Heel makkelijk te bereiken

super goed

Zien is goed

autotrader is goed ! alleen jammer dat de auto verkoper reageert niet ,op je email.

Duidelijk

Fijne makkelijke site

Makkelijke zoekfuncties. Duidelijk.

vriendelijk en vakkundig

goede aankoop vito

zoekt heel moeilijk door toelaten onduidelijke advertenties (electrische auto's)

dan is er weer al vast de subsidie afgehaald, dan weer de btw, dan weer zit er geen accu bij (meestal een combinatie van alles) Dat maakt zoeken bijna onbegonne werk.

overzichtelijk

Makkelijke contacten

Vriendelijk en correct

Leuke VW up gekocht voor een goede prijs Na ophalen paar kleinigheden correct opgelost

Top bedrijf met super service.

Zowel mijn motor als auto bij Motoleo in onderhoud. Snel vakkundig en conform afspraak. Ouderwetse service voor een goede prijs.

Prachtige auto's en geweldige service

Uiterst vriendelijke mensen met prachtige auto's en een geweldige service.

D'Epoca verkoopt heel mooie occasions met aantoonbaar weinig km.

Uitstekend geholpen met een prachtige Saab cabrio, zeer betrouwbaar adres. Vincent maakt zijn beloften waar. Heb altijd mijn auto's bij de dealers gekocht, maar kan dit adres van harte aanbevelen.

te klein aanbod

Er is wel keuze maar in vergelijking met andere site's is het aanbod per categorie te mager

Vriendelijk, snel, hulpvaardig.

Ik heb bij Honing een Mitsubishi outlander gekocht uit 2007. De auto werd eerst nog APK gekeurd en de aflevering was snel. Koffie was prima, papieren afhandeling prima. Ik heb mijn eigen auto ingeruild en kreeg hier een prima prijs voor. Kortom ik ben erg te spreken over dit bedrijf de eigenaar Gabriel is erg open in omgang en ik gun hem een gezond en groeiende toekomst toe hopenlijk op een goede locatie.

één van de betere.

U staat bekend als een goede zoekmachine voor voertuigen. Daar wil ik op vertrouwen en dat kán mijn inziens wel.

Goed duidelijk vriendelijk

autocentrumRaalten Zeer goede ervaring netjes behandeld proefrit eerst auto ontsmetten vriendelijke medewerkers klein foutje maar snel na telefoontje opgelost ( afmelden inruilauto liep vertraging op door ziekte administratie medewerker) nieuwe apk zeer tevreden

Goood

I like theselection

Nu in Corona tijd is mijn gekochte auto, die niet eens duur was, door autobedrijf Bakkenes vanuit Apeldoorn, kosteloos naar Limburg gebracht. Zeer vriendelijk, geen moeite teveel, alles per telefoon, zeer goed afgehandeld/ Super.!!!!!!!

Duidelijk en Gewoon goed

Altied prima info en duidelijk

uitstekend

Duidelijke informatie en ruime keuze

I have been trying to reach you for days now, no response

The respons time is not swift. I've been trying to reach you i and my parent, but no reply. Please contact me via +31 6 85300629 or email [email protected]. Regards

• Would you recommend us? Yes

Mooi onafhankelijk

Goed bezig auto trader

Kwaliteit auto belangrijker dan zoveel mogelijk verdienen

We hebben een busje gekocht bij het carteam en ervaren dat Paul de auto zo goed mogelijk aflevert. Bij twijfel zijn onderdelen vervangen voor nieuwe, wat ongetwijfeld minder winst oplevert voor het bedrijf, maar dat toont de klasse van hun visie, dat service en kwaliteit voorop staat. Alles wat vooraf beloofd is, is ook gedaan.

slechte ervaring

Ik word helaas niet terug gebeld wanneer ik interesse heb in een auto

Grote klasse

Occasion BMW gekocht in juli 2020. Kort erna bleek de waterpomp te lekken. Fantastisch geholpen. Reparatie kosteloos uitgevoerd. Super! Top service!

Heerlijk overzichtelijke site

Fred Roeskestraat 97F

1076 EC Amsterdam

088-730 01 00

Over Auto Trader

Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.