heerlijk surf site

Een heerlijke site waar een prima selectie te maken is waardoor je gemakkelijk de auto van je keuze kunt vinden

vertrouwden een verkoper niet hoogst waarschijnlijk een oplichter, ik heb daar melding van gemaakt,en de auto werdt verwijderd

Fenomenaal

Het is duidelijk opgesteld , iedereen vind hier de weg in , 👍🏽👍🏽

kan niet beter

mooie handige site

prettig en overzichtelijk

is prima

bij keuze maken helpt het goed

service

Een Ford KA gekocht fijne auto zeer tevreden mee en goede service en vriendelijke mensen en lekkere koffie

Duidelijk, gericht

De zoekopdracht is goed, duidelijk in te vullen, en wordt exact gefilterd

top en vlot!

Tja wat kan ik verder zeggen de site werkt gewoon goed. Snel contact met aanbieder. Simpel en duidelijk

duidelijk

Leuke site

Leuke site heb al een paar wagens gekocht via deze site.

Eenvoudige en snelle zoekfuncties en opbrengst.

Alternatieve opties snel in het bereik gebracht!

Super site

Voor mij als autoliefhebber altijd weer een bron van vermaak!

overzichtelijk, filters gemakkelijk toe te passen

handige site

goed overzicht

alleen binnen maten van de bussen mogen wel ook zichtbaar zijn

Heldere en klantvriendelijke site.

Kan goed gewenste auto's vinden!

na

Kom regelmatig auto,s tegen die al zijn verkocht

Omdat ik op zoek ben naar een kleine auto wordt ik helaas regelmatig geconfronteerd dat de auto al enige dagen geleden is verkocht en dat er niet gereageerd wordt op mijn vraag aan de dealer om contact met mij op te nemen

geweldig overzichtelijk

geweldig overzichtelijk, makkelijk en goed zoeken.

meer zekerheid

Ik zie regelmatig auto,s met nogal duidelijke specificaties Nap, genoemde onderhoud,toelichting staat van de auto. En dat creert duidelijkheid en meer zekerheid,want e.e.a is controleer- baar.

vroeger mijn favorite autozoekmachine

Autotrader was altijd mijn favorite outozoekmachine. bij uitgebreid zoeken kon je ook echt uigebreid zoeken, zoals type aandrijving, motorisering(aantal cylinders/mototinhoud en veel andere dingen. dit maakt het zoeken erg langdradig, een moet ik mij door veel lelijk ongewild blik worstelen om toch nog een auto te vinden die ik wel interesant vind. wel vind ik het zoeken op afstand een absolute topper. Echt super dat je eerst de dichtstbijzijnde kan opzoeken.

overzichtelijk

makkelijk zoeken

prettig contact

prettig contact

Misleidende advertenties

Bij occasions tref ik regelmatig auto's die aantrekkelijk geprijsd zijn. Echter dat zijn dan lease auto's of auto's die al verkocht zijn vlgs de tekst bij de advertentie. Erg vervelend!!

Fred Roeskestraat 97F

1076 EC Amsterdam

088-730 01 00

Over Auto Trader

Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.