Een bedrijf met hart voor de zaak, luistert naar de klant en komt afspraken goed na. Zeer klantvriendelijk, een aanrader!
Mooi bedrijf met hart en ziel. Vaklui die goed werk willen leveren en daarnaast service verlenen.
Deskundige en aardige monteur
Richard Schook is een goede betrouwbare monteur/adviseur. Johnny en D'iaro zijn bescheiden,nette en harde werkers!
Geachte heer Duighuisen. Bedankt voor uw reactie. Wij snappen alleen niets van een 1 als het niet van toepassing is. De reden dat u de prijs nog niet wist is dat uw cv-ketel niet meer functioneerde en we binnen 12 uur een nieuwe hebben gehangen. We hebben u overigens wel een plusminus prijs genoemd en daarmee was u akkoord. Vr. Groet Gert-Jan vd Broek
netjes en correct
Een klus in een zeer krappe kruipruimte is na een eerste verkenning ("daar kruip in niet in") zeer voortvarend en met veel doorzettingsvermogen en humor aangepakt en opgelost! Melvin en Twan zijn kanjers in het oplossen van storingen!
Vanaf 1999 zijn wij al klant bij Toonen. Goede service vriendelijk personeel.
prima leveringen, zorgvuldigheid, betrouwbaar, goede prijsverhouding.
Zeer deskundig en vriendelijk personeel, die mijn c.v. ketel hebben geinstaleerd en schoon achtergelaten.
Personeel vakkundig, positief.
Gezellige en leerzame dag gehad
Laagdrempelig, direct benaderbaar. Duidelijke en eerlijke communicatie. Denken met je mee en zoeken naar oplossingen.
installatie succesvol en netjes met mooi weggewerkte leidingen voltooid
Zowel de advisering, het uitbrengen van de offerte, alsmede de plaatsing van de nieuwe CV-ketel is prima verlopen.
ik ben een tevreden klant
Zeer tevreden!
Alles naar behoren geinstalleerd.
goede duidelijke offerte voor nieuwe ketel. duidelijke uitleg m.b.t. thermostaat Vaillant V-smart
nieuwe cv-ketel is eerste ervaring met uw bedrijf, gisteren geplaatst. vlot en naar wens gegaan tot nu toe.
De nieuwe kachel is keurig geplaatst volgens afspraak.
Snelle reactie na eerste telefonisch contact. Me tussentijds op de hoogte houden. Punctualiteit.
betrouwbare firma die afspraken nakomt
Pieter Zeemanstraat 29
6603AV Wijchen