Bij het uitzoeken in de winkel al keurig geholpen. Ook een zeer nette aflevering. Goede service, aangezien er in het begin problemen waren met de topper, die niet bleef liggen. Hanjo dit mooi opgelost. Mensen die voor hun zaak staan!
Hartelijk dank voor deze prachtige review. Gelukkig is het genieten op uw Wonderland boxspring begonnen. Uiteraard willen we ervoor zorgen dat de kleine irritaties ook tot het verleden gaan behoren. Nog veel plezier van uw comfortabel - verstelbare bed.
Wij zijn op een donderdag avond uitstekend geholpen. Het was een zeer ontspannend en prettig gesprek, waarbij wij zeer goed advies hebben gekregen. Ze hebben er echt de tijd voor genomen om ons te adviseren.
Wat een prachtige revieuw, en een super resultaat voor uw nachtrust. Met uw Wonderland weten we dat u kunt gaan genieten, en sinds gisteren met het perfecte kussen erbij. Nog veel plezier van uw droom boxspring
Twee maal in de showroom geweest, op een hele fijne manier advies gekregen, we kregen van alles te zien en er werd echt de tijd genomen. Uiteindelijk de beslissing gemaakt en een bed naar ons zin gekocht. Vervolgens de levertijd (vanzelfsprekend) maar zodra het bed binnen was gekomen direct de volgende ochtend bij ons geleverd en geïnstalleerd.
Hartelijk dank voor deze prachtige waardering, u weet wat klant tevredenheid voor een onderneming betekend. Uw prachtige wonderland boxspring helpt u voortaan door de nacht. De levering is mede door uw assistentie, erg vlot verlopen. Nog veel comfort gewenst op uw boxspring
Zoals de heren zeiden bij het leveren van het bed. Genieten
Bedankt voor deze prachtige review, het veel betere slapen is een prachtige kroon op uw keuze. Laat Auping de basis maar neerzetten, uw tijdloze Original met matrassen stond er prachtig bij. Wederom blijven genieten..... & meer
In de winkel een prettige ontvangst en goede informatie c.q. adviezen over de voorgenomen aankoop. Afspraken over levering werden nagekomen. Ook de aflevering op zich was prima met een zorgvuldige installatie . Wij hebben een goede ervaring met De Schipper Slapen opgedaan!
Hartelijk dank voor deze prachtige revieuw, u heeft er samen met uw vrouw een prachtige combinatie van gemaakt. De tijdloze Auronde met zijn deelbare voordelen, en het tijdloze Italiaanse design in de nachtkastjes. Kortom een prachtige kamer, met een duurzaam en tijdloos design.
Bedankt voor deze waardevolle review, het veel betere slapen is de kroon op uw keuze. Met een topmodel van wonderland, moet dit ook kunnen lukken, maar u levert het tastbare bewijs. Nog veel comfort, en plezier van uw boxspring
Goede service, betrokken personeel. Denken mee en komen alles tot aan de slaapkamer brengen. Zelfs ruilen is mogelijk. Mijn vrouw merkt aanzienlijke verbetering, slaapt veel beter De Schipper zou ik zeker aanraden!
Bedankt voor deze prachtige review, uiteraard is het de bedoeling dat u beiden lekker kunt genieten van uw Auping matrassen. Mocht u hierin nog een vraag hebben, schroom niet om een 2e kernwissel te overwegen.
Uitgebreide uitleg in de zaak. Snelle en vakkundige montage. Toen we twijfelden over de hardheid van de matras, was het geen probleem een andere matras uit te proberen.
Wij willen u danken voor deze waardevolle review. Het doet ons goed om te lezen dat u weer lekker kunt ontspannen, na de dagen van intens en geconcentreerd werken. En sinds enkele weken is ook voor uw vrouw de optimale matras een feit, Dat is waar slapen & meer..... ook voor staat.
Bij de aankoop werden we goed geadviseerd en onze nieuwe matrassen zijn geheel naar wens.
Bedankt voor deze prachtige review, U weet als geen ander dat service en kwaliteit samen gaan. Het verschil zit hem in de vele kleine details. Veel plezier met uw Auping matrassen.
Dankzij het uitstekende advies heb ik nu een geweldig matras van ergosleep, waarbij ik geen last heb van lage rugklachten en de huisstofmijt. Nogmaals bedankt Hanjo en Sylvia!
Wat een prachtige review, Bedankt voor de waardering, en het allerbelangrijkste is dat u heerlijk kunt genieten van uw Ergosleep matras. Dit op basis van uw vertrouwde Auping bedbodem. Heel veel goede nachten gewenst.
Hartelijk dank voor deze waardevolle Review, We wensen u nog veel goede nachten toe op uw Auping Inizio matrassen
Bij De Schipper Slapen en meer nemen ze uitgebreid de tijd om te kijken welk matras en hoofdkussen bij je past. Super klantvriendelijk en goed advies met als resultaat een heerlijk bed!
Wat een prachtige aanvulling op de cijferlijst. U heeft samen de best mogelijk combinatie voor u samengesteld, op basis van de Auping Essential, dit met uw Ergosleep droom matras, kan niet anders dan een top comfort genereren. Nog heel veel plezier van uw prachtige slaapkamer.
na de bestelling haperde de communicatie, de avond montage scoorde weer pluspunten
Hartelijk dank voor de waardevolle review, we zullen intern het anders gaan aanpakken. Genietend op uw Wonderland, is het goed om te horen dat u veel beter slaapt, en morgen gezond weer op.....
Lekker genieten op uw Vivo matras, nog meer uitgerust naar het voetbalveld in Kloetinge.
De service, het product en de montage waren allemaal super goed. Vanaf het eerste kopje koffie, de vriendelijke en professionele advisering tot de snelle levering en montage, het was allemaal uitstekend verzorgd!
Zeer gewaardeerd, en dan van iemand uit de handel! Dan voelt een goede review extra goed. Genietend op uw Ergosleep matrassen, gaat uw Auping naar een heel andere dimensie.
Bedankt voor de prachtige waardering, U geniet wederom op uw Auping Vivo matrassen. De rug kunnen we helaas niet altijd pijnvrij krijgen.
Goed advies en fijne service!
Bedankt voor deze waardevole review, veel plezier, en geluk in uw nieuwe appartement, Aan uw bed zal het niet liggen
goede uitleg van de matrassen
Fijn dat u zo lekker geniet van uw Auping combinatie, we wensen u er nog veel comfort toe
Kreeg ruim de tijd om diverse kussens uit te proberen
Gelukkig zijn we er samen, met Auping goed uitgekomen, de beste keus is nu aanwezig, dank voor het geduld, en veel slaapgenot toegewenst. Genieten op uw Vivo met prestige topdek
Prima geholpen.
Bedankt voor deze waardevolle review, we wensen u nog veel comfort toe op uw nieuwe Auping combinatie. Elektrische genieten in uw moderne bed, echt een plaatje.
Fijne winkel, goed beholpen. Professioneel.
Bedankt voor deze waardering, uw Auronde heeft weer een heel nieuwe dimensie gekregen door uw Vivo matrassen. Leuk om na vele jaren, en meerdere aankopen u weer te mogen ontvangen, en aan een goed bed te mogen adviseren.
Eerlijk advies gekregen. Duidelijke en enthousiaste uitleg.
Wow, wat een prachtige review. Genieten heeft voor u nu een Noorse betekenis, SL3 gaat verder waar uw huidige bed stopte. Mooie boxspring, in nieuwe woning, we wensen u veel comfort en plezier toe in uw nieuwe woning. ( ps met dank aan uw Vader voor de assistentie )
Hadden enkele jaren eerder tot de aanschaf moeten besluiten........
Wat een eerlijk review, we gunnen u deze mooie Auping matrassen. Uw Auronde heeft weer een waardige matras ontvangen. Een vertrouwde klant die ons weer tegenkwam bij zijn nieuwe matraskeuze. Nog veel plezier op uw mooie Goese stek.
Bedankt voor deze waardevolle review. Nog veel comfort gewenst met je Ergo P4 systeem. De juiste hardheid doet wonderen.
1e matras bleek bij in gebruikname iets te hard, werd direct omgewisseld voor een zachtere
Bedankt voor uw Review. Nog veel plezier van uw Cresto in de royale maat 100 x 210. Zo is de bestaande Auronde weer helemaal up to date.
v.d. Spiegelstraat 94
4461LN Goes
"De Schipper Slapen & meer, ziet kans om uw slaapwensen te analyseren. En waar mogelijk te optimaliseren, met een passend slaapsysteem. De nacht moet u weer me vertrouwen ingaan, waardoor ontspanning, en herstel gedurende de nacht u toekomt. We werken met meerdere gerenommeerde merk leveranciers die ieder hun eigen karakter hebben. Auping is als bekendste de best ventilerende combinatie, en door de vertrouwde spiraal altijd wat stabieler, dan de lattenbodem. Met Ergosleep gaan we uw lichaam opmeten, en volgt een plan via uw slaap dna. Kom ontdek in Goes wat we voor u kunnen betekenen. Verder zijn we ook druk met het maken van uw gewenste sfeer in uw slaapkamer. Door een rijk assortiment van slaapkamers en kasten. kunnen we u totaal ontzorgen. We leveren en plaatsen