Heel goed

Echange téléphonique très professionnel

Bonne compréhension et propose des services adaptés

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Duidelijk

Weinig reacties van verkopers

Prima beoordeling!

Goede eerlijke beoordeling.

Doet precies wat er op het blik staat.

Absoluut niets beters op internet.

Awesome website

I have done deep research via Auto Trader website. So happy with the service and the easy usable web-page for searching for the right car.

Wat een geweldige ervaring.

Uitstekende ervaring. Goed informatie.

ondanks eerdere melding weer EXCL BTW prijzen

jullie worden als Portal minder relevant als je toestaat dat allerlei losers EXCL BTW prijzen noemen. Dit is al herhaaldelijk eerder gemeld en jullie doen er te weinig aan. En het is onwettig.

Netjes alles geregeld

Alles netjes afgehandeld met onze auto. Opgehaald en netjes het vrijwaringspapier gekregen via de e-mail.

overzichtelijk

weet ik nog niet

Er zitten veel oplichters op deze site!!

Wat me opvalt is dat er veel oplichters op deze site zitten en wat ik dan vreemd vind is dat ik ze snel herken en Auto Trader niet, want ze blijven lange tijd op deze site staan!!!!! ERG VREEMD!!

Goede betrouwbare website

Gebruik deze website vaak en vind hier duidelijke informatie. Maar het aanbod is minder geworden door de jaren heen.

excelent

am vizionat cu mare placere mai multa autoturisme!

Betrouwbare, eerlijke garage.

Mensen waar je op kunt vertrouwen en waar je met een gerust hart zaken mee kunt doen. Geven een goed advies.

wat een hopeloos medium om een auto op te zoeken

je moet gericht zoeken anders vind je niks. hebben geen id van het begrip oldtimer zoek je op bj tot vind je niks zoek je op oldtimer vind je ook zo goed als niks in combinatie met 4x4. dan alle niet oldtimers die ertussen staan of 2 wiel aangedreven voertuigen en motoren. en dan hebben we in nl de regel dat alles jonger dan 40 jaar of na 87 voor het eerst in gebruik is genomen geen oldtimer is. zo ook de regels dat het voertuig voor in aanmerking te komen op benzine moet rijden en dus niet op gas diesel etc

Goede hulp

Heb meerdere malen een adres gevonden en gekocht via u

Makkelijk zoeken gebruikt vriendelijk en snel

Prettig zoeken en duidelijk

Heel goed ben verrast

Omdat ik aan zoeken ben is dat wel erg leuk dat je dat zo op je bord krijg hga Hans

super makkelijk in gebruik en veel aanbod

top!

Lamborghini

w

Geweldig en top autogarage

Ik ben sinds 2 jaar klant bij Autoroel's en zeer te vrede. Ik heb tot onlangs mijn Opel Corsa in onderhoudt bij Autoroel's gehad en was zeer te vrede. Ik heb vanaf heden een lease-auto, dus wilde zeggen dat ik afscheid moest nemen van Autoroel's met pijn in mij hart. Een maand geleden dacht ik nu is mijn kans om mijn droom na te gaan jagen. Ik wilde al heel lang een Citroën 2CV6 Club, of ook wel de wel bekende lelijke eend. Ik heb mijn droom eend gevonden en ben er heel blij mee. Alleen tja een eend heeft ook onderhoudt nodig en ik benaderde Autoroel's of zij de zorg van mijn eend konden doen. En ja hoor, zonder probleem en twijfel namen ze mijn eend in onderhoudt. Niets is te moeilijk voor Autoroel's en gaan elke uitdaging samen met jouw als klant aan. Alles gaat in goed overleg en de eigenaar Roel denkt niet in problemen, maar juist in oplossingen. Hierbij houdt hij rekening met mijn portemonnee en ook wat haalbaar en realistisch is. Ik ben een Autoroel's fan, dus ik durf met 100% zekerheid te zeggen, dat u bij het juiste adres bent.

Goed en duidelijk.

Makkelijke site

snelle reactie duidelijk en voldoende informatie

Aan te raden

Enkele maanden geleden een Alfa Romeo Giulia gekocht. Fantastische service, vriendelijk en gastvrij. Goed zaken kunnen doen. Prima adres.

Zo goed

Heel goed

Fred Roeskestraat 97F

1076 EC Amsterdam

088-730 01 00

Over Auto Trader

Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.