Professioneel geholpen bij aanschaf Peugeot-3008

Ik rijd momenteel in een Suzuki S-Cross 1.5 Style Hybride Automaat, bouwjaar 2023. Toch een beetje met de tijd meegaan en lekker voordelig. Echter het bloed kruipt waar het......... Wij hebben begin 2024 toch weer een caravan gekocht en zijn op zoek naar een auto met iets meer vermogen. Ik heb een aantal offertes aangevraagd van onder andere een BMW 1-serie, Peugeot-3008, Audi A3, Audi Q2. Ik heb voor woensdag 8 januari 2025 een planning gemaakt om de 4 auto's te gaan bekijken. Ik ben begonnen in Gorinchem voor de BMW 1-serie. Met de verkoper afgesproken als de wagen nog niet binnen was, dat hij mij uiterlijk dinsdagmiddag 7 januari bericht zou sturen. Geen bericht ontvangen dus ik ging vol goede moed naar Gorinchem. Gesproken met de verkoper en die vertelde dat de BMW nog niet binnen was.........Nou ja, voor mij een teleurstelling en ik was er toen ook snel klaar mee. Hij zou contact opnemen als de BMW wel binnen was!!! Ik ben dus met een grote afknapper weggegaan. Knop omgezet en vol goede moed naar Auto Kroese in Etten-Leur gereden. Ik werd gelijk hartelijk ontvangen door Denice, Ronnie is altijd op Woensdag vrij, dit heeft hij mij ook verteld en Denice was nog even met een klant bezig. Geen probleem, want ik heb onderhand al 2 uur gereden dus een kop koffie deed mij goed. Denice kwam ondertussen aan tafel en ik heb mijn eerste ervaring verteld van de BMW. Onbegrijpelijk en niet te verklaren. Onderwerp laten rusten en gesproken waar ik voor kwam. Diverse informatie van Denice ontvangen en toen de Peugeot-3008 bekeken. Ik was gelijk verkocht, wat een prachtige auto. Toen maar een proefrit gemaakt en ik was gelijk helemaal verzot van deze auto. Bleek ook wel naar mijn smile toen ik terugkwam, we hadden nog maar weinig woorden over en de deal is snel met een handdruk besloten. Alle informatie en papieren in orde gemaakt en de auto ga ik in overleg over een aantal weken ophalen in verband met een aantal opties die ik erop wilde hebben. Complimenten Ronnie, Denice.

goede ervaringen

3 jaar geleden mijn huidige auto aangeschaft via auto trader dat is super goed bevallen

prettige site met veel keus

even aan het rondkijken en prettige zoekfuncties en overzichtelijk weer gegeven. Zo nodig kom ik hier vaker!!!

heeft veel moeite gedaan om mij naar de juiste adres te krijgen ik ga zeker er heen.

ikheb mijn aan beveling gedaan dit moet genoeg zijn vriendelijke groet ap.

Een eerlijk en volledig overzicht van goede auto's

Accurate site!

prima organisatie

ik wil mijn auto wellicht inruilen

uitgebreid en snel zoeken

Al heel wat jaren maak ik gebruik van Autotrader en dat bevalt heel goed. Betrouwbare informatie en duidelijk professionals aan het werk. Ga zo door.

Leuke en goede site

Gewoon een fijne zoek site

Simpel snel, effectief

Simpel snel, effectief

duidelijke uitleg en fotos

met de filter kom je precies hetgene tegen wat je zoekt uit de honderden autos

MB SPRINTER 314

Ich zahlen for EXPORT : 12.900,-€ und brauche RECHNUNG EUR-1 for export in Bosnia und Herzegovina . Danke ! MfG, Dragan 00387 65 947352 VIBER & WhatsApp

Zeer overzichtelijk

Makkelijk in het gebruik. Goede zoekfunctie.

Niet bevredigend wegens geen land kunnen kiezen en geen pk's bij de Klassiekers.

Daarnaast; als ik een auto bekeek, heb ik de keuze tussen terugklikken en dan kom ik in het begin van de pagina terecht of met het pijltje naar de volgende auto klikken. Als ik terugklik wil ik op de pagina graag terechtkomen op de plaats waar ik gebleven was.

Helemaal top en klantvriendelijk

Goed en overzichtelijk

Het heeft mij zeer op weg geholpen om een auto te zoeken die bij mij past, gezien mijn voorkeur

Nog niet zoveel ervaring Auto Traler! Nu nog moeilijk te beoordelen!

tot nu toe oké

tot nu toe oké

Informatie is duidelijk en goed

Nog geen aankoop gedaan

Altijd Top

Betrouwbaarheid voorop !

ok

doei

slegt

slegt

n/a

Beste auto occasion site van nederland

Natuurlijk kijk ik hier het eerst als het om occasions gaat..

Fred Roeskestraat 97F

1076 EC Amsterdam

088-730 01 00

Over Auto Trader

Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.