Professioneel geholpen bij aanschaf Peugeot-3008
Ik rijd momenteel in een Suzuki S-Cross 1.5 Style Hybride Automaat, bouwjaar 2023. Toch een beetje met de tijd meegaan en lekker voordelig. Echter het bloed kruipt waar het......... Wij hebben begin 2024 toch weer een caravan gekocht en zijn op zoek naar een auto met iets meer vermogen. Ik heb een aantal offertes aangevraagd van onder andere een BMW 1-serie, Peugeot-3008, Audi A3, Audi Q2. Ik heb voor woensdag 8 januari 2025 een planning gemaakt om de 4 auto's te gaan bekijken. Ik ben begonnen in Gorinchem voor de BMW 1-serie. Met de verkoper afgesproken als de wagen nog niet binnen was, dat hij mij uiterlijk dinsdagmiddag 7 januari bericht zou sturen. Geen bericht ontvangen dus ik ging vol goede moed naar Gorinchem. Gesproken met de verkoper en die vertelde dat de BMW nog niet binnen was.........Nou ja, voor mij een teleurstelling en ik was er toen ook snel klaar mee. Hij zou contact opnemen als de BMW wel binnen was!!! Ik ben dus met een grote afknapper weggegaan. Knop omgezet en vol goede moed naar Auto Kroese in Etten-Leur gereden. Ik werd gelijk hartelijk ontvangen door Denice, Ronnie is altijd op Woensdag vrij, dit heeft hij mij ook verteld en Denice was nog even met een klant bezig. Geen probleem, want ik heb onderhand al 2 uur gereden dus een kop koffie deed mij goed. Denice kwam ondertussen aan tafel en ik heb mijn eerste ervaring verteld van de BMW. Onbegrijpelijk en niet te verklaren. Onderwerp laten rusten en gesproken waar ik voor kwam. Diverse informatie van Denice ontvangen en toen de Peugeot-3008 bekeken. Ik was gelijk verkocht, wat een prachtige auto. Toen maar een proefrit gemaakt en ik was gelijk helemaal verzot van deze auto. Bleek ook wel naar mijn smile toen ik terugkwam, we hadden nog maar weinig woorden over en de deal is snel met een handdruk besloten. Alle informatie en papieren in orde gemaakt en de auto ga ik in overleg over een aantal weken ophalen in verband met een aantal opties die ik erop wilde hebben. Complimenten Ronnie, Denice.