Zeer te verden, komen hun beloft na en goede prijs.

Binnen 1 dag contact, Direct actie. De zelfde dag al een prijs met maatschapij die.hem.komt halen. Super geregeld.

Zeer te verden, komen hun beloft na en goede prijs.

prima geregeld en afgehandeld

Ik kan zeker OSW aanbevelen.

Betrouwbaar en vriendelijke mensen top bedrijf

06-12-2022. contact opgenomen met osw Om mijn autootje te verkopen zelfde dag nam Mitchell Vastenburg contact met mijn op . 07-12-2022 was er een bod ,donderdag 08-12-22 zal autootje opgehaald worden. 07-12-22 kreeg ik s’middags telefoon de chauffeur van de koper was onderweg, ik raakte gefrustreerd want dat was niet de afspraak,na met Niels Willemse gesproken te hebben en hij mij een compensatie toe zij ,de chauffeur weer gebeld en is het autootje opgehaald daarna mail gestuurd en 15 min later stond de compensatie op mijn rekening. Top mannen begripvol vriendelijke en geduldig.

Advertentie gezet goed telefonisch contact gehad en snel verkocht

goede afspraken

netjes geregeld, afspraken goed nagekomen

Top geregeld!!!

Heel fijne en sérieuse afhandeling. Bedankt OSW en Usbikes!!!

Prima uitgevoerd, vrijgewaard en geld ontvangen

Snel, adequaat en prima begeleid

De verkoop van mijn auto was supersnel geregeld tegen een realistische prijs. Afspraken waren snel gemaakt en werden tijdens het verkoopproces zeer goed begeleid. De koper heeft de auto netjes op het afgesproken tijdstip opgehaald. Vrijwaring en betaling werden ter plaatse meteen afgehandeld. Kortom: ik ben zeer tevreden met de werkwijze van OSW.

Top ervaring!!

Zeer goed en snel geregeld!! Bedankt OSW en Usbikes!!!

Uitstekende begeleiding!

De tussenpersoon van OSW nam contact met mij op en dat was een uistekend gesprek. Ben tussentijds op de hoogte gehouden van een bod op mijn motor, maar ging niet akkoord. Heb een tegenbod gedaan waarop de tussenpersoon zijn uiterste best heeft gedaan om mijn motor te verkopen en ook hiervan werd ik op de hoogte gehouden. Al met al een uitstekende ervaring gehad met OSW.

Afspraak nagekomen.

Snelle service.

helemaal goed,

afspraken worden netjes nagekomen. een aanrader

helemaal goed,

afspraken worden netjes nagekomen. een aanrader

Zeer vriendelijk en betrouwbaar, Top bedrijf

6-12-2022 contact opgenomen met Osw om mijn autootje te verkopen 7-12-2022 was er een bod en autootje zou 8-12-2022 opgehaald worden .kreeg ik 7-12-2022 een telefoontje van de koper de chauffeur was onderweg,ik raakte gefrustreerd want er was een miscommunicatie met de koper .na met Niels Willemse telefoonnies contact te hebben gehad en hij mij een compensatie toe zij is autootje opgehaald op 7-12-2022 na een mailtje naar Niels Willemse,stond 15 min later de compensatie op mijn rekening en was mijn mail beantwoord .Mitchell Vastenburg en Niels Willemse zijn twee zeer vriendelijk en geduldige oplossing gerichten mannen en andere medewerkers die ik aan de telefoon had waren stuk voor stuk zeer vriendelijk .

Zeer vriendelijk en betrouwbaar, Top bedrijf

Prima behandeld en afgehandeld!!!

Zeer vlotte en goede verkoop gehad.Bedankt osw en usbikes!!!

Mooi alles geregeld!!

Zonder problemen verkocht. Bedankt osw en usbikes!!!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein