Prima personeel

De meneer van de ophaaldienst van het sloopbedrijf was er binnen de afgesproken tijd, was erg vriendelijk en behulpzaam. Nadat alles afgehandeld was hebben naderhand nog even gezellig staan praten en is toen met de sleepwagen vertrokken. Een dikke pluim.

Alles zonder problemen verhandeld.

Alles zonder problemen verhandeld met veel vertrouwen langs beide zijden, alleen bij het afhalen van mijn motor lieten ze mij verstaan dat ik er nog wel veel meer voor zou kunnen krijgen...

Zeer professioneel.

Snelle reactie, snelle verkoop. Super professioneel. Heel tevreden van het afhandelen en afspraken nakomen. Ik ga OSW zeker aanraden voor verkoop van voertuigen. Bedankt voor jullie professionele ondersteuning.

Ik hield er nog iets aan over na aanrijding

Na een schade die niet meer gerepareerd wordt, ben je allang blij dat je er gauw vanaf bent en meteen een vrijwaringsbewijs in handen krijgt, er bleef ook financieel wat over.

Top service!!! alles ging vlot en snel

Vriendelijke mensen en alles is top geregeld. Ben zeer tevreden!!

top

Correct in de afhandeling!

Snel, vriendelijk, makkelijk

Na een aanvraag werd ik snel gebeld met een aantal voorstellen. Daar heb ik er één van gekozen.. partij belde mij diezelfde dag nog. En binnen een dag was alles geregeld.

Makkelijk geregeld

Duidelijke uitleg over hoe en wat. Vlug contact en verkoop ook vlug afgehandeld. Prettige ervaring

SUPER

Hele vriendelijk bedrijf. Betrouwbaar, behulpzaam, klantvriendelijk.

Super snelle afhandeling

Na de caravan online te hebben gezet, kregen wij dezelfde dag nog een telefoontje met een bod. We hebben dit gelijk geaccepteerd en alles is netjes geregeld. De volgende dag is de caravan gelijk opgehaald door het bedrijf en ook dit is zeer netjes verlopen. Onze dank naar OSW en het bedrijf welke de caravan heeft gekocht.

Super service!!

Super goeie service en wordt op de hoogte gehouden van de verkoop.

Snel geregeld

Was snel geregeld, snel van de auto af.

Goed, snel en volgens afspraak

Goed geregeld, het duurde even wat langer voordat er een bod was maar toen er een was was de afhandeling snel en volgens afspraak!

Super goed en super snel gegaan alles

Heel vriendelijk en alles is snel en goed gegaan

Prima verlopen!

Duidelijk, snel, goede prijs.

Vakkundig en correct geholpen

Het personeel dat aan de slag gaat met jou auto weten waar ze mee bezig zijn en helpen je uitstekend om de juiste prijs te binden uitstekend gedaan

Nooit gedacht dat het zo vlot zou gaan.

De verkoop en het ophalen van de caravan verliep probleemloos en zoals gepland.

Zeer tevreden heel duidelijk en eerlijk vooral.!!

Snel geregeld toen de de prijs goed was

Na opnieuw gevraagd te hebben de advertentie opnieuw onder de aandacht te brengen voor de prijs die ik in gedachten had is er rond gebeld en snel tot een deal gekomen. Hele goede ervaring met de koper, ook het meedenken en het vertrouwen was fijn.

Ze doen wat ze zeggen

Alles was zoals afgesproken, geen verassingen

enorm slecht

Eerste telefoongesprek zeer aardige meneer, foto's geüpload en tot een mooi bod gekomen. Nog expliciet meerdere malen aan de telefoon gevraagd of de autohandelaar niet ging onderhandelen. Dit was niet het geval aangezien alle schade en kleine gebreken beschreven zijn. Aangekomen bij de autodealer een nieuw bod van 60%!!! minder gekregen. Telefonisch contact opgenomen met OSW, zou teruggebeld worden, maar niks meer gehoord. eenmalig en nooit meer!!

goed en correct afgehandeld

chauffeur kwam in de afgesproken tijdsspanne de auto snel en correct ophalen

Goed geholpen

Ik moest mijn auto verkopen na een ongeluk. Toen ik er niet uitkwam uit de online formulier, heeft iemand contact met mij opgenomen en de formulieren voor me ingevuld. Ik was niet instaat om dit te doen vanwege de ongeluk. Daarna werd ik benader door de verkopende partij. Het was zo snel geregeld en zo laagdrempeliger. Ze hebben daarna nog telefonisch contact met mij gehouden totdat alles goed rond was. Dus al en al uitstekende service. Dankjullie wel hiervoor.

Zeer snel een bod en zeer snel verkocht.

's avonds de auto's te koop aangeboden en de volgende ochtend alle 2 de auto's verkocht voor een prima prijs. De auto's werden netjes opgehaald en meteen gevrijwaard. Het hele proces is heel goed bevallen.

Netjes behandeld en een zeer goede afhandeling

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein