld kreeg ik een bevestigingsmail waarbij werd vermeld dat men telefonisch contact met mij zou opnemen. Na 3 weken echter nog niets van OSW gehoord dus zelf maar een mail gestuurd. Daar werd wel direct op gereageerd. En toen bleek dat de vraagprijs voor mijn motor niet helemaal reeel was. Na overleg over de vraagprijs zou men opkopers benaderen en hier kwam een bod uit wat ik geaccepteerd heb. De afhandeling door de opkoper ging heel goed. Had men direct contact met mij opgenomen dat had de vraagprijs bijgesteld kunnen worden en hadden misschien meer opkopers gereageerd. Deze zijn nu misschien afgeschrikt door de te hoge vraagprijs.

Perfect van aanmelden tot verkoop

Zeer goed afgehandeld en tussentijds op de hoogte gehouden

Goede ervaringen

Alles prima!

Geweldige service

Ik zag er als een berg tegenop om mijn auto te verkopen. Verschillende mensen aan huis, wie kun je vertrouwen, etc. Toe ik OSW op internet vond dacht ik dat probeer ik eens. Ik had nooit verwacht dat het zo eenvoudig kon zijn je auto te verkopen. Binnen een uur een goed bod gekregen. Na akkoord direct een overeenkomst in mijn mail. Na 30 minuten belde de koper (dealer) al om een afspraak te maken om de auto op te halen. Op exacte datum en tijd kwam de dealer, gekeurd, betaald en overgeschreven. PERFECT GEREGELD.

Mijn ervaring met deze mensen was een hele fijne ervaring zij zijn korrekt snelle afhandeling en hele goede service ik raad het iedereen aan

Super goed geholpen, goede service

Super goed geholpen

Mijn ervaring met OSW in èèn woord: TOP!!

Na het aanmaken van mijn advertentie werd er al snel telefonisch contact gezocht om mijn geplaatste advertentie in het kort door te nemen. Hierna volgde al snel een bieding welke met tussenkomst van de medewerker van OSW heeft geleid tot de verkoop van mijn auto. De handelaar welke mij auto heeft gekocht regeerde snel en werd de overschrijving en de overeengekomen verkoopprijs snel en correct afgehandeld.

vlotte hulp en afhandeling

Het auto bedrijf , auto europa-italië te Hem zeer correct en net bedrijf. Zeker aan te bevelen. Voor de goede orde de wagen is 3 Jan j.l aan dit bedrijf verkocht .

snel

snel , duidelijk , professioneel, betrouwbaar

Goede ervaring niet opdringerig zoals anderen goed contact volgende keer zeker weer contact

Goede ervaringen niet opdringerig

IDEAAL.

Ideaal! Ik had mijn motorscooter binnen n paar dagen verkocht!.

Gewoon Top

Echt snel een reactie en bod op mijn Total-los auto. Binnen paar dagen opgehaald en netjes cash en vrijwaring in envelop gekregen. Top geregeld !

Goed geholpen en snel

Ervaring was uitstekend

Snel een bod en zo geregeld

Ik kreeg vrij snel een bod op mijn motor. En alles was vrij snel geregeld. Motor werd opgehaald en alles was snel overgeschreven zowel mijn geld als het vrijwaren van mijn motor.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein