4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bestelling en prima levering. De eerste cilinder bleek niet goed, maar terugzenden en herstellen was een fluitje van een cent. Uitstekende service!

• Betrouwbaarheid
  • Uit welke categorie heeft u bij ons een product gekocht? Sloten en beveiliging

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Supersnelle service..en mijn vragen en wensen werden direct en duidelijk beantwoord. TOP bedrijf!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Voor onze inbouwkast zijn wij in zee gegaan met de fa Haverkamp omdat wij dachten dat deze zaak goed bekend stond in Deventer. Onze ervaring is anders. Op 10-11-2017 hebben wij onze 1ste offerte binnen en op 22-01-2018 (ruim 3 maanden later) wordt de kast afgemonteerd. E.e.a wordt in hoge mate veroorzaakt door een communicatieprobleem binnen het bedrijf. Alle feiten in deze review kunnen we staven d.m.v. gevoerde mails. Ik beschrijf de hoofdlijnen van het proces. Bij de eerste offerte werd uitgegaan van 1 dag werk voor deze kast. Na het inmeten ontvingen wij plots (zonder enig overleg met ons) een gewijzigde offerte voor 1,5 dag werk. Eerst opbouw interieur en daarna (nog eens inmeten) de schuifdeuren. Wij zouden dan in ieder geval het interieur in gebruik kunnen nemen. Bij de schriftelijke bevestiging van de datum opbouw interieur is de factuur bijgevoegd met het totaal bedrag. Met het verzoek die te voldoen bij de monteurs. (Conform offerte pas na eindmontage) Tevens een mededeling dat het interieur door 2 defecte leggers niet compleet opgebouwd kon worden. Op de dag van montage blijken de monteurs blijken geen weet te hebben van de ontbrekende leggers, zij horen dit van ons. Na een boze reactie onzerzijds werd gesteld dat er niet betaald hoefde worden; het was een standaard mail gestuurd (heel slordig). Ook wordt overeengekomen dat wij het bedrag (later) niet pinnen maar overmaken. De monteurs krijgen het interieur niet afgebouwd. De opgenomen maten blijken niet goed uit te pakken en de laatste module past niet. Zowel de defecte als de niet passende leggers zouden worden besteld en tijdens de montage van de deuren worden gemonteerd. Bij de schriftelijke bevestiging van de datum schuifdeuren is de factuur bijgevoegd met het totaal bedrag. Met het verzoek die te voldoen bij de monteurs. Tijdens de montage van de deuren blijken de “niet passende leggers” niet te zijn besteld en is het interieur dus nog steeds niet af te monteren. Daardoor zijn ook niet alle schuifdeuren te plaatsen. De monteurs hebben geen idee hoe dit mis kon gaan. (de oude verkeerde leggers waren ingeleverd met daarbij opgave van de juiste maten) Ook blijkt de spiegeldeur defect. Hierna ontvangen we een mail, zonder enige verontschuldiging, dat de planken (nu pas) besteld zullen worden en dat de firma “even contact met ons opneemt om een nieuwe afspraak te maken”. Met andere woorden, ruim maar weer een dag tijd in voor ons. Uiteindelijk na ruim 3 maanden is de kast gereed. De monteurs hebben het pin-apparaat meegekregen om ons te laten afrekenen. Terwijl wij toch schriftelijk overeen zijn gekomen dat wij het factuurbedrag zullen overmaken. En zo geschiedde. Al met al, tevreden met het eindresultaat maar wat een lijdensweg en ergernis. Zonder enige verontschuldiging door de Fa Havenkamp.

• Betrouwbaarheid
  • Uit welke categorie heeft u bij ons een product gekocht? Kasten en meubels op maat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede respons op vragen om twijfel bi aankoop weg te nemen

• Betrouwbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastisch geholpen door professioneel personeel. Een aantal keer goed en prettig telefonisch contact gehad. Een opmeetfout die ik zelf had gemaakt werd goed en snel opgelost. Zeer klantvriendelijk. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

vakkundig en plezierig in de omgang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kon op de site snel de juiste cilinder sloten vinden, heldere foto's op de site en snel afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helaas moest ik na een week bellen waar de bestelling bleef, met als resultaat dat de volgende dag is afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle services en goed advies + toegemoetkoming

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Redelijk snelle service.. vriendelijke man aan de telefoon.. Ik vind alleen de kwaliteit van het product niet 100%

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerst de Nemef Entr besteld, uiteindelijk geruime tijd mogen testen (beviel niet echt) en terug mogen sturen. Het slot omgeruild voor een Nuki, welke uitstekend bevalt. Daarnaast ook prima advies gehad over installatie etc. Absolute aanrader dit bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke site,vlotte communicatie en levering. Degelijk materiaal. Aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top service, top producten en voor een heel scherpe prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie kast en vakkundig in elkaar gezet, zoals ik al een keer eerder had ervaring met deze leverancier.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede uitvoering van werkzaamheden. Gaatjes in de bestaande metalen kozijnen werden niet spontaan weggewerkt.

Correct en snel geleverd

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Algemene indruk is gewoon goed, zal zeker nogmaals bij jullie bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Sloten besteld maar door een fout bij DPD niet ontvangen. Naar telefonisch contact met DPD zou het pakket alsnog juist bezorgt worden op een afgesproken tijdstip, maar DPD is niet op komen dagen.

• Website
  • Prijs / kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede overzichtelijke website met informatie. Snelle levering van de bestelde artikelen. Top bedrijf!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn op een vakkundige wijze geadviseerd en ook de montage is zorgvuldig en in goed overleg gebeurd. wij zijn er blij mee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel gevonden, prima en snel telefonisch contact en supersnel en keurig verpakt geleverd. Prijs-kwaliteit prima! Indien nodig zou ik zeker weer bij Haverkamp bestellen.

Essenstraat 6 A

7418 BM Deventer