Een adviseur met verstand van zaken waardoor je op basis van goede adviezen weloverwogen kan besluiten. Daarbij is geen moeite teveel en wordt ruim de gelegenheid geboden om de keus in de winkel te ervaren. Zeker ook te vermelden is de aflevering aan het eind van een werkdag door 2 (nog steeds) goedgehumeurde medewerkers met oog voor zaken waar je met een opgerolde (nieuwe) matras heen en een opgerolde (oude) matras voorzichtig langs moet.
Dankuwel voor deze mooie uitgebreide beooordeling. Wat leuk dat je de bezorging nog even los vermeld, we zullen het aan ze door geven! Veel plezier van uw prachtige Auping matras!
Op afspraak langs geweest, daardoor voldoende tijd gekregen voor uitleg en advies op maat voor de keus van ons nieuw bed. We zijn erg tevreden , en we genieten er elke dag van !
Dankuwel voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat jullie veel beter slapen op het nieuwe bed. Wij wensen jullie een goede nachtrust met de prachtige Original boxspring van Auping!
Goed geholpen door iedereen ook telefonisch en meedenken over hoe je het wilt bedankt daar voor
Dankuwel voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u nu veel beter slaapt en minder rugpijn ervaart!
Erg fijn hoe er werd meegedacht over de mogelijkheden.. Nogmaals bedankt!
Heel graag gedaan! Fijn om te horen dat je nu beter slaapt en minder rugpijn ervaart op je Auping matras!
Fijne en geduldige uitleg over de matrassen . Alle opties werden verteld , de voor- en de nadelen en ook de prijs-kwaliteit- verhouding . Verder was de bezorging ook prima verzorgd.
Heel snel en adequaat gereageerd op mijn vraag en zeer servicegericht opgelost.
Fijn om te horen dat uw klacht naar wens is opgelost. Heel veel plezier met uw prachtige Ergosleep combinatie!
Na een eerste kennismaking een afspraak gemaakt. We konden voor de openingstijd terecht. In alle rust konden we bedden proberen. Er werd meegedacht en meegekeken. Door de expertise, bij de Schipper Slapen en meer, konden wij de juiste keus maken. Prettige samenwerking en geen moeite was teveel. We zijn ontzettend blij met ons mooie nieuwe bed. We zijn fantastisch geholpen, bedankt!
Wat een fantastische review, dankjewel! Wij zijn blij dat we u hierbij mochten helpen en jullie nu beter slapen en minder klachten ervaren. Wij wensen jullie een goede nachtrust met de prachtige Original boxspring van Auping!
We werden goed geholpen en geadviseerd, daardoor hebben we nu een geweldig nieuw bed!
Dankjewel voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat jullie beter slapen en jullie klachten zijn verminderd. Heel veel plezier met jullie prachtige Auping combinatie!
zijn prima geholpen bij onze keuze naar een nieuw bed
Wat een mooie beoordeling, dankuwel! Fijn om te horen dat jullie veel beter slapen en minder rugpijn ervaren. Het mooie systeem van Ergosleep zorgt met uw persoonlijke slaap-DNA voor een uitstekende slaaphouding om zo uitgerust uit bed te komen. Wij wensen u veel plezier van uw prachtige Ergosleep boxspring!
Door deze goede keuze hebben we een ook een goede nachtrust
Wat een prachtige beoordeling, dankjewel! Fijn om te horen dat jullie beter slapen en minder rugpijn ervaren. Veel plezier van uw prachtige ledikant met Ergosleep matrassen!
Vakkundig en vriendelijk geholpen
Bedankt voor de prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u beter slaapt en minder rugpijn ervaart op de Vivo matrassen van Auping!
Goede voorlichting.
Goede uitleg over verschillende mogelijkheden en hulp bij keuze. Levering en installeren ging ook prima!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u minder rugpijn ervaart door uw prachtige Auping bed!
Geleverd volgens order, uitstekende communicatie en zeer professioneel alles gemonteerd. Top producten
Dankjewel voor deze mooie review. Veel plezier met jullie prachtige Auping boxspring en de linnenkast van Nolte!
Een onderneming naar mijn hart
Dankjewel voor de mooie beoordeling, wat een compliment! Wat fijn om te horen dat u veel beter slaapt op uw prachtige Auping boxspring!
Onze ervaring in een woord is uitstekend! Fijn en vakkundige uitleg en prima service. Onze nieuwe matrassen liggen fantastisch, a dream come true want we zijn de volgende morgen heerlijk uitgerust.
Fijne, degelijke advisering - zonder enige druk of sturing - en een fraai assortiment. De Auping die we kochten werd snel aan huis geleverd en door mijnheer De Schipper persoonlijk geïnstalleerd. Nadat we een beroep deden op een extra montage na verhuizing was dat zo geregeld en voor elkaar. Hulde!
Een keer het matras omgeruild en een paar keer het kussen omgeruild. Als ze in de buurt zijn geven ze het kussen thuis af. Heel klantgericht dus.
Dank voor deze prachtige review, Op basis van uw Auping comfort is ook het kussen tot een optimale aanvulling gevonden. Veel plezier met uw Vivo matrassen. U zult zo nog jaren plezier hebben van uw Auping next.
Goede ontvangst en prima service
Hartelijk dank, voor deze overweldigende review. Al eerder een mooie slaapkamer voor u mogen monteren. Recent weer een fris nieuwe Auping Vivo matras hierin toe mogen passen. Veel plezier met uw droomslaapkamer.
Tijdens mijn zoektocht naar mijn nieuwe bed werd ik ontzettend goed geholpen en geadviseerd door de medewerkers. Samen hebben we alle onderdelen van mijn nieuwe bed uitgezocht en ze dachten heel erg mee in wat ik graag wilde. Ook toen mijn matras te zacht bleek na de eerste week erop geslapen te hebben, hebben ze met alle liefde geholpen een nieuwe uit te zoeken en werd mijn oude matras met de nieuwe omgewisseld en dat binnen een tijd van 5 weken.
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Ondanks de storing die we hebben vastgesteld bij levering, Hebben we toch uw Auping 100% in orde kunnen maken. Uw dochter zal er erg van genieten, en mooi om te lezen dat ze baat heeft bij de stabiliteit die ze had gewenst. Veel plezier met uw Auping original boxspring
Voor de aankoop van onze Auping bed hebben we diverse winkels bezocht. De Schipper Slapen gaf het ons het beste advies daarnaast is de levering conform afspraak uitgevoerd. Binnen de omruiltermijn hebben we aangegeven dat een matras te hard was. Ook dit is zonder enig probleem omgeruid. Kortom de Schipper Slapen kan ik u aanraden
Hartelijk dank voor deze prachtige review. Hier valt niets meer aan te verbeteren. Uiteraard hebben we de nachtrust garantie volgens afspraak , voorspoedig afgerond. Mooi om te lezen , dat voor u deze oplossing tot 100% tevredenheid leid. Daar doen we het voor. Nog veel plezier met uw Auping Vivo matrassen.
bij binnenkomst tot bij het verlaten van de winkel wordt je goed geholpen en denken ze met je mee.
Hartelijk dank voor deze overweldigende review. Het allermooiste is uw waardering voor het nieuwe comfort. En dat u baat heeft bij uw rug gevoeligheid, en de ontspanning tijdens uw slaap. Heel veel plezier met uw mooie Ergosleep combinatie P4 met 750 pocket. Een goede opstap, om weer fris en sterk aan de slag te kunnen.
We hadden een heel goed gevoel tijdens ons bezoek aan de winkel. Erg blij met de persoonlijke aandacht en tijd die voor ons werd genomen. Ook het feit dat Meneer de Schipper zelf het bed is komen installeren geeft het gevoel dat je een echte klant bent. Ook de mogelijkheid om de kussens en/of het matras te ruilen binnen 100 dagen geeft een goed gevoel.
Hartelijk dank voor deze prachtige review. We worden er een beetje verlegen van, maar zien dat u en vele andere het weten te waarderen. Persoonlijk aandacht, geeft een persoonlijk maatwerk advies. We hebben uw slaap dna, keurig in uw boxspring kunnen toepassen. En met de bijpassende matrassen, en kussens. Heeft u er alles aan gedaan, om uzelf en uw vrouw het beste bed te gunnen. Veel plezier met uw mooie BS4 boxspring.
Zeer vakkundig en professioneel. En bereidt om meer te doen dan gevraagd! Dat is ook wel eens fijn.
Hartelijk dank voor deze prachtige review. Een service wordt bij ons net zo belangrijk gezien als, een nieuwe order. Daarnaast was uw Vivo ook bij Auping beoordeeld, en onder service vervangen. Uw avek bed even nalopen, is dan nog een kleine moeite. Heel veel plezier met uw Vivo matras combinatie
Ons oude merino wollen dekbed was versleten en nu een nieuwe gekocht. We zouden nooit anders willen!
Hartelijk dank voor deze prachtige Review. Uw keuze voor een mooi Cassenz dekbed, kunnen we iedereen aanbevelen. Een beetje druk / gewicht door dit dekbed, was voor u bekend, en bemind. Heel veel plezier van uw Merinno wollen dekbed.
v.d. Spiegelstraat 94
4461LN Goes
"De Schipper Slapen & meer, ziet kans om uw slaapwensen te analyseren. En waar mogelijk te optimaliseren, met een passend slaapsysteem. De nacht moet u weer me vertrouwen ingaan, waardoor ontspanning, en herstel gedurende de nacht u toekomt. We werken met meerdere gerenommeerde merk leveranciers die ieder hun eigen karakter hebben. Auping is als bekendste de best ventilerende combinatie, en door de vertrouwde spiraal altijd wat stabieler, dan de lattenbodem. Met Ergosleep gaan we uw lichaam opmeten, en volgt een plan via uw slaap dna. Kom ontdek in Goes wat we voor u kunnen betekenen. Verder zijn we ook druk met het maken van uw gewenste sfeer in uw slaapkamer. Door een rijk assortiment van slaapkamers en kasten. kunnen we u totaal ontzorgen. We leveren en plaatsen