Vlotte en prettige behandeling

Ik ben zelf verantwoordelijk voor de indicatieprijs van 12000 euro voor mijn sprite alpine sport. 400 model 2015 in zeer goede staat.met tv scotel op het dak. Desgevraagd gaven jullie een inkoopprijs tussen 11000 en 13000.euro. ik denk dat ik achteraf14000 euro als indicatieprijs had moeten geven. Bij deaelers worden ze verkocht tussen 16000 en 17000 euro. Kunnen jullie ook in dienst van de klant als makelaar functioneren?

Snel, makkelijk, zonder gedoe

Ik heb het als heel makkelijk en snel ervaren. Binnen een paar dagen was alles geregeld, netjes volgens afspraak. Top.

Ik heb de samenwerking met OSW als zeer prettig ervaren

Het ging allemaal heel snel, aanmelding vrijdag voor de pinksteren en dins da na de pinksteren al een bod

dat noem ik nou eens echt ontzorgen

Zonder zorgen de caravan verkocht. De dealer kwam op de afgesproken tijd de caravan ophalen en kreeg ter plaatse via een emailtje het vrijwaringsbewijs. Binnen een kwartier was alles geregeld.

Snel en goede communicatir

Snel, vriendelijke mensen. Prima adviezen en tips. Ze bellen je zodra nodig en houden je op de hoogte. Binnen 2 dagen koper en vlekkeloos afgehandeld

Super correct en net bedrijf

Zeer eenvoudig om je motor online te koop te zetten, snelle bevestiging door OSW en het verloop wordt goed gevolgd! Na verkoop ook gebeld of alles naar wens was geweest….. zeer tevreden dus!

Goede bemiddeling prima afgehandeld

Mijn ford liet het afweten na 5 ton! Beyond repair dankzij de bemiddeling binnen 2 dagen een goede opkoper gevonden en alles prima afgehandeld; verkoopprijs binnen 1 dag op mijn rekening en na 2 dagen vrijwaringsbewijs en geen zorgen meer! Kortom prima geregeld !

Helemaal top geregeld

Ben op een zeer nette manier geholpen en ze houden ook contact

Snel, betrouwbaar en duidelijk, precies wat wordt beloofd.

Heb mijn motor in een dag verkocht via OSW. Heldere website, duidelijke instructie, eenvoudig de noodzakelijke info weer te geven met als resultaat een snelle verkoop van de motor. Verkoper haalde de motor de volgende dag al op en wikkelde alles ter plekke af. Bij elkaar een snel en tevredenstellend resultaat.

Alles perfect geregeld

Na mijn auto bij osw aan gemeld te hebben (15.10) uur ben ik om 16.40 uur terug gebeld met een goede prijs voor de aangeboden auto twee uur later nam de koper contact met mij op voor mijn bankrekening en maakte Het overeen gekomen bedrag over. 1 dag later nam de koper contact op voor een afspraak de auto op te halen keurig met vrijwaring bewijs Dit alles is van het begin tot eind perfect geregeld Dank Sjef v Hamelsveld

Werkt prima

Op een prettige manier van mijn auto af

Prima netjes geholpen

Fijne contacten en afhandeling volgens afspraak

OSW heeft zich goed ingezet om mijn motor via diverse kanalen aan te bieden en dit heeft geleid tot een voor mij prettige afhandeling.

Zeer corekt

Erg snel En corekt geholpen Zal het zo weer zoen

Snel, makkelijk en betrouwbaar!

Binnen 2 dagen auto verkocht en opgehaald. Goede en snelle communicatie. Betrouwbaar en eerlijke biedingen van de aangesloten partijen.

Na een vervelende ervaring,super verder geholpen.

Super snelle en goede service!

Al eerder een caravan verkocht via OSW. Ook super snel en goed geregeld. En wordt ook thuis opgehaald net zoals de auto.

Prima geregeld

Goed en snel

Top service!

Hele snelle verkoop van onze Mini voor een goede prijs! Erg tevreden over afhandeling!

Snel een bod gekregen

Ook snel opgehaald en vrijwaring direct op de mail

Snel, duidelijk en effectief

Ik had een hele snelle reactie van OSW op mijn internet aanmelding met een check naar het gebodene en de vraagprijs. En daarna een hele snelle uitkomst met 5 bieders, waarvan ik de hoogste gekozen heb die redelijk dicht bij de vraagprijs zat. Gezamenlijk binnen een uur.

Net en correct bedrijf "Cedar Auto B.V. (Rotterdam)

Na een telefoontje hebben we een afspraak gemaakt wanneer de auto opgehaald zou worden. Dat was de dag erop. Drie zeer nette en vriendelijke werknemers van Cedar Auto B.V. kwamen de auto ophalen. Hebben alles doorgesproken. Daarna alles gecontroleerd en goedgekeurd. Vrijwaringsbewijs heb ik direct ontvangen.

prima geholpen

er werd uiterst de best gedaan om een zo hoog mogelijk bedrag voor de auto terug te krijgen

naar mijn gevoel eerlijk en correct.

Over het hele traject heeft OSW gedaan wat voorgesteld was, ik had graag iets meer gekregen voor mijn motor, maar begrijp ook dat de schade door val in mijn nadeel vertaald is.

Alles naar wens verlopen

Prima organisatie.. alles heel netjes afgehandeld

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein