Met hoge verwachtingen in contact getreden met Baltussen. Zowel in kwaliteit, service als pro-actieve opstelling zijn onze verwachtingen waargemaakt tot overtroffen. Veel dank daarvoor!
Baltussen Parket heeft een uitstekende service en denkt heel goed mee met de klant. Ze hebben een prachtige vloer in mijn huis gelegd, die perfect aansluit bij de al liggende vloer in enkele vertrekken. En dat was niet eenvoudig omdat er een vloer moest worden gelegd met vloerdelen van verschillende breedtes en een ingezaagde rand rondom. Het vakwerk dat de parketteurs leveren dwingt bewondering af. Ze werken zorgvuldig en nauwkeurig en zijn ook nog eens erg vriendelijk. Gemaakte afspraken komt Baltussen goed na, zelfs als de gevraagde deadlines krap zijn.
Na veel rondkijken uiteindelijk bij Baltussen terechtgekomen voor een Eiken vloer. Vakmanschap en enthousiaste mensen tijdens het uitzoeken van de vloer in de prachtige showroom in Hoogeveen. Zeer tevreden met de service en natuurlijk het resultaat!!
Wij zijn meer dan tevreden met het schuren en behandelen van onze parketvloer en met U collega die bij ons aan het werk is geweest niets anders dan lof.
22 jaar geleden al als een tevreden klant een vloer gekocht bij Baltussen. We waren toe aan een nieuwe vloer en zijn weer bij Baltussen uitgekomen. Veel kennis van zaken en een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. We zijn uiterst tevreden met onze nieuwe visgraatvloer, ook over het onderhoud hebben we uitgebreide instructies gekregen. Zeker een aanrader!
Wij hebben 12 jaar geleden een massief eiken vloer in onze keuken en hal gekregen. Qua behandeling geen goed advies ontvangen waardoor de vloer erg lelijk was geworden. Door vrienden zijn wij terecht gekomen bij Joost Baltussen. Hij gaf aan aan, na een grondige inspectie, dat de vloer weer zo goed als nieuw zou worden, maar dat het gedeelte tussen het kookeiland en het aanrecht ongeveer 90% zou worden. Gelukkig was er op korte termijn voor deze klus ruimte. Het resultaat is SUPER!!!.Vakwerk. De vloer is helemaal weer als nieuw, ook bij het kookeiland. Hij is nog nooit zo mooi geweest en iedereen die bij ons komt valt het op. Om de vloer goed te onderhouden hebben we een hele duidelijke instructie ontvangen. De onderhoudsproducten hebben we uiteraard ook gekocht. Wij zijn erg blij met het resultaat en bevelen Baltussen bij iedereen aan.
Er fijn en betrouwbaar bedrijf. Al jaren een goed adres om heen te gaan. Onze hele familie is reeds klant bij Baltussen