Oplossingsgericht en vriendelijk

Ondanks de maatregelen gedurende de huidige Covid situatie werd en goed nagedacht over oplossingen om hetgeen naar behoren te leveren en installeren. Contact is goed zowel telefonisch als per mail.

meer dan een top internet bedrijf

een internetbedrijf met kennis en servies van kleine ijzerwaren zaak. waar kennis en servies boven verkopen staat, veel internet bedrijven kun je niet bellen voor vragen. daar is het: zoek het zelf lekker uit. Bij Haverkamp kun je bellen voor maat gebonden advies. En heb je per ongeluk verkeerd besteld heb je je geld binnen 2 werkdagen terug. super toch

onzorgvuldig plaatsen van driepuntslot achterdeur

Haverkamp heeft een driepuntslot geplaatst in de achterdeur. Het slot zit er niet netjes in, scheef en ongelijk van diepte (de plaat steekt er aan een zijkant een millimeter bovenuit, de andere kant valt hij een millimeter binnen de deur. Daarnaast was het houtwerk van de deurpost flink beschadigd wat ze niet afwerkten. Daarbij komt dat de twee jonge werknemers lange pauzes hielden (vooral als wij er niet bij waren, als we ineens de kamer in kwamen sprongen ze op alsof ze betrapt werden) één van hen stond verschillende malen lang te roken achter de auto. De deur sluit goed, dat wel. Ik heb ze gebeld, er is iemand komen kijken en die vond dat het allemaal wel kon zo. Het zat wel wat scheef maar was acceptabel vond jij. Die splinters in het houtwerk horen er bij......

Echt vakwerk geleverd!

De mannen die de kastwand hebben geplaatst, hebben vakwerk geleverd. Ze hebben keurig en netjes gewerkt en het is tot in detail keurig afgewerkt.

Netjes, snel en mooi werk afgeleverd!!!

Inbouwkast bij Haverkamp gekocht en gemonteerd. Het eindresultaat is naar onze volle tevredenheid. Het montage team (twee jonge mannen) hebben zeer netjes gewerkt en een mooi stukje vakwerk afgeleverd. Het hele proces van ontwerpen tot de uiteindelijke montage is zeer soepel verlopen. We hebben nooit het gevoel gehad dat er mooie verkooppraatjes werden verkocht. Heldere communicatie en vriendelijk personeel. Wat ons betreft een aanrader!!!

Goede levering en vriendelijke medewerkers

Ik ben vriendelijk geholpen en de levering gebeurde binnen het tijdspad welke aangegeven is. De medewerkers welke de deuren brachten zijn correct, vriendelijke en behulpzaam

Zeer prettig bedrijf

Op zoek naar paneeldeuren, deels met glas in lood, bij Haverkamp in Deventer geweest. Hier goede informatie gekregen. Er werd ook veel tijd hiervoor genomen. Er werd niet gepushed op verkoop hetgeen door ons als erg plezierig is ervaren. Na enige weken zijn wij tot aankoop over gegaan. De deuren zijn zeer vakkundig geplaatst. Een aanrader!

TOP SERVICE

Vanochtend mij buitengesloten. De monteur kon direct komen en heeft snel de deur kunnen openen. Slot was kapot en was een incourant slot. Is gelijk even naar de zaak gereden om het juiste slot op te halen. Allemaal binnen een uur geregeld. Top service! Ga zo door!

Altijd goede service

Meerdere keren producten gekocht en altijd goede service. Ga zo door!

Laatse keer geweest.

3x op rij het gevoel gekregen als klamt de verkoper te storen in zijn werkzaamheden. Vandaag weer 2 man achter de kassa, ieder druk met iets. Kijken even op maar een "hallo" of "ik kom zo bij u" kan er niet vanaf. Tijdens het helpen werd duidelijk dat je niet op service hoeft te rekenen. Een erg dure cilinder van Lips met speciale sleutels, nog geen 5 jaar oud werkt niet meer naar behoren. Allemaal eigen schuld. Slecht onderhoud. Kan alleen helpen met de originele bon. En als kers op de taart: "Lips sloten gaan sowieso niet zolang mee." Toen ik de cilinder kocht in dezelfde winkel werd mij een ander verhaal verteld, dat mag duidelijk zijn. 3x op rij onvriendelijk, bijna onbeschoft behandeld. Nooit meer Haverkamp voor mij

warm van winkel tot afhangen deuren

positief,

Het heeft weinig zin om nog meer te zeggen dan uitstekend.

Rommelig

We hebben 2 buitendeuren gekocht en laten monteren met al het hang en sluitwerk etc. Kwa montageploeg hebben we totaal geen opmerkingen. Goede jongens met verstand van zaken. Deuren zijn goed gehangen. Prima. Kwa sales en aftersales rammelt het wat: eerste indruk showroom vonden we rommelig. Een paar deuren stonden er ook behoorlijk beschadigd bij. Toen we daar naar informeerden was t antwoord dat ze buiten omgewaaid waren.....dan zet je dat toch niet in de showroom neer waar mensen willen kopen of kijken? Tenminste ik zou dat niet doen. Afijn, de deuren die wij zochten waren er niet als model maar uit een boek opgezocht. Prima. Gewacht op de offerte waar het me opviel dat er een ander nummer op de offerte stond voor 1 deur. FF gegoogeld , bleek dat dit niet de goede deur was; slordig. Terug gemaild waarna het is hersteld. Slordig. Uiteindelijk zouden de deuren 2 en 3 september geplaatst worden. Krijgen we eind augustus een bevestigingsmail dat de KAST (???) op 23 MAART (???) geplaatst zal worden. Rommelig! Teruggemaild en weer gewezen op de slordigheid. Excuus weer van Haverkamp, maar ja, dan wordt je wel wat voorzichtiger en kritischer waarschijnlijk. Verder hebben we nog wat heen en weer gecommuniceerd wat verder duidelijk was. Gevolgd door de uiteindelijke montage, ging ook goed. Echter op 27 September begon 1 van de deuren te klemmen. Heb hier gelijk over gemaild. Geen antwoord, ook niet dat de mail ontvangen was. Slordig. 4 dagen later nog maar eens gemaild of de mail uberhaupt wel aangekomen is. Antwoord was "jawel hoor, beide mails ontvangen maar voor mijn mail waren er nog 19 onbeantwoord....."?? Je zou van Haverkamp een attent belletje verwachten of we ons nog even kunnen redden zo en dat t wat langer duurt. Jammer. Het gaat hier toch wel om een duur produkt van 2500 euro per deur, mag je ook wat service voor verwachten toch? Tip: Sales/aftersales hebben het onvoldoende onder controle hebben. Ik zou daar intern naar kijken.

Vlotte reactietijd, goed advies en zeer kundige monteurs!

goede service vriendelijke bediening en afhandeling

Netjes in de winkel geholpen na plaatsing van de bestelling zijn de deuren professioneel en netjes geplaatst. Kortom goede services.

Service

Zeer goede kwaliteit van kasten en monteren, Enige zaken niet in orde bij de levering/montage, maar uitstekend geregeld. Erg blij met deze kasten!

Wij zijn voor 100% tevreden!

Uw medewerkers waren prettig in de omgang en hebben alles zeer naar onze zin uitgevoerd.

Prettig, accuraat en deskundig

Aan bovenstaande heb ik niet veel toe te voegen. Datgeen wat ik gedaan wilde hebben is op een soepele en deskundige manier gedaan.

Prima cf afpraak

Voor mijn schoonouders twee maatkasten laten maken. Deze kasten zijn solide en ik ben van mening dat de volgende bewoners hier ook nog plezier van zullen ervaren.

helemaal zoals bedoeld

Alles volgens afspraak. Ziet er prima uit. Klein probleempje: 2 kastdeuren schuren boven bij open en dicht doen.

Prima advies en service

Goed advies in de winkel en keurige service bij installatie

Uitstekende service en levering.

Voor de tweede keer uitstekende service, kwaliteit en levering !!!

Prima advies en prima montage

Voor de eerste verdieping in onze woning hebben we besloten om de drie daar aanwezige deuren te vervangen door nieuwe deuren in een hoger formaat. Bij Haverkamp hadden we genoeg keuze en kregen we prima advies van Wout Brouwer, met wie het contact steeds prima is verlopen. De montage is nauwkeurig verzorgd door timmerman Ronnie Schotman. Op één van de deuren bleek een (kleine) beschadiging te zitten en daarvoor is, zonder dat we daar achteraan moesten, vanuit Haverkamp een mooie korting op gegeven mét de toezegging dat de beschadiging binnenkort met een lakstift zal worden bijgewerkt. Al met al een prima resultaat en voor een eventuele volgende (deuren)klus, gaan we zeker weer naar Haverkamp.

Weten waar ze over praten.

Deur was niet de bestelde deur. Daardoor lange levertijd Bij de montage, was de monteur onvoldoende voorbereid. Vooruitleg vraag de monteur.

Alleen maar positieve ervaringen

Afspraken die we gemaakt hebben met de heer Brouwer goed nagekomen, deuren door vakmensen perfect geplaatst en voor een probleempje was er een pasklare oplossing. De mensen die de deuren hebben geplaatst waren ook uiterst vriendelijk. Dus niets anders als lof. Groeten Alida en Joop Coenders

Essenstraat 6 A

7418 BM Deventer