Eerste bestelling. Erg tevreden
Nu voor een tweede keer extra gelijksluitende cilinder sloten besteld en snel, goed geleverd. Super gewoon
Dacht een cilinder met drie sleutels te bestellen die gelijksluitend is met vorige bestelling. Bleek dat ik dan alleen een cilinder had besteld zonder sleutels. ...
Website geeft met goede overzichten weer wat de mogelijkheden zijn als het gaat om cilindersloten. Bestelling eenvoudig te plaatsen. Verder vriendelijk en deskundig advies over de telefoon.
Ik ben geheel tevreden over Haverkamp. Ga zo door goed bezig.
Ik had 4 gelijksluitende sloten van Nemef besteld, één met een cilinder van 5/7. De dag erna werd ik gebeld door iemand van deze firma, op de lange cilinder zat een levertijd van 6 weken, hij had een alternatief. Een ander merk, kwalitatief beter , een levertijd van 2 tot 3 weken en nog goedkoper ook. Ja top.
Alle lof voor de snelheid van de bestelling en de levering . Verder vooraf een email gestuurd en de beantwoording geeft aan dat we te maken hebben met een bedrijf welke de klant hoog in het vaandel heeft. Ga zo door!!
Via Internet snel vindbaar, ook bij een algemene zoekopdracht. In ons geval, Puck Keysafe, beste prijs en zeer reële transportkosten binnen NL
Goede levering en goede producten
Na telefonisch goed geholpen te zijn en bestelling gedaan via de website. Alles snel binnen.
Prima bedrijf. Geen minpunten
Snelle levering Alles prima netjes aangekomen Zeer tevreden
Snel besteld duidelijke website kan goed filteren op wat ik wil hebben.
Snel geleverd product volledig volgens omschrijving.
GOED OVERZICHT OP DE WEBSITE SNEL KEUZE GEMAAKT
Snelle levering en duidelijke afspraken
Lange relatie, goede ervaring en service
Snelle levering en goede service
Zeer vakbekwaam en klant vriendelijk personeel. Aanrader!
Zijn blij met de deur maar klemt wel een beetje.