Klant gericht,service hoog in vaandel.Snel en vriendelijk met een kwaliteit product.
Zeer goed en deskundig geholpen door de vriendelijke verkoopster. Proef kussen meegekregen voor 3 weken, als het bevalt kan je deze evt aanschaffen. Kopje koffie erbij tijdens aankoop, altijd fijn !
Levering kon in twee keer vanwege langere levertijd van het ledikant. Zo kon ik toch al gebruik maken van het nieuwe matras. Het ledikant is inmiddels ook netjes geleverd. Professioneel en kundig advies. Al met al slaap ik heerlijk:) Hartelijk dank!
Er werd alle tijd genomen om mijn wensen te bespreken. Daarbij kreeg ik geen moment het gevoel dat me iets werd opgedrongen.
Goed geholpen, heel blij met het resultaat. Fijn dat we de kussens mochten uitproberen. Dank je wel voor de goede service!
We hadden een matras uit gezocht wat na weken uitgeprobeerd te hard was . Zonder problemen omgeruild
Goedemiddag, Hartelijk dank voor deze prachtige review. Fijn dat u zo geniet van uw nieuwe Auping Auronde. Daarbij hoort vanzelfsprekend een goeie Auping matras. Mocht dit niet het geval zijn, passen we dit graag voor u aan. Geniet van uw nieuwe woning, met bijpassend nieuw Bed.
Wij zijn hartelijk ontvangen. We kregen goede toelichting en alle tijd om het liggen op het matras met lattenbodem te ervaren. Het bed werd eerder dan verwacht geleverd. Hij werd vakkundig in elkaar gezet. We slapen heerlijk op ons nieuwe bed!
Vanaf binnen lopen in de winkel , de test in de "cabine "tot de aflevering op zijn plaats : keurig . Opvallend kwam bij ons over de grote , parate kennis van de vrouw in de winkel. De matrassen zijn ongetwijfeld duurder dan bij b.v. Leen Bakker , Kwantum enz. maar alleen al de kennis , voorlichting en afhandeling zijn het geld waard. Nogmaals : proficiat !!
Wat een eer om wederom bij u te mogen leveren. De ergosleep cabine, en het goede advies, maakt het voor u sneller herkenbaar. Heel fijn om te lezen dat u weer beter slaapt, dan op onze oude Morgana matrassen. Voor nu weer een frisse start in uw vertrouwde bed. Geniet van uw mooie ergo 700 matrassen. Hopelijk helpt u in de persoonlijke strijd die u momenteel moet voeren. Heel veel sterkte, en veel comfort tijdens het slapen.
Helemaal prima
Heel vriendelijk bedankt voor deze prachtige review. Mooi om uw vertrouwde Auping original weer te mogen voorzien van het nieuwste Elite / Elysium matras. Ieder zijn eigen gevoel, en daarmee zijn persoonlijk aangepaste matras. Nog heel veel plezier in het rustige Driewegen. De rust om u heen, en de rust van een goede nachtrust komen mooi samen.
Altijd goede service en vriendelijke nazorg na de aankoop van onze geweldige Auping. Top!
hartelijk dank voor deze prachtige review. Als de techniek u in de steek laat, zullen we actie moeten ondernemen. Uw Auping dacht er even anders over, maar gelukkig konden we het snel verhelpen. Het App probleem, lag helaas niet in mijn macht dit aan te pakken. Dit heb ik doorgegeven aan de Auping technici, die dit moeten kunnen beheersen. Veel plezier van uw 3 motorig Original bed.
Goede voorlichting
Hartelijk dank voor deze prachtige review, we worden er bijna verlegen van. Wederom een prachtig cijfer als waardering voor je werk, en het team waarmee we het doen. Dagelijks streven we naar het ontvangen van klanten, en samen een we vinden voor ieders vraag. Voor u was het toevallig een mooi showroom model met het beste wat Ergosleep te bieden heeft. Een Auping spiraal, met de Matrassen 700 als top afdekking. Fijn om te lezen dat u er zo van geniet, en de combinatie stond prachtig in uw slaapkamer
Jullie nemen alle tijd voor een goed advies. Alles is mogelijk. Nu weer genieten van een heerlijke nachtrust...
Goedemiddag, Hartelijk dank voor deze prachtige review. Fijn om weer samen een nieuwe boxspring voor u te mogen leveren, uiteindelijk met de mooiste topper van Auping ( Prestige) als slagroom op de taart. Het kussen is na kort testen ook positief ervaren. Kortom samen met u een perfect bed voor de komende jaren samengesteld. Naast het harde werken, van u en uw man. Moet er ook tijd zijn om weer op kracht te komen. Welterusten voor vanavond..... , Hanjo
Wij waren op zoek naar nieuw bed en werden gelijk bij binnenkomst heel vriendelijk welkom geheten door Sylvia en Kylie. Daarna hebben we samen met Kylie door de showroom gelopen, onze wensen besproken en verschillende bedden getest en uiteindelijk een bed gekocht. Kylie heeft ons super goed geadviseerd en geholpen. Ook Hanjo heeft ons daarna heel goed geadviseerd en geholpen. Binnen korte tijd zijn de monteurs bij ons langsgekomen met ons nieuwe bed. Al met al super geholpen door De Schipper Slapen en Meer. Allemaal super bedankt voor de goede service.
Hartelijk dank voor deze prachtige review Wilma en Sander, Hier worden we even stil van, maar daar ga je voor. Jullie als tevreden klant, maakt ons weer gelukkig. Het mooiste vindt ik dat jullie lekker genieten van jullie nieuwe Cinderella boxspring. En dat de elektrisch verstelbare boxsprings al in de nieuwe gewoonte insluipen. Jullie hebben er weer een mooi bed voor de komende jaren. Veel comfort gewenst, en succes met de zaken.
Er werd goed geadviseerd. Ruime keus. Geen tijdsdruk.
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe matrassen dankzij het goede advies.
Hartelijk dank voor deze prachtige review. Heel fijn dat u zo tevreden bent met uw Ergosleep matrassen. Deze geven uw boxspring weer een heel nieuwe dynamiek. Fijn om te lezen dat uw rug er ook al beter aan is gaan wennen. Nog veel comfortabele jaren op uw pocket matras 750.
Compleet bed gekocht. Goed advies, ze nemen echt de tijd voor je. Ze hebben enorm veel keuze en kwalitief alleen maar goede spullen. Nadat het bed geleverd was (en uiteraard door hun in elkaar gezet) hebben we 2 maanden lang diverse hoofdkussen uitgeprobeerd tot we wisten welke we wilden kopen. Wat een service! Na jaren eindelijk een echt goed hoofdkussen en een fantastisch bed. Keep up the good work.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor deze prachtige review. Uw droomslaapkamer doboj, met prima lattenbodems, en matrassen had u al eerder in beeld. Heel fijn dat het u nu zo goed afgaat. Helaas, konden we u niet van een nieuwe rug voorzien ( grapje ) Maar u heeft er wel alles aan gedaan, om u zo veel mogelijk rust te gunnen. Whe, try to impress with good work.
Prima!
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn blij dat u het goede comfort van de Auping Elysium en Elite matras waardeert en ervaart dat u hierdoor beter slaapt.
Super vriendelijke personeel en we waren goed en vakkundig geholpen.
Hartelijk bedankt voor deze mooie waardering. Wat fijn om te lezen dat jullie beter slapen door het comfort van jullie Cinderella boxspring. Wij wensen jullie veel slaap plezier!
Vriendelijk geholpen in de winkel. Er werd alle tijd voor ons genomen.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn blij om te horen dat jullie beter slapen en minder rugpijn ervaren op jullie Elite matrassen van Auping. Wij wensen jullie veel slaap plezier!
Wij zijn ontzettend tevreden met de begeleiding en het advies van het team van De Schipper Slapen en meer! Zij hebben ons op een oprecht betrokken, persoonlijke manier geholpen. Vanaf het advies omtrent een goed matras en kussen tot en met de installatie zijn we tevreden. wij hebben het proces als erg aangenaam ervaren. Ze hebben simpelweg onze verwachtingen overtroffen en wij zijn blij met ons nieuwe bed!
Goedemiddag, Dank voor deze prachtige waardering, het mooiste om te lezen is uw slaap ervaring. Daar doen we het voor, genieten van uw nieuwe Auping combinatie. Mooie samenstelling met de duo-core matras op de Original spiraal. We proberen altijd de verwachting waar te maken, overtreffen is de uitdaging. Nog vele jaren slaap plezier.
Heerlijke matrassen en Auping is een merk wat standvastig is. advies was goed. Een investering maar zijn geld zeker waard!
Dank voor deze prachtige review. Mooi om te ontdekken, dat u nog lekkerder kon slapen. Auping Elite, heeft alles in huis, om u dagelijks te laten uitrusten. En uw Auronde is ook weer helemaal up to date.
Prima geholpen door de verkoopster en daarna order perfect uitgevoerd. Levering en dergelijke ook prima verzorgd.
Wat een prachtige review, dank voor dit bericht. We mogen dagelijks met nachtrust bezig zijn. En zijn trots op de aandacht die we aan de klant willen schenken, met dit als gevolg. Maar ontdekken dat u nog lekkerder kan slapen, is wel een meerwaarde. Ook fijn om te zien dat ook uw rug gevoeligheid minder op speelt. Nog veel comfort van uw Auping Elite matrassen. Met bijpassend vorm kussen !!!
Echte speciaalzaken worden zeldzaam, maar dit is er één. Zeer vriendelijk personeel. Goed en deskundig advies, waarvoor alle tijd wordt genomen. In de winkel zijn veel showroommodellen aanwezig, zodat de gekozen opstelling vooraf kan worden getest. Mogelijkheid om proefstalen thuis te bekijken. Bestellingen worden snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Wij zijn meer dan tevreden over ons nieuwe Auping bed en De Schipper Slapen en meer.
Dank je wel voor deze prachtige review, U weet advies, en goede materialen te waarderen. U was al Auping fan sinds jaren. Maar dit Auping model Criade 200x210 met motoren overtreft het verleden. Samen hebben we gezocht naar het juiste comfort, want na de dagelijkse fysieke bezigheden. Is nachtrust een belangrijk begin van de dag. Geniet van jullie mooie bed, en veel succes met uw vakwerk.
Al jaren klant bij de Schipper en dat bevalt nog steeds prima. Goed advies en snelle levering, erg tevreden over het eindresultaat.
Goedemiddag Mevr. de Blaey Hartelijk dank voor deze prachtige review, al jaren mogen we veel voor u beteken. Na deze moeilijke tijd, was het tijd voor een verbetering van uw Auronde. Nog steeds een mooi model, met het nieuwste matras erin. Heel veel comfort gewenst, in deze moeilijke tijd.
Familiebedrijf met nog steeds die persoonlijke benadering zoals het heurt. Fantastisch mooi ergo sleep bed gekocht tot volle tevredenheid.
Hartelijk dank voor deze prachtige review. Heel fijn om te lezen, dat u veel beter slaapt, en minder last heeft van de rug. Ook voor u en uw vrouw belangrijk, om weer fris aan de dat te kunnen beginnen. Mooi dat uw Ergosleep BS4 met de mooiste matras erop, tot dit mooie succes kan leiden. Veel plezier van uw prachtige boxspring, ik denk het mooiste bed in Sluis.
v.d. Spiegelstraat 94
4461LN Goes
"De Schipper Slapen & meer, ziet kans om uw slaapwensen te analyseren. En waar mogelijk te optimaliseren, met een passend slaapsysteem. De nacht moet u weer me vertrouwen ingaan, waardoor ontspanning, en herstel gedurende de nacht u toekomt. We werken met meerdere gerenommeerde merk leveranciers die ieder hun eigen karakter hebben. Auping is als bekendste de best ventilerende combinatie, en door de vertrouwde spiraal altijd wat stabieler, dan de lattenbodem. Met Ergosleep gaan we uw lichaam opmeten, en volgt een plan via uw slaap dna. Kom ontdek in Goes wat we voor u kunnen betekenen. Verder zijn we ook druk met het maken van uw gewenste sfeer in uw slaapkamer. Door een rijk assortiment van slaapkamers en kasten. kunnen we u totaal ontzorgen. We leveren en plaatsen