Auto binnen no time verkocht met geen gezeur aan de deur. Bedrijf kwam het ophalen, afmelden en geld stond gelijk op mijn rekening.

Helemaal goed

Goed snel en duidelijk contact . Ook het sloopbedrijf complimenten voor de snelle afhandelingen!

Vlot en concreet gehandeld

Na de eerste contacten uitgewisseld te hebben is de afhandeling vlot verlopen, de overdracht van de caravan aan de koper is prima gegaan en de afgesproken overdrachtbedrag is direct ontvangen door de koper.

perfect

er is een bod gedaan auto is netjes opgehaald en betaald door DE Mars uit zwolle

Snelle afwikkeling

De afspraak met de gegevens doorgeven is snel gemaakt en de bieding was na een kwartier bekend , De auto word op de afgesproken tijd opgehaald en ik krijg een vrijwaring en het geld.

Gewoon goed

Vanaf het begin tot eind is het traject goed verlopen! Professionele benadering met betrouwbare partners.

Goede organisatie!!!

Duidelijke afspraken en een goede sevice

Goede samenwerking en afstemming.

Ver van te voren afspraken gemaakt. Op tijd op de afgesproken locatie. Hier alles snel goed afgehandeld.

Goed werkende website, uitmuntende service

Snel en goed

De auto (slechte staat) werd snel verkocht, opgehaald en dus was ik blij.

Heel goed geholpen

Vriendelijke mensen, hulpvaardig en met inzet voor een goede deal.

Alles prima

Alles prima gegaan goed aan de afspraken gehouden

Zeer tevreden en keurig afgehandeld.

Na het aanmelden op de site werd ik gebeld, voor een paar aanvullingen. Direct hierna was er contact met een opkoper. Ging allemaal heel relaxt. Met de opkoper een datum afgesproken. Ook een heel aardige man. Hij betaalde al van te voren zonder de caravan te hebben gezien, alleen van een paar foto's. Vrijwaring op de dag van ophalen geregeld. Lie allemaal op rolletjes. Gaf ons veel rust.

Prima geregeld

De mensen denken met je mee en doen hun best

Goed bedrijf

Ben prima geholpen

Makkelijke site, geheel duidelijk wat te doen en de afhandeling bij de aankopende partij loopt heel soepel en eerlijk. Mijn volgende auto gaat ook zeker weer via osw verkocht worden binnenkort

Goed bedrijf

Goed, goede en snelle communicatie, snel geregeld.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Enige kleine puntje is dat de chauffeur zou bellen 15 voor aankomst. Dat is niet gebeurt met opmerking dat ik de eerste was maar goed daar heb ik niet zoveel boodschap aan.

Alles binnen een paar uur geregeld aanmelding tot motorscooter ophalen door koper .top

geweldig

net persoon kwam op tijd en heel vriendelijk top

ontzorgend

Eerste verkoop via OSW maar ga dit vaker doen. Zer prettig contact met OSW en later de koper. Alle afspraken netjes nagekomen en bleek goed medicijn tegen mijn hoofdpijn (dossier).

Super goeie service

Alles is soepel en vlot verlopen

Alles goed verlopen.

Onze caravan heeft maar enkele dagen te koop gestaan. Heel vriendelijk geholpen geweest. De eigenaar die de caravan heeft gekocht was op het afgesproken uur ter plaatste en heel vriendelijk. Alles is geregeld zoals afgesproken.

Top!

Super vriendelijk en goed geholpen. Binnen 1 dag alles netjes geregeld. En iedereen even vriendelijk. Top service!

Zeer positief en correct

Binnen 2 uur na aanmelding werd ik al gebeld. Bedrag verkoop binnen 6 uur rond. Auto binnen 5 dagen opgehaald . Uitstekende afwerking en bemiddeling . Complimenten! Dik tevreden.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein