top

duidelijke sute

Goede fijne site

Ia

Good

Tot nu toe prima, makkelijk hanteerbaar.

Heb een mail naar een autobedrijf T en W in Ede via Auto Trader verstuurt. Het gaat makkelijk, nu afwachten of ik bericht terug krijg.

Heel duidelijk

Prima site...goed aanbod/overzicht/info

Mooie site

Mooie overzichtelijke site

Prima service.

Remschijven en remblokken laten monteren. Ik had een afspraak via remschijf.nl gemaakt en de auto stond precies op tijd op de brug. Na twee uurtjes de auto weer opgehaald. Alles was prima geregeld. Vriendelijk personeel. Een tientje voor de bierpot heb ik graag gedoneerd. De rit vanuit Limburg heeft zich geloond.

weet ik nog niet, is de eerste x

weet ik nog niet, is de eerste x

afwachten dit is mijn eerste ervaring met autotrader

afwachten dit is mijn eerste ervaring met autostrader

Easy navigation

N/a

• Would you recommend us? Yes

Manlijker is kan je niet hebben

goede site

Altijd up to date en duidelijke pagina's

Makkelijke site

MAkkelijk te vinden

Goed en duidelijk

Gemakkelijke site

mooie manier van kiezen

Vind dit een handige site, nu kijken of het ook het gewenste resultaat opleverd.

Perfect geholpen

Zeer prettige verkoper, geeft je rustig de tijd om een auto te bekijken. De communicatie naderhand was snel goed en duidelijk. Naar mijn idee (nu na een week) hebben ze mij een auto verkocht die de prijs die ik betaald heb gewoon waard is.

misschien alle identieke advertenties van een bedrijf er uit halen #zucht

zie een stuk of 10 hilux op rij allemaal zelfde foto/zelfde auto/zelfde aanbieder. hoogst irritant en b en al klaar met de aanbieder .. en de site. kun je zelf toch ook bedenken en voorkomen

goede service

Leuke auto's voor een redelijke prijs . Goede service .garantie . een man die zich aan de afspraken houd . wij zijn helemaal bij met onze tweedehansje . top top

Gewoon goed

Zoeken gaar goed, je kan criteria instellen en filtert zo alles eruit wat je niet wilt zien.

leuke autos

je vind altijd wel een auto

Alpha

Ik wil al heel lang een Lamborghini

Ik heb rijbewijs

Ik wil de auto seat Leon.

goede ervaringen met autotrader !!

goed ervaringen

Aston Martin db7

Buon giorno. Posso avere più fotografie ? È trattabile ? Grazie

Auto kopen of verkopen? Auto Trader. Altijd goed!

De website van Auto Trader is helder, duidelijk en makkelijk te gebruiken. Deze recensie staat los van bedrijven die adverteren op autotrader.nl

Fred Roeskestraat 97F

1076 EC Amsterdam

088-730 01 00

Over Auto Trader

Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.