Nog weinig ervaring

Zoals eerder gezegd, dit is de eerste ervaring, er valt nog weinig over te melden

Het professionele auto verkoop adres van nederland!!

Als het om perfectie gaat dan is voor mij autotrader de nummer 1!!!

Goed heb al diverse auto's die deze site gekocht naar alle tevredenheid

Tevreden!!!

Ik vind deze site wel aardig

Deze auto leek mij wel aardig om er over te onderhandelen vandaar dat ik heb toegehapt.

Goede afhandeling, komen alle afspraken na.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer vriendelijk geholpen. Kon auto niet zelf ophalen en werd netjes volgens afspraak thuis afgeleverd. Zeer tevreden.

gabin.bizenga

2700 euro

Prijsaanduidingen exclusief btw is zeer irritant

Zoals boven, zoeken op prijs geeft veel prijzen aan ex btw. Zoekopdrachten worden hierdoor gemanipuleerd. Vak moet je zoeken naar de prijsaanduiding, staat vaak zeer slecht aangegeven.

Zo lang het bestaat kan ik het niet anders als een dikke 10

Vaker auto.s gekocht via auto trader altijd ruim aanbod alles tot in de puntjes geregeld Ga zo door

een lekkere site waar je rustig je gang kunt gaan

staat hierboven

Goede beschrijvingen en duidelijk t vnden

kan altijd makelj naar anbidingen navigeren

Goede en duidelijke website

Van begin van de handel tot eind erg goed

Ben uitstekend ontvangen (in corona tijd op gepaste afstand) door Menno Ufkes. Menno had de BMW 740i waar ik belangstelling voor had buiten de showroom gezet in de buitenlucht omdat vanwege de corona geen klanten in de showroom mochten worden ontvangen. Ik vond de knappe 740i te groot. geen punt voor Menno. Had ook nog een BMW 540i en daar zijn we uiteindelijk over aan het handelen geslagen en dat is gelukt!! Na de aflevering nog wat kleine probleempjes met beschadigde velgen en banden die niet meer mooi rond waren. Auto werd voorzien van nieuwe banden, gebalanceerd en uitgelijnd zonder kosten klant. Velgen zijn gepolijst en gespoten voor een klein bedrag. Top toch... waar vindt je nog zo'n service? Bij Dijker BMW, Holland Marsh 20 - 9663 AV in Nieuwe Pekela. ook een groot compliment aan Mirjam, uitstekende vervanger van Menno. Top vrouw met verstand van zaken. hou ik van!! Aanrader dus!!

Altijd geslaagd met mijn autos

mooie duidelijk site

Nog niet heel veel ervaring mee maar het werkt prima.

Vriendelijk en netjes

Hielp goed, was eerlijk en open over de auto's die hij verkocht.

zeer duidelijk

niks mis mee

AUTOTRADER IS EEN PLATFORM GEWORDEN VOOR LEASE CARROUSELLE

HIER WORDEN ALLEEN EX LEASE AUTO HEEN EN WEER GESCHOVEN OM BTW EN BPM ERUIT TE TREKKEN ER IS GEEN ENKELE TRANSPARANTIE OVER PRIJS ER WORD VOORAL VAAG GEDAAN DOOR HANDELAREN DIE ERGENS TUSSEN TEKST MET KLEINE LETTERS INEENS EX BTW MELDEN MIJN CONCLUSIE OVER NEDERLANDSE AUTOHANDELAREN ONBETROUWBAAR. PIJNLIJKE IS DAT AUTOTRADER DIT SOORT EEN PLATFORM GEEFT.

kopen

wat is uw laste prijs /

Salah-Eddine

W

service prima

Bij aankoop auto service, en het rijden daar van, prima. Ook het behandelen en de na controle perfect.

erg goef

kopen verkopen

ik heb nog geen ervaring maar deze websaid likt leuk

AHMAD

I'm waiting for you messages

geweldig

na een fijne ontvangst en een prettige kennismaking met vader en zoon hebben wij onze keuze gemaakt men nam alle tijd voor ons we hebben proef gereden en alles werd ons duidelijk uitgelegd zowel de vader als ook de zoon Patrick namen alle tijd . wij zijn zeer tevreden over de service en omgang van deze 2 mensen het voelt voor ons tenminste als zeer betrouwbaar en zijn dan ook dik tevreden.

prima service en heel goed geholpen

We zijn buitengewoon prettig geholpen door Paul bij het kopen van de nieuwe en inruilen van de oude auto. Heel relaxed en integer. We zijn heel blij dat we zo goed geslaagd zijn en voor Paul een schouderklop! Een heel prettige garage en familiebedrijf! We zijn blij met onze nieuwe (occasion) Van!

Fred Roeskestraat 97F

1076 EC Amsterdam

088-730 01 00

Over Auto Trader

Auto Trader is de spil tussen adverteerder en de zoekende consument. Ons doel is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen. Auto Trader ontwikkelt daarom innovatieve en effectieve middelen en diensten om de koper zo snel mogelijk naar zijn of haar ultieme match te navigeren. De Auto Trader website bestaat uit de kanalen: auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Hiermee bieden we voor iedere bezoeker een compleet aanbod die aan zijn wensen en eisen voldoet.