alles perfect geregeld

alles perfect geregeld, geen gezeur, auto opgehaald, direct betaald. in een woord top

Goede service en communicatie

Nadat ik mijn caravan had aangeboden nam OSW snel contact met me op en bracht me in contact met de koper. De koper en ik hebben een goede wederzijdse deal gesloten.

Super geregeld allemaal

Wordt gebeld, was een vriendelijk gesprek. Goed alles uitgelegd.

Doen wat ze zeggen!!!

Betrouwbaar en to the point. Houden de voortgang goed in de gaten. Heel goede ervaring.

Een prima website

Op zondag mijn auto via deze website aangemeld, op dinsdag is deze verkocht tegen een prima prijs. Werd door de medewerker uitstekend geholpen en werd er een duidelijke uitleg gegeven.

snelle afhandeling, aardige mensen

Nadat ik de (sloop)auto op de site had gezet, kreeg ik vrij snel een goed bod. Na acceptatie is e.e.a. snel en naar volle tevredenheid afgehandeld.

Snel verkocht.

Had een auto die eigenlijk gekeurd moest worden. Maar kwam er nooit meer doorheen. Binnen 2 dagen een bod, snel verkocht! Ook een goeie prijs!

Snel en betrouwbaar in goed overleg

Zie hier boven

Heel erg tevreden over de snelheid en de communicatie! Raad het absoluut aan!

Super service

Binnen enkele dagen een koper voor mijn oude auto gevonden die er een eerlijke prijs voor bood. Heel erg bedankt!

Echt top geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld Hele goede afspraken alles maar dan ook echt alles goed geregeld door osw maar zeer zeker door de kopende partij Veel app verkeer wat veel vertouwen gaf Niet een verkeerd punt wat verbeterd kon worden Zal dit iedereen aanbevelen heb dat ook al gedaan Veel dank mvg ben margraf ridderkerk Toyota 85 lz nt

Bedankt.

De verkoop van mijn motor netjes en correct afgehandeld. Waarvoor dank.

prima service

online aangemeld. Werd in notime terug gebeld en alles was binnen 1 dag geregeld.

Goed geregeld!

Verkoop is goed gegaan.

alles geregeld volgens afspraak

Vlotte overdracht volgens afspraak Cash geld en binnen 10 minuten digitale vrijwaring van RDW per E-mail!

Top bedrijf!!

Zeer goed geholpen !! Mijn auto in de middag aangeboden bij OSW. En nog geen 3 uur later een goed bod gekregen. Binnen 24 uur alles netjes afgehandeld Top en zeer deskundig bedrijf!

Slecht!

Ik heb een slechte ervaring met OSW! En zal ook nooit meer met OSW in zee gaan. In een woord, JAMMER!

Prettige site.

Doen wat er belooft wordt.

Uitstekende service door OSW en snelle verkoop

Het contact met OSW is zeer goed bevallen. Ze zijn op een laagdrempelige manier bereikbaar en uitgesproken professioneel en behulpzaam.

Snelle verkoop van de auto voor een goede prijs.

Als is netjes geregeld

Handig

1e gesprek was minder. Kwa bod sloopprijs. 2e veel positiever met andere vibe.

Makkelijk en snel

Ik had een auto waarvan de distributieriem brak. Te duur om te repareren dus moest deze naar de sloop, auto was al 20 jaar oud. Op google kwam ik de advertentie van osw.nl tegen en heb mijn "sloopauto" aangemeld. Binnen een half uur werd een goed bod gedaan en met een uurtje waren het ophalen van de auto, betaling en vrijwaring geregeld. Fantastisch zoals dit gedaan wordt door osw.nl

Uistekende service

Afgelopen dinsdag mijn auto aangeboden en een half uur later was die ook al verkocht. Netjes afgehandeld service is echt top. Vandaag is de auto al opgehaald en afgehandeld.

Perfect, on time and everything very quickly

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein