Heb nog geen ervaring dus dit is mijn eerste verzonden mail naar een dealer

dit is mijn eerste ervaring dus kan er nog niet zoveel over zeggen.

Uitstekend!

Eind november dacht ik alleen een auto (BMW Z4 2006) te gaan bekijken bij Heuterman. De ontvangst was bijzonder prettig. Tijdens het onderhandelen gaf Bjorn Heuterman diverse mogelijkheden om een eventuele garantie te regelen. Uiteindelijk heb ik de auto met 6 maand garantie gekocht. De afgelopen maanden ben ik helaas tegen een paar problemen aangelopen. Deze problemen (Airco compressor, Cabriodak-motor) zijn zonder problemen en op een zeer correcte manier opgelost. Heuterman laat het onderhoud en reparaties uitvoeren door een nabijgelegen garagebedrijf Gaasbeek dat al net zo betrouwbaar overkomt. Geen loze beloftes bij de verkoop en reparatie, Afspraken worden netjes nagekomen. Zeer zekere een aanrader om een auto te kopen.

TOPPER

laats een panda gekocht voor mijn dochter was weinig benzine in en kreeg direct 30 euro om te toppen zodat we thuis kwamen. Bij onze rit naar huis problemen met de auto, wel goed thuis gekomen Frens gebeld en meteen afspraak voor reparatie probleemloos opgelost door Remmers dus een mijn ogen zakenman met hart

prima site

Ruime keuze is aanwezig in alle prijsklassen.

overzichtelijk en volledig

De site is duidelijk, het kan nog duidelijker om altijd incl of excl btw bij de prijzen te melden

Veel info. Actueel. Goede doorverwijzing naar aanbieders

Goed :)

I like this site

Good met this

Ford gekocht bij AutoMakelaar Gelderland. een 10

Dankzij jullie ben ik terecht gekomen bij de Automakelaar Gelderland te Harderwijk. Heb daar een Ford Fusion gekocht. Het garage bedrijf krijgt een 10 van mij voor Service, kundigheid, eerlijke adviezen. Mijn auto blijft bij hun in onderhoud .

duidelijk en overzichtelijk

Nog geen ervaring in het verleden.

perfect

Goede service en fijne behandeling. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Prima monteur die verstand heeft van vele type's auto. Nieuwe eigenaar zeer sympathiek en helpt goed en deskundig mee bij (eventuele) aankoop. Kortom een perfect bedrijf.

Ik heb auto gekocht bij u

Topper

Gebruiksvriendelijke overzichtelijke site

Goeie site

Makkelijke en overzichtelijke site

slecht

geen aankoop gedaan met de info van kenteken check De auto is al 2 jaar de zelfde prijs 25.950 euro geen bedrag er af en de premium check voor deze auto gaf geen garage problemen of onderhoud weer . daar had auto trader even naar moeten kijken en of de de auto was onder houden , de auto vraag prijs is 7000 euro meer dan de dag prijs , dus ik hoef deze auto niet als de vraagprijs lager was had ik hem gekocht en meteen een afspraak gemaakt met de Mercedes dealer kijk hem na alles wat nodig is vervang het en dan had ik een goede auto . Ik onder hou me auto bij een dealer en weet dat deze 100 % oke is daarom een minder cijfer voor deze auto ik blijf gewoon rijden in me CLS 500

very good

Easy to sort the requirements of the car that I am looking for

Is de motor van de auto schoon en goed, en is de auto mechanisch en elektrisch goed en bruikbaar, dan kunnen we ook onderhandelen over de prijs. bedanken

Abdulaziz Haruna

Am really happy about you

Het is een goede site

mooi overzicht en duidelijk goed bezig.

Duidelijk

Duidelijk om alles kan zien

Prima website!

Auto Trader geeft volledige info omtrent de auto's en is tevens zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Helemaal top

Mooie en goede site

Ik heb nog geen ervaring met hun

Maar het is wel een goed bedrijf

Wijkt af van mijn zoek termen

Wijkt af. Geef niet altijd de gewenste gegevens

teveel van hetzelfde

Beste, waarom staat er bv van vw crafter vaak dezelfde auto meerdere keren afgebeeld. veel bedrijven lijken dit te doen. word er eerlijk gezegd gek van en heb hier ook geen tijd voor. maak het overzichtelijker ipv dat de klant moet gaan uitpluizen welke die nu al 10x heeft zitten bekijken! de zoekfunctie op bv GTI of iets wat je zelf kan invoeren werkt totaal niet. als je in de filter zoekt op aantal zitplaatsen klopt dit ook voor geen kant. ben er klaar mee.....

Fred Roeskestraat 97F

1076 EC Amsterdam

088-730 01 00

Over Auto Trader

Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.