geen reactie terug van verkoper werkt het wel?

nog steeds geen reactie terug werkt deze website wel?

Goede ervaringen mee.

De bedrijven reageren wel op je bericht.

Moet nog afwachten of ik een reactie krijg.

Ben in afwachting op een reactie.

Overzichtelijk

Ik heb gevonden wat ik zocht en ga nu bij het bedrijf langs en hoop dat het auto zo mooi is als op de foto en dat er niets aan mankeert

niet goed

Al diversen keren een prijsindicatie gevraagd bij een inruil.... Hierna een standaard reactie met als vermelding we nemen op korte termijn contact met u op..... Zit nog steeds te wachten op reacties , het betreft dus niet 1 bedrijf maar meerdere dus hoe fake is allemaal. Alles loopt via een geautomatiseerd systeem dus hoeveel waarde moet je hier aan geven.

Mooie aanbiedingen ben zeer tevreden

Goede service klant vriendelijk

Altijd goed aanbieden

Auto Trader is de beste .

geweldig

Eerlijke site en duidelijk

Ik heb geen ervaring

Zoetermeer ik heb totaal geen ervaring met het zoeken naar een juiste auto, ik heb in het verleden auto via dealers gekocht. Ik bedoel nieuwe auto's

Goed adres, betrouwbaar

Deze autohandelaar heeft een goede kijk op de markt en jarenlange ervaring. Door zijn goede contacten en professionaliteit biedt hij een goed product voor een kloppende prijs. Hij heeft oog voor betrouwbare en degelijke auto's en verkoopt die tegen een schappelijke prijs. Robert is klantvriendelijk en geeft waar voor uw geld. Mijn ervaring is zeer positief en ik kan hem zeker aanbevelen.

prijzen zijn VAAK exclusief BTW, ondanks waarschuwingen

beste Autotrader, u bent meermaals gewaarschuwd, uw adverteerders misleiden met het noemen van excl BTW prijzen. DIt is onwettig. In mei en begin juni zie ik reviews waar u hierop gewezen bent en met een slap excuus komt. Audi e-tron bijvoorbeeld, er staat zo een rijtje van 5-6 aanbieders achter elkaar die met deze vervelende truc de aandacht op hun aanbieding denken te kunnen vestigen.

nog geen ervaring |

BTW.

De verkoop prijzen zoals aangegeven in de advertentie is volgens mij incl. BTW ( bij de meeste ), maar als je verder in de omschrijving kijk komt er later in de kleine letters meestal de BTW er bij. Mijn vraag is mag dat wettelijk zo ? In Duitsland is de vraagprijs altijd incl. BTW.

More often than not good.

Most of the time I have found Autotrader to be reliable as a search media, the disappointments come occasionally with gross misleading rubbish published by rogues. The genuine people are a dream, and as you can guess I always start looking for my next car through Autotrader.

Duidelijk

Goed en overzichtelijk

Top bedrijf !!

Vorige week mijn Mazda CX3 opgehaald. Zoals beloofd auto netjes afgeleverd. Een man van zijn wòòrd. Kan Sprint Automobiel alleen maar aanbevelen. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop.

hele mooie auto ik ben zeer tevrede

ideaal voor als je een auto zoekt lekker eenvoudig zoeken

simpel,snel en goed

op dit moment nog niets gr john

zeer betrouwbaar Auto trader

ik koop liever n auto van uit de auto trader dank U

heel overzichtelijk

ik zie dat er heel veel keuze is en gemakkelijk alles duidelijk is aangegeven

Super geholpen door vakkundig personeel voor goed prijs

Ben heel goed en snel geholpen door vakkundig optreden van zowel de eigenaar als zijn personeel

Fred Roeskestraat 97F

1076 EC Amsterdam

088-730 01 00

Over Auto Trader

Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.