Vriendelijk en professioneel

Ik ben vriendelijk geholpen. Bij een bod gelijk werd ik gebeld. En na controle is prima

Medewerker nam meteen contact op. Binnen 2 dagen auto verkocht. Belde na de verkoop meteen op of de koper al contact met ons had opgenomen. Echt een aanrader als je snel van je auto af wilt.

snel en correct

auto snel verkocht. alles was keurig verlopen

Snelle opvolging, snel verkocht. Top!

Vriendelijk en profesioneel

Na aanmelden heel snel bij ons voor taxatie. Verdere afhandeling (aanbetaling etc.) snel, professioneel en vriendelijk. Bij overdracht (ook gewoon bij ons op lokatie) direct het vrijwaringsbewijs en restantbetaling. Zeker een aanrader!

Super vlot

Mijn motor was heel vlot verkocht tegen een prijs waar ik heel tevreden mee ben. De afhandeling verliep prima. Tijdens het traject contact om alles te volgen. Kortom: een aanrader en een fijne ervaring.

Goed bedrijf met snelle service en afhandeling....ik ben zeer tevreden

Reuze snelle verkoop!

De auto was binnen het uur naar tevredenheid verkocht. Hij werd dezelfde dag nog opgehaald. Top!

Osw werkt goed

In 2 dagen een bod was veelbelovend maar de koper deed zijn best om dingen te vinden om het bedrag naar beneden te krijgen uiteindelijk na een beetje heen en weer praten heb ik 500 euro minder gekregen als het bod van 3000 euro.

Alles is perfect verlopen Van aan vraag tot op hallen wagen. Bedankt. Grt Rene

Netjes en correct afgehandeld

Zie hier boven

Helemaal top!

Snel,vriendelijk,handig!

Mooi geregeld!

Fijn contact, behulpzaam en alles goed geregeld.

Wat een uitkomst, aanrader !

Niet constant vreemde mensen op de dam of aan de telefoon. Maar gewoon duidelijk en eerlijk te werk. Marktplaats is voor mij in de toekomst verleden tijd als het om verkoop van voertuigen gaat. Fijne duidelijke en snelle communicatie met Mitchel. Met paar dagen was de deal al rond. En snel afgehandeld. Ik raad het iedereen aan.

Top site, snel de motor verkocht

Een hele goede site, overzichtelijk. Onze motor was snel verkocht!!

Super geregeld.

Wat op de website staat klopt helemaal. Dit is de manier om snel en zonder gedoe je caravan te verkopen.

Snel geregeld

Snelle reactie en afhandeling. Alles precies volgens afspraak gegaan.

Vriendelijke chauffeur !!

Duidelijk en verder kijkend

Na een paar aanboden kwa bod. Was ik nog niet tot een overeenkomst gekomen. Na een tel met jullie hebben jullie nog wat rondgebeld. Wat heeft geresulteerd heeft tot een hoger bod. Dit noem ik meedenken.

Een echte aanrader

Hele nette overzichtelijke site. Mijn auto erop gezet en nog de zelfde dag gebeld voor advies prijs. Later in de middag werd ik weer gebeld dat er een bod was. (Hoger dan het advies bod). Na het weekend het bod geaccepteerd en werd weer die zelfde dag opgebeld door het sloopbedrijf om mijn auto op te halen. En je krijgt echt ook de prijs de geboden is. Netjes en eerlijk Een echte aanrader

TOP ervaring

Wij hebben bijzonder snel onze caravan kunnen verkopen met de inzet van OSW. Hartelijk dank hier voor.

Makkelijk en snel

Zonder veel poespas je auto verkopen. Geen gedoe.

Prima service, alles perfect geregeld zoals afgesproken!

Zeer vriendelijk te woord gestaan, duidelijke uitleg wat er mogelijk was. En binnen een half uur was alles geregeld! Echt top service!

Goed geregeld. Goede info

Goed geregeld