Goede ervaring

Door OSW ontzorgd bij de verkoop van mijn motor

Piet uit H'Beek Zeer geruime tijd geleden al eens mijn motor te koop aangeboden, maar weinig respons gehad. Via een kennis gehoord van de mogelijkheid om via OSW mijn motor onder het voetlicht te brengen. Vorige week vrijdag de advertentie geplaatst, dinsdag een bod gekregen en vandaag is de motor betaald en opgehaald. Ook de afhandeling via de koper is volgens afspraak gelopen. Dank voor alle medewerking. 27-05-2022

Nette service.

Namen direct contact op en ook in de nazorg over verkoop van de motor onderhouden ze contact. Goede uitleg over van alles. Ik zeg top service.

Ontzorging

Na het eerste contact wordt het ganse proces uit je handen gehaald. Je hoeft enkel nog te ontvangen. Super service en opvolging.

zeer tevreden

Na het online invullen van de gegevens van mijn caravan werd ik door OSW opgebeld en diezelfde dag nog werd ik dor een koper gecontacteerd. De caravan werd enkele dagen nadien opgehaald en de overeengekomen prijs werd betaald. Heel vlot en correct verloop.

Afhandeling super

Verkoop ging supersnel.Alles super snel geregeld.Zal iedereen jullie aanbevelen.

Supersnelle afhandeling

Verkoop ging bliksemsnel Ophalen zo mogelijk nog sneller (ik ben “in snelheid gepakt” in die zin dat ik me niet kon organiseren om aanwezig te zijn bij het ophalen) Over all prima systeem en service

Vlot en uitstekend geregeld

Hele goede en eenvoudige manier om een voertuig te verkopen. Binnen een paar uur was de verkoop rond en binnen een paar dagen compleet afgehandeld, compleet met vrijwaring en betaling voordat het voertuig werd meegenomen. Voor de handel zeer nette prijs! De koper moet er ook weer aan kunnen verdienen dus misschien is een hogere prijs mogelijk bij particuliere verkoop, maar daar moet je dan ook wel flink in investeren qua tijd en moeite. Voor mij was dit veel prettiger en ik kan verkoop via OSW dan ook van harte aanbevelen.

Prima bedrijf

Komt afspraken gewoon netjes na.

Snel en klantvriendelijk

Na aanmelding van onze sloopauto is er direct contact met ons opgenomen qua wensen. Auto werd direct aangemeld bij diverse Autosloop ex-roker in de buurt, die op hun beurt ook weer direct contact hebben opgenomen. Binnen 1 dag alles geregeld. Super fijn dat alles uit handen wordt genomen.

Geweldig goed bedrijf

Service op en top Alles in de puntjes verzorgd Zeer tevreden zijn wij

Professioneel

Zeer snelle en professionele aanpak

Duidelijke en eerlijke communicatie

Auto te koop aangeboden via OSW. Werd al snel gebeld met de vraag wat ik uiterst wil hebben voor de auto. Heb een redelijke prijs genoemt en onderbouwd waarom. Tevens aangegeven dat dit echt de prijs is die ik voor de auto wil beuren. Werd al snel gebeld dat een opkoper interesse had voor het bedrag dat ik had aangegeven. Week later werd de auto opgehaald en staat het geld op de bank rekening. Kortom als je een redelijke prijs voor je auto verwacht zit je goed bij OSW. Als je een hoofdprijs wil hebben moet je de verkoop via marktplaats proberen. Uiteraard moeten bedrijven verdienen aan het verhandelen van jouw auto en krijg je niet de "handels prijs". Het verkopen via OSW scheelde mij wel veel moeite in het adverteren en bezoekjes van mogelijke particulieren kopers. Ik had door zelf te handelen +/- 300 euro meer kunnen krijgen maar dit scheelt echt een hoop "gedoe". Top geregeld, goeie communicatie, relaxte mensen.

Auto sloop verkocht

Je hebt auto verkocht aan bedrijf jammer dat ik auto sleutels kwijt was te onderhandelen en goed geregeld Goed bedrijf

Goed geregeld

Nette bedragen worden er geboden

Heel goed

Heel makkelijke site om je advertentie te plaatsen en foto's te uploaden. Krijg gelijk mail van osw als er een bod is en er wordt ook keurig gevraagd contact op te nemen met diegene die jouw motor wil kopen. Ik kan iedereen osw aanraden.

snel alles geregeld en afgehandeld.

duidelijk en snel is alles geregeld...

Probleemloos

Aangemeld, ik moest er per direct vanaf. Er wordt contact met je opgenomen...prijs bepaald en volgende dag om 9u gevrijwaard. Hele traject duidelijk contact klein foutje gemaakt met vrijwaring maar ook binnen kwartier opgelost. Geld was al overgemaakt. Zo makkelijk kan het zijn.

Zeer goed keurig volgens afspraak geregeld top

Super geregeld

geweldige service

Wij hebben de motor al eens eerde te koop gezet, niet via OSW, maar toen weinig tot geen reactie op de koop ontvangen. De verkoop via OSW was met één dag geregeld. Ook de afhandeling via de koper is perfect volgens afspraak gelopen. Dank voor alle medewerking

alles volgens afspraak goed afgehandeld

Alles wat de website aangeeft waargemaakt.

Professionele begeleiding bij de verkoop van onze camper. Snelle reactie nadat ik de gegevens op internet had ingevuld. Ons in contact gebracht met een betrouwbare opkoper, waarna de verkoop snel was afgerond.

Heel netjes en correct afgehandeld

Werd netjes en correct afgehandeld. Geen gezeur en er werd gewoon gezegd wat hij van de staat van de motorfiets vond. Meteen goed afgehandeld en meteen financieel in orde gebracht.

Snel service

Goed geholpen snel mij auto verkort zeer tevreden.

Ik heb mijn auto snel en gemakkelijk verkocht... Erg blij met de goede service...

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein