Ik ben zeer tevreden hoe ze hebben gewerkt.Alles netjes de rommel opgevangen op het zeil wat ze bij hun hadden.
Goed en netjes geholpen
top bedrijf
In de winkel werd mij verteld dat de montage 2 uur zou duren. De 2 monteurs waren er om 10 uur en vertrokken om half 5. Daarbij wel vermeld dat 1 monteur direct weer weg moest om 10 uur. Kwam voor de lunch wel weer terug. Eigenlijk 1,5 monteur dus.
De deuren waren goed opgemeten en geplaats en vakkundige monteurs.
Prettige wijze waarop wij zijn geholpen bij het maken van onze keus. Inmeten en uitvoering was deskundig. Mooi resultaat met 4 nieuwe deuren en een schuifdeur.
We zijn erg tevreden met de kast op maat op onze slaapkamer! De kamer krijgt er een luxe-hotel-uitstraling van.
Wij hebben een deur op maat besteld, inclusief beslag en onderdorpel. Ik vind de winkel geen hartelijk ontvangst geven, het voelt een beetje als een opslag aan. Zijn prima geholpen, kort maar krachtig. Verdere contact liep ook prima. Zelfs toen bleek dat de bestelde deur na inhangen aan de onderkant beschadigd was, werd deze snel gerepareerd. Enige opmerking die wij hebben m.b.t. de service: wij hebben een onderdorpel laten plaatsen bij onze deur. Er is ons destijds geattendeerd op de dikte van de nieuwe vloer, dat deze er onder zou moeten passen. Echter is er bij het inmeten niet gekeken naar de scharnieren. Omdat deze te dicht op een andere scharnier zitten, valt de deur anders en komt de pin van de onderdorpel niet helemaal tegen het kozijn aan op het moment als de deur dicht zit. De pin wordt maar een klein beetje ingedrukt, waardoor de onderdorpel maar deels naar beneden valt. Wij vinden dat de medewerker die de deur is komen inmeten, had moeten opmerken dat dit zo is en dat er misschien daarom naar een andere optie dan een vallende onderdorpel gekeken had moeten worden.
Bij een opdekdeur zitten de paumellehoogtes op gestandariseerde hoogtes. Wanneer het kozijn wat scheef staat of scheluw is kan het dus gebeuren dat de tochtvaldorpel niet helemaal goed werkt. Dat is bij het inmeten niet te zien en kom je pas achter bij de montage. Klacht is uiteindelijk goed verholpen.
Goed advies en geleverd zoals afgesproken. Service monteurs was prima.
Initiële bestelling gelijksluitende sloten voor huis goed bevallen. Zonder probleem later twee gelijksluitende sloten bijbesteld voor aanbouw.
Goede snelle service
goede ervaring
Snelle levering van goede en degelijke cilindersloten (3 sterren). Ook de na bestelling met gelijke sluiting was snel geleverd.
Ik heb 2 cylinders besteld. Ze waren precies op maat en werden de volgende dag al geleverd. Wat wil je nog meer.
duidelijke instructies op de site, mbt sloten opmeten, vervangen etc, helaas is mijn pakketje lang bij de bezorgdienst geweest, verder was alles prima
Prettig no-nonsense bedrijf met veel kennis. mooie spullen voor de juiste prijs. Werd op zaterdag zeer goed en rustig geholpen aan de telefoon toen het installeren van een slot niet goed ging.
Weinig woorden gewoon perfect materiaal
Eerste keer online cilindersloten besteld : enkel positieve ervaring : website dik in orde, zeer concurrentiële prijzen! zeer klantvriendelijk, makkelijk je weg te vinden; eenvoudig te bestellen en betalen, bovendien supersnelle levering ( dag nadien) had zelf fout gemaakt, retour ook eenvoudig, en na kort telefonisch contact binnen de week nieuwe levering met juiste cilinder! Absoluut een aanrader !
Duidelijke en goed werkende website. Snelle levering!
Een goede ervaring
duidelijke site en heel vlug geleverd.