Goede ervaring

Snel geregeld

Top ervaring!!!

Vriendelijk personeel, meedenkend, komt afspraak na, behulpzaam.. Niet twijfelen, gewoon bellen en alles wordt geregeld.

Top bedrijf

Vriendelijk, meedenkend, komt afspraak na. Niet twijfelen maar meteen bellen...

Zeer tevreden over de verkoop van mijn sloopauto

Ik heb mijn sloopauto bij osw aangemeld en binnen een korte tijd kreeg ik respons met een aannemelijk bod. Heb meteen het bod geaccepteerd en kreeg binnen een uur bericht wanneer de auto opgehaald kon worden. Verder netjes afgehandeld bij het ophalen en meteen een vrijwaringsbewijs gekregen. Al met al top service. :)

Zeer tevreden over verkoop van mijn sloopauto

Zeer tevreden over verkoop van mijn sloopauto

Top bedrijf.

Vriendelijk, meedenkend, komt afspraak na, helemaal goed... Niet twijfelen maar gewoon bellen.

Goed geregeld

De betreffende auto werd op de afgesproken dag en tijdstip opgehaald. Verdere afhandeling vlot geregeld.

Snelle service, vriendelijke medewerkers en eerlijke vergoedingen.

Hele snelle en betrouwbare service, aardige en hulpvaardige medewerkers en reële bedragen.

Goed geregeld

De betreffende auto werd op de afgesproken dag opgehaald, en op afgesproken tijdstip. Verdere afhandeling vlot geregeld.

Helemaal top!!

Fijn contact, meedenkend, komt afspraak na, gewoon op tijd en geen gedoe. Absoluut een aanrader.

super service

OSW heeft voor mijn motor een mooi bod verkregen en heeft verder ook alles opgevolgd. Ook over de koper (Gebben motoren) kan ik alleen maar goed spreken. De betaling stond reeds de avond ervoor op mijn rekening en daarna bij het ophalen ; vriendelijke persoon , alles snel en netjes afgehandeld.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein