Als we iets goede willen en goede adviezen gaan we altijd naar jullie, mijn ouders deden dat vroeger al
We hebben goede ervaringen uit het verleden. En altijd zeer goede service.
Deskundig. Klantgericht en erg klantvriendelijk.
Goed advies fijne mensen die de tijd voor je nemen en niets opdringen
Goed geholpen met persoonlijke adviezen door een betrokken en zeer kundige eigenaar. Een vakman met veel kennis van de mogelijkheden en de markt. Bij dit bedrijf komt men de beloftes na en afspraak is afspraak!
De Schipper is een vakman bij wie service aan de klant hoog in het vaandel staat.
Goede voorlichting. Vertrouwen in mensen en assortiment
prima kennis van zaken en daar uitvolgend perfect advies
Na jaren zoeken naar een goed matras,dan eindelijk terecht gekomen bij een winkel met kennis van zaken.
Goed advies, vakmanschap en service. Een aanrader!
goed advies; snelle levering;goed afgeleverd en gemonteerd
Klantvriendelijke bejegening en goed advies.
Neemt tijd om klantwens te matchen met hun assortiment
Goed, kundig en passend advies. Ruim assortiment in de showroom waardoor de verschillen te zien en te ervaren zijn. Klantvriendelijk en goede service. Het resultaat: een heerlijk bed en dus een tevreden klant.
Uitstekend geholpen! Doen wat ze zeggen!
Een heerlijk product, op een goede manier afgeleverd (afwijkend van de standaard regio) met een persoonlijke touch op het gebied van klantvriendelijkheid. .
Zeer goed advies Kennis van zaken tot in detail Behulpzaam Zeer klantvriendelijk Nemen alle tijd voor je After seal service is goed
meekijken en meedenken bij het kopen van een matras
v.d. Spiegelstraat 94
4461LN Goes
"De Schipper Slapen & meer, ziet kans om uw slaapwensen te analyseren. En waar mogelijk te optimaliseren, met een passend slaapsysteem. De nacht moet u weer me vertrouwen ingaan, waardoor ontspanning, en herstel gedurende de nacht u toekomt. We werken met meerdere gerenommeerde merk leveranciers die ieder hun eigen karakter hebben. Auping is als bekendste de best ventilerende combinatie, en door de vertrouwde spiraal altijd wat stabieler, dan de lattenbodem. Met Ergosleep gaan we uw lichaam opmeten, en volgt een plan via uw slaap dna. Kom ontdek in Goes wat we voor u kunnen betekenen. Verder zijn we ook druk met het maken van uw gewenste sfeer in uw slaapkamer. Door een rijk assortiment van slaapkamers en kasten. kunnen we u totaal ontzorgen. We leveren en plaatsen