18 mei een autootje gekocht, 200 km later kan de auto naar de sloop. Cars First geeft geen enkel antwoord en neemt geen enkele verantwoording want het is mijn probleem dat na aankoop de auto ondeugdelijk was. Auto weg, geld kwijt. Ik ben zwaar gedupeerd door cars first emrikweg 23 te haarlem
Geachte heer/mevrouw Lassche, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u een negatieve ervaring heeft ondervonden. De review die u heeft geschreven heeft betrekking op een autobedrijf die adverteert op onze website. Wij raden u aan om de review achter te laten bij het betreffende autobedrijf, zodat zij uw review in behandeling kunnen nemen. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, AutoTrader
makkelijke zoek masschien
Geachte heer Eeuwijk, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als AutoTrader naar streven. Wilt u op de hoogte blijven van AutoTrader volg ons dan op Facebook! Met vriendelijke groet, AutoTrader
Doet precies waar ik bij het zoeken naar een auto behoefte aan heb
Geachte heer/mevrouw Strijks, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als AutoTrader naar streven. Wilt u op de hoogte blijven van AutoTrader volg ons dan op Facebook! Met vriendelijke groet, Auto Trader
Goeie mensen en vakkundige garage prijs kwaliteit goed afgestemd
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. De review die u heeft geschreven heeft betrekking op een autobedrijf die adverteert op onze website. Wij raden u aan om de review achter te laten bij het betreffende autobedrijf, zodat zij uw review kunnen bekijken en eventueel in behandeling kunnen nemen. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, AutoTrader
lekker duidelijk
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als AutoTrader naar streven. Wilt u op de hoogte blijven van AutoTrader volg ons dan op Facebook! Met vriendelijke groet, Auto Trader
Een prima aanbod van occasions. De nazorg is prima. Het is alleen een beetje vervelend dat je voor de nazorg een eind moet rijden. Ik kom namelijk uit Schiedam Het personeel van de garage waar Autohero gebruik van maakt is zeer vakkundig en ook vriendelijk. Jammer dat ze niet dichter bij huis zitten. Anders zou ik er meer gebruik van maken.
Hallo, ich interessiere mich für den Kauf dieses Autos. In welchem Zustand befinden sich Motor und Blech am Auto? Was ist der Endpreis?
Dear sir/madam, AutoTrader is a platform to bring car/motor companies en possible buyers together. We, AutoTrader, does not sell or buy cars/motors. You can search on our website for a car or motor and contact the company for more information and details. Kind regards, AutoTrader
Via gaspedaal kom ik meerdere aanbieders tegen maar Auto Trader springt er ver bovenuit! b.v. specificaties en andere gegevens zeer overzichtelijk aangegeven.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als AutoTrader naar streven. Wilt u op de hoogte blijven van AutoTrader volg ons dan op Facebook! Met vriendelijke groet, AutoTrader
ik zal eerlijk zijn , voor het eerst op deze site , maar vond snel wat ik wilde , dus top natuurlijk !
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als AutoScout24 naar streven. Wilt u op de hoogte blijven van AutoScout24 volg ons dan op Facebook! Met vriendelijke groet, AutoScout24 / Auto Trader
Het lijkt er op dat de deelnemende bedrijven u niet de relevantste info geven. Bijvoorbeeld er is een financieringsaanvraag op de auto. Het zou een goede zaak zijn indien dan bij u direct zichtbaar zou zijn dat die auto gereserveerd is. Alla MARKTPLAATS zullen we maar zeggen. Voorkomt een hoop onnodig mail verkeer en irritatie omdat er nu een bericht gestuurd wordt waarbij men aangeeft zo snel mogelijk contact op te nemen inclusief een inruil voorstel als die is aangevraagd. Jammer!
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en wij nemen de feedback en/of tips mee in de verbetering van onze diensten. Wilt u op de hoogte blijven van AutoScout24 volg ons dan op Facebook! Met vriendelijke groet, AutoScout24 / Auto Trader
Site blijft goed, echter verliezen ze bij mij sterren omdat ze geen uitsplitsing maken in inclusief/exclusief btw wat jammer is voor de particuliere verkopers/kopers.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en wij nemen de feedback en/of tips mee in de verbetering van onze diensten. Wilt u op de hoogte blijven van AutoScout24 volg ons dan op Facebook! Met vriendelijke groet, AutoScout24 / Auto Trader
Ik mis alleen het zoeken naar old timers. Ook zou het handig zijn als de kleur van de auto op het eerste gezicht te zien was en je niet eerst op de auto hoefde te klikken om uit te vinden dat het toch niet de kleur is die je zocht (veel zwarte auto's lijken blauw, sommige grijze auto's groen, enz).
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Voor old timers hebben wij een separate categorie, u kunt alle old timers bekijken via het kopje "Klassiekers". Wat betreft uw tip ter verbetering van onze website willen wij u bij deze hartelijk bedanken. Auto Trader stelt het op prijs dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Wij zullen kijken of dit in de toekomst wellicht toegepast kan worden. Met vriendelijke groet, Auto Trader
kijk er graag op
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Met vriendelijke groet, Auto Trader
ja er zijn leuke aanbiedingen bij,
Auto Trader is wel goed maar PCC-Cars niet! Ik ervaar PCC Cars als zeer slecht. Zowel in de advertentie als ter plaatse wordt veel gelogen, als hij maar kan verlopen! Keurmerken heeft hij niet en zelfs het bedrijf (de naam) staat niet officieel geregistreerd. Hij heeft mij een flink bedrogen met een slecht auto die nooit goed heeft gereden en kwam zijn afspraken over terug betalen niet na. De telefoon nam hij daarna niet meer op en post kwam retour. Waardeloos zoiets, dat verpest de markt!
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u een negatieve ervaring heeft ondervonden. Graag gaan wij met u in gesprek en verzoeken u bij deze vriendelijk om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0347-350777. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Heb jaren in de UK gewoond, auto kopen ?? zocht ik altijd op Auto Trader.
ben zeer te spreken over deze site.
Ik zoek en ik vind in de buurt
N/A
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Fred Roeskestraat 97F
1076 EC Amsterdam
Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.