Perfect, on time and everything very quickly

Zeer klantvriendelijk!

Nadat ik mijn auto te koop heb aangeboden is er al snel contact met mij opgenomen. Ik kreeg een mooie prijs aangeboden en ging dus ook akkoord. Ik kreeg hierna nog een hoger bod van een ander bedrijf, ik heb hierna teruggebeld en eerlijk mijn verhaal gedaan en gezegd dat ik het hogere bod van het andere bedrijf zou accepteren. Dit begreep hij gelukkig. Ik ben zeer tevreden over hoe vriendelijk ik te woord ben gestaan en geef de service een dikke 10.

Snelle en goede service!!

Zelfde dag teruggebeld na aanmelden sloop auto En binnen een week was de auto opgehaald, goed geregeld allemaal

Zeer snel en goed afgehandeld

Heb bij OSW een heel goed gevoel gekregen. Heel professioneel afgehandeld

Snel

Supersnel respons en onmiddelijk verkocht en zeer cordaat en vriendelijk aan telefoon, meer moet het niet zijn,top…

zeer goed

zeer goed en snel geholpen door osw

Prima en snel

Hele fijne mensen. Kan altijd bellen voor vragen als je iets niet snapt. Prima en snel verkocht. Uitstekend dus

Snel en keurig geregeld

keurige correcte koper

Slecht

Het is heel goed om met dit bedrijf samen te werken, ze geven om je mening en zorgen ervoor dat je deze verkoop nuttig achterlaat.

Eerlijk en zonder moeite.

Een deal gesloten maar achteraf kreeg ik een beter bod. Contact gehad en zonder enkel probleem is de deal geschrapt.

Perfect!

Heel erg vriendelijk en super snel geregeld!!!

Echt top service!

Echt super goed en snel geholpen. Ga hier zeker nog een keer gebruik van maken.

Prima bedrijf

Reageren snel, komen afspraken na en waren de hoogste bieder voor mijn auto.

Prima en transparant

Handelaar heeft euro 300 betaald ipv de afgesproken euro 400 Hij zei dat 1 deel vd papieren ontbrak (daar had ik geen weet van) Ik heb nog geprobeerd om er euro 350 van te maken gezien het feit dat de tank half vil zat maar niet gelukt Osw=prima Handelaar= handige henkie

Alles liep gesmeerd;-)

Prima ervaring. Duidelijke afspraken en snelle correcte afhandeling.

vlot en kundig afgehandeld

prettig en snel en netjes

Goed en netjes geholpen!

Goed en netjes geholpen

Heel snel en ook heel duidelijk

Ik was heel tevreden over contact en ook voicemail/ whatsapp omdat ik door de dag zelf ook in calls zat en zo was het duidelijk en kon er snel geschakeld worden. Heel prettig en heel erg bedankt,

Positief.

zowel uw bemiddeling als de vriendelijke relatie met de koper van mijn caravan ervoer ik positief

Prima geregeld

Zoals afgesproken alles perfect geregeld

snel, eenvoudig en duidelijk.

Alles was eenvoudig, eerlijk en open. Het contact was snel, helder en eerlijk. We kregen een net bod zonder randvoorwaarden en ook de overdracht was snel geregeld. Kortom: erg positief

Ging prima

Alles volgens afspraak, en ging vloeiend. Toppie

Prima snelle en correcte afhandeling

Prima en vooral snelle afhandeling

Prettig contact

Ik werd eerst gebeld dat mijn auto was verkocht voor een bepaald bedrag. Een half uur later werd ik gebeld door de koper voor het maken van een afspraak. Deze is hij netjes nagekomen en het bedrag werd van te voren al overgemaakt

OSW keurig bedrijf

OSW is een keurig bedrijf dat zijn afspraken graag wil nakomen. De handelaar die vervolgens de auto kocht is qua het nakomen van afspraken waneer de auto zou worden opgehaald minder betrouwbaar geweest. Tot drie keer toe werd de afspraak verzet.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein