Perfect geregeld, heel vertrouwbaar !!!

Simpel geregeld, heel fijn!!! Bedankt osw en bedankt usbikes!!!

Zeer vriendelijk en betrouwbaar, Top bedrijf

6-12-2022 contact opgenomen met Osw om mijn autootje te verkopen 7-12-2022 was er een bod en autootje zou 8-12-2022 opgehaald worden .kreeg ik 7-12-2022 een telefoontje van de koper de chauffeur was onderweg,ik raakte gefrustreerd want er was een miscommunicatie met de koper .na met Niels Willemse telefoonnies contact te hebben gehad en hij mij een compensatie toe zij is autootje opgehaald op 7-12-2022 na een mailtje naar Niels Willemse,stond 15 min later de compensatie op mijn rekening en was mijn mail beantwoord .Mitchell Vastenburg en Niels Willemse zijn twee zeer vriendelijk en geduldige oplossing gerichten mannen en andere medewerkers die ik aan de telefoon had waren stuk voor stuk zeer vriendelijk .

Vriendelijk en snel

Super geregeld allemaal .afspraak is afspraak. Geld stond er al eerder op dan dat de caravan gezien werd. Super vriendelijk. Gewoon top

super service

OSW nam steeds contact op om te controleren of de deal rond was. Heel fijn. auto ook snel verkocht, top!

Zeer vriendelijk en betrouwbaar, Top bedrijf

Dit was zo handig en ging zo voorspoedig en hadden een bod op de auto die we niet meer hadden verwacht !!, zeer snel geregeld , helemaal Top !!

Snelle en betrouwbare verkoop

Snelle en betrouwbare verkoop van onze Peugeot 206. Fijn zaken doen en beveel dit bedrijf aan.

Verkoop ging vlot

De verkoop en in contact brengen met de koper ging snel. Binnen een week was alles geregeld, Dit is incl de veiling etc.

Snelle en betrouwbare verkoop

Zeer adequaat en vriendelijk

Direct na aanmelding werd er al contact gezocht en een uur later was alles tot tevredenheid geregeld

Vriendelijk en snel

Caravan aangeboden. Binnen 1 dag reageerde ze. Eerste bod vond ik te laag direct het bod verhoogt tot wat ik reëel vond. De afronding is super goed geregeld zonder te kijken gewoon verkocht het geld er al een dag eerder op dan dat de caravan weg ging. Ik kan alleen maar positief zijn.

Goed geholpen en tewoordgestaan,dank jullie wel

Goed geholpen en tewoordgestaan,dank jullie wel