geen
Hey zal altijd beter kunnen, vandaar de negens, maar ik vind het een topsite
Ik vindt dat er duidelijk vermeld moet worden of de aanbieder een particulier of een handelaar of garage is.
prettige site om te kijken. Ik kom meestal via Gaspedaal binnen en heb dan Autotrader als voorkeurssite
Goed overzicht in occassions. Soms geen dealer te zien in de advertentie.
Het is wel jammer dat je niet zelf kan bepalen binnen een straal van hoeveel kilometers je de auto's wilt zien en bekijken. Voor de rest is een prima site om auto te zoeken.
Redelijk en overzichtig
Het opgeven van het aantal pk's is niet helder en zelfs onjuist. VW Tiguans met 150pk worden getoond door 100 tot 150pk aan te vinken. Dat klopt dus niet: tot 150pk is niet tot en met 150pk maar tot en met 149pk. Vink je 150 tot 200pk aan dan krijg je alle Tiguans met meer dan 150pk's maar niet die met 150pk. Het moet dus zijn: 100 tot en met 150 pk, 151 tot en met 200 pk of 100 pk - 150 pk en dan 151 pk - 200 pk.
ik word gek van die openingspagina, ik kom voor auto`s niet voor huizen
Geen
Wawow mooi zeg
DORESC SA CUMPAR
Overzichtelijke web site
makkelijk te zoeken en duidelijk
Duidelijk en overzichtelijk.
Helder en duidelijke presentatie, als liefhebber van klassieke auto’s vindt ik het altijd weer leuk om te snuffelen op juillie website ........
zoek systeem per gebied , plaats waar je vergelijkbare auto's in 1 dag kan testen of proefrijden en niet naar de andere kant van NL hoeft
goede ervaring
vaag de advertenties onduidelijk mbt echte prijs en wat er zoal bijkomt etc etc
Het is ver ik ben van belgie
duidelijk
Fred Roeskestraat 97F
1076 EC Amsterdam
Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.