Makkelijke site om auto,s te vinden.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als Auto Trader naar streven. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Ik ben zeer te spreken over Auto Trader, je kunt omdat je zeer veel informatie kunt plaatsen de zoek opdrachten zodat je snel en duidelijk een totaalbeeld hebt.
heel jammer dat je niet op gewichtsklasse (wegenbelasting) kan zoeken bv 1200/1300 kg enz
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor de feedback en/of tips ter verbetering van onze website. Auto Trader stelt het op prijs dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Wij zullen kijken of dit in de toekomst wellicht toegepast kan worden. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Helaas is het niet mogelijk om goed te zien of een prijs met of zonder BTW is. Dit maakte het zoeken op prijs wel erg lastig. Frustrerend ook wanneer je denkt een mooie match te hebben en dan lees je ergens ineens dat er nog 21% bij komt.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Naast een advertentie ziet u de cijfer 1, onderaan de advertentie ziet u de betekenis: 1 Consumentenprijs, alle onvermijdbare kosten en belastingen inbegrepen (m.u.v. bedrijfswagens). Uiteindelijk zijn de adverteerders verantwoordelijk voor eerlijke en transparante advertenties. Mocht de Autoriteit Financiële Markten (ACM) advertenties aantreffen die niet aan de regels voldoen, dan kan de ACM handhavingsinstrumenten inzetten zoals het opleggen van een boete. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze Customer Care telefoonnummer 0347-350777. Met vriendelijke groet, Auto Trader
duidelijk weergegeven informatie
goede site om gezochte auto te vinden
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als Auto Trader naar streven. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Heel prettig overzichtelijk
Perfect.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Met vriendelijke groet, Auto Trader
ik vindt het prijs is niet eerlijke prijs veel hoog en km stand hoog en hoge prijs
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Hierbij attenderen wij u erop dat Auto Trader een platform is welke verkoper en koper tot elkaar brengt. Zelf verkopen wij geen auto's. Graag wijzen wij u op de mogelijkheden om met de adverteerder in contact te komen. 1. Telefonisch via het vermelde telefoonnummer in de advertentie. 2. Klik op de button "E-mail de aanbieder" en de vul de velden in. 3. Onderaan de advertentie vindt u "stuur een bericht". Vul de velden in en verstuur uw vraag naar de aanbieder. 4. Vanuit de mobiele app kunt u direct bellen, of een e-mail sturen naar de aanbieder. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Ok,
Duidelijk en meteen inzicht in de kosten
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Graag gaan wij met u in gesprek . Zodat wij uw vragen eventueel kunnen beantwoorden wij verzoeken u bij deze vriendelijk om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0347-350777. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Goed overzichtelijke site, met voldoende filters. Informatie is ruim voldoende
ruim aanbod duidelijke informatie
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als Auto Trader naar streven. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Ik wil graag de auto kopen voor 450eu
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Auto Trader is een platform welke verkopers en kopers van voertuigen samenbrengt. Wij zijn niet de aanbieder van het voertuig waar u interesse in heeft en u dient dan ook contact op te nemen met de adverteerder. Graag wijzen wij u op de volgende mogelijkheden om met de adverteerder in contact te komen. 1. Telefonisch via het vermelde telefoonnummer in de advertentie. 2. Klik op de button "E-mail de aanbieder" en de vul de velden in. 3. Onderaan de advertentie vindt u "stuur een bericht". Vul de velden in en verstuur uw vraag naar de aanbieder. 4. Vanuit de mobiele app kunt u direct bellen, of een e-mail sturen naar de aanbieder. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Goed,overzichtelijk met een ruim aanbod. Alles is te vinden op de site.
Zeer perfeckt.
De beste die er = !
Ongemakkelijk bij het instellen bij auto keuze Venster gaat te klein van formaat open Gaat ook niet door na het intikken van eerste letter van een op te zoeken auto
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Graag gaan wij met u in gesprek zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en het e.e.a. kunnen toelichten. Wij verzoeken u bij deze vriendelijk om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0347-350777. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Fred Roeskestraat 97F
1076 EC Amsterdam
Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.