makkelijk overzichtig
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als Auto Trader naar streven. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Sinds een update een tijdje geleden zijn de zoekopties sterk verslechterd. Waar je eerst onbeperkt merken en modellen kunt kiezen kun je er nu nog maar drie kiezen en moet je die apart kiezen. Als je een selectie hebt gemaakt die niet op merk is en je wil dan een merk erbij zoeken dan worden alle merken getoond, ook die geen resultaten teruggeven. Deze zoekopties zijn een sterke verslechtering t.o.v. hoe het was en maken de site voor mij vrijwel nutteloos.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor de melding. Auto Trader stelt het op prijs dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Wij hebben dit inmiddels doorgezet naar onze IT afdeling en gaan ervan uit dat dit zo snel mogelijk zal worden opgelost. Indien u nog vragen heeft verzoeken wij u bij deze om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0347-350777. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Ik zie door de bomen het bos niet meer. Als ik selecteer op een bepaalde prijs voor een Mitsubishi Outlander, dan is de ene keer inclusief en de andere keer exclusief BTW. Waardeloos.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Graag gaan wij met u in gesprek zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en het e.e.a. kunnen toelichten. Wij verzoeken u bij deze vriendelijk om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0347-350777. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Ik weet niet welke veranderingen jullie aan het system hebben aangebracht maar deze laatste wijziging doet mij overstappen op een andere zoeksite. Waar ik vroeger snel door de menu's kon scrollen duurt het nu veel langer. Er staan merken auto's tussen die niet relevant zijn en vervuilen zo de lijst. Ook zoeken naar nieuwe auto's met een snelle muisklik op nieuwe auto gaat niet meer. Als geheel bekeken is Autotrader niet meer mijn zoeksite. Erg jammer want voor een maand of 3 geleden was dit echt mijn top zoeksite.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor de feedback en/of tips ter verbetering van onze website. Auto Trader stelt het op prijs dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Graag gaan wij met u in gesprek en verzoeken u bij deze vriendelijk om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0347-350777. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Alleen is het jammer, dat de garages, waar je dan een serieuze mail naar stuurt niet altijd antwoord geeft, soms pas na 1 week en vaak geen interesse toont in jouw inruil voorstel, vind ik wel een kwalijke zaak...!!!
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u een negatieve ervaring heeft ondervonden. Graag gaan wij met u in gesprek en verzoeken u bij deze vriendelijk om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0347-350777. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Je vind altijd wat je zoekt !
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Duidelijk het aantal gebruikers v.d. auto , heel belangrijk.
Het is de website voor iedereen die geïnteresseerd is in auto's.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Een uitstekende dienstverlening is waar wij als Auto Trader naar streven. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Onbeleefd door het aanspreken met je. We hebben niet samen geknikkerd
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Conform onze policy worden klanten altijd met u aangesproken. Wij vinden het daarom vervelend om te vernemen dat u een negatieve ervaring heeft ondervonden. Graag gaan wij met u in gesprek en verzoeken u bij deze vriendelijk om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0347-350777. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Met Autotrader is tenminste vrijwel alle gegevens van een auto altijd goed te lezen cq. te vinden. Belangrijk vind ik o.a. de aantal PKs en het koppel etc voor het vinden van de juiste auto voor mijn caravan.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Auto Trader
ik raad ieder eeen aan om daar op te kijken voor een auto
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Een uitstekende dienstverlening is waar wij als Auto Trader naar streven. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Duidelijke en overzichtelijke site met veel aanbod aan auto's. Daarnaast wordt ook alle nodige informatie van de auto aangeboden en is het makkelijk om iemand te benaderen.
mooi duidelijke informatie,alles wat je zoekt
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als Auto Trader naar streven. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Duidelijke informatie. Voldoende aanbod. Twijfel over vraagprijzen.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als Auto Trader naar streven. Mocht u twijfelen over een vraagprijs, verzoeken wij u om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0347-350777. Wij kunnen op deze manier de desbetreffende advertentie beoordelen. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Nogmaals via autotrader een reactie geplaatst bij autobedrijf Mudde Kok. Nu wel snelle reactie en keurige afhandeling bij de aanschaf van een andere auto. Het voorstel van AutoTrader was een zeer goed onderhandelingsvoorstel. Hartelijk dank
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Een uitstekende dienstverlening en service is waar wij als Auto Trader naar streven. Wilt u op de hoogte blijven van Auto Trader volg ons dan op Facebook! Met vriendelijke groet, Auto Trader
Kan snel zoeken op gewenst merk, aanbod goed omschreven, ik vind het een top site !
De doorgevoerde aanpassing is naar midnight meaning green verbetering bij gebruik van Ipad. Aanklikken van o.a. Merk, type etc is lastiger. Merk en type moet je nu typen. Kortom dit is een achteruitgang en teen verbetering. Verder is swipen door de foto’s nu ook trager. Kortom alles aanpassen is dit maal geen verbetering helaas. Was hiervoor namelijk erg goed.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Reviews worden door ons zeer serieus genomen en wij nemen de feedback en/of tips mee in de verbetering van onze diensten. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u een negatieve ervaring heeft ondervonden. Graag gaan wij met u in gesprek en verzoeken u bij deze vriendelijk om contact op te nemen met onze afdeling Customer Care op telefoonnummer 0347-350777. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
Erg prettig dat de geschiedenis wordt weergegeven. Verbeter punt is aangeven vanaf welke datum de auto te koop staat.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor de feedback en/of tips ter verbetering van onze website. Auto Trader stelt het op prijs dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Wij zullen kijken of dit in de toekomst wellicht toegepast kan worden. Wilt u op de hoogte blijven volg ons dan op Facebook! Met vriendelijke groet, Auto Trader
Verwerking AutoTrader prima maar reactie garagebedrijf Beerda laat nog op zich wachten
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat het niet is gelukt om in contact te komen met de adverteerder. Helaas kan het altijd voorkomen dat een adverteerder geen reactie geeft op u als potentiële koper. Graag wijzen wij u op de mogelijkheden om met de adverteerder in contact te komen. 1. Telefonisch via het vermelde telefoonnummer in de advertentie. 2. Klik op de button "E-mail de aanbieder" en de vul de velden in. 3. Onderaan de advertentie vindt u "stuur een bericht". Vul de velden in en verstuur uw vraag naar de aanbieder. 4. Vanuit de mobiele app kunt u direct bellen, of een e-mail sturen naar de aanbieder. Wij adviseren u om de adverteerder even de tijd te geven om te reageren en het later nogmaals te proberen. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Auto Trader
ik vind dat alles netjes is gereegeld ik ben zeer te vrede
Deelnemers zouden verplicht de trekkracht van de auto moeten vermelden!
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor de feedback en/of tips ter verbetering van onze website. Auto Trader stelt het op prijs dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Wij zullen kijken of dit in de toekomst wellicht toegepast kan worden. Wilt u op de hoogte blijven van Auto Trader volg ons dan op Facebook! Met vriendelijke groet, Auto Trader
Fred Roeskestraat 97F
1076 EC Amsterdam
Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.