aanrader
Hartelijk dank voor deze top review, veel plezier van uw prachtige Auping matrassen. Uw Auronde staat er weer tip - top bij.
Correct, punctieel en vakkundig
Bij SCHIPPER SLAPEN kopen is een lust nu slaap ik goed k,ben uitgerust verdwenen is nu mijn pijn BIJ DE SCHIPPER MOET JE ZIJN
Goedemiddag Toon, Wow wat een waardering, en dat van een vakman, dat doet goed, Nog veel plezier van je Auping.
Prachtige bedden, met een heerlijke matras. Speciaal voor ons aangepast met slaap dna. We kunnen er weer jaren tegen
Goede kwaliteit
goed advies, product, service en betrouwbare levertijd.
Goed advies, kennis van zaken, jarenlange ervaring merkbaar!
Fijn geholpen Met kiezen van een goed bed
We zijn uitermate goed geholpen bij de zoektocht naar een nieuw bed(boxspring). Het advies is zeer uitgebreid en de nazorg is erg prettig.
Komt na wat afgesproken is. Vakmanschap bij aflevering en aanpassing bij bestaande meubels. groeten van een perfect slapende Kees en Annie van derMaas.
Bedankt voor de leuke review, u heeft uw slaapkamer weer helemaal aangepast aan de nieuwe / toekomstige wensen. Leuk om hier deel van te mogen zijn uw Savanne ( Treco) is er zelf op vooruit gegaan. Mooie Auronde deelbaar ervoor, en top matrassen. Nog vele gezonde, en mooie jaren in 's-Heer Abtskerke.
Als we iets goede willen en goede adviezen gaan we altijd naar jullie, mijn ouders deden dat vroeger al
We hebben goede ervaringen uit het verleden. En altijd zeer goede service.
Deskundig. Klantgericht en erg klantvriendelijk.
Goed advies fijne mensen die de tijd voor je nemen en niets opdringen
Goed geholpen met persoonlijke adviezen door een betrokken en zeer kundige eigenaar. Een vakman met veel kennis van de mogelijkheden en de markt. Bij dit bedrijf komt men de beloftes na en afspraak is afspraak!
De Schipper is een vakman bij wie service aan de klant hoog in het vaandel staat.
Goede voorlichting. Vertrouwen in mensen en assortiment
v.d. Spiegelstraat 94
4461LN Goes
"De Schipper Slapen & meer, ziet kans om uw slaapwensen te analyseren. En waar mogelijk te optimaliseren, met een passend slaapsysteem. De nacht moet u weer me vertrouwen ingaan, waardoor ontspanning, en herstel gedurende de nacht u toekomt. We werken met meerdere gerenommeerde merk leveranciers die ieder hun eigen karakter hebben. Auping is als bekendste de best ventilerende combinatie, en door de vertrouwde spiraal altijd wat stabieler, dan de lattenbodem. Met Ergosleep gaan we uw lichaam opmeten, en volgt een plan via uw slaap dna. Kom ontdek in Goes wat we voor u kunnen betekenen. Verder zijn we ook druk met het maken van uw gewenste sfeer in uw slaapkamer. Door een rijk assortiment van slaapkamers en kasten. kunnen we u totaal ontzorgen. We leveren en plaatsen