Goed en betrouwbaar.

Prettig geholpen in de zaak en een correcte afhandeling bij het plaatsen. Afspraken worden na gekomen. Een verbeterpunt: de administratie achteraf. Ondanks dat we hadden betaald kregen we een mail met het verzoek om te betalen. Voor zowel de garagedeuren als de kamerdeur. Na contact was het dan wel geregeld.

Tevreden

We hebben door Haverkamp een achterdeur laten plaatsen. Ik geef een voldoende. Had hoger gewezen als het minder lang geduurd had (2-3mnd). Dat duurt lang als je oude deur kapot is. De datum van eerste afspraak was ook niet goed vastgelegd waardoor het een latere datum werd. Slordigheidje. Moest nog gat (van plek vorige slot)dichten in deurkozijn en verven. Maar dat is wellicht gebruikelijk. We zijn uiteindelijk erg blij met de deur

Prettig.

Goede Service. Prettig personeel. Goed werk geleverd. Laat maar komen die (diner)bon. Laten we deze wel even liggen tot na Corona, des te meer kunnen we ervan genieten. Groeten aan Wout.

Prachtige voordeur geleverd en fijn in contact.

Prachtige voordeur geleverd en netjes afgehangen. Fijn dat contact zo vlot en netjes is verlopen.

Vakkundig en uitstekende service!

Bij ons is een deur geplaatst en zijn alle deurgrepen vervangen. Er moest door omstandigheden van mijn kant een paar keer van datum gewisseld worden. Dat was allemaal geen probleem, allemaal heel soepel en vakkundig.

Goed, met een aantal aandachtspunten

Eerste contact in de winkel zou klantvriendelijker kunnen. Wij moesten - ondanks een afspraak- erg lang wachten. Misschien zou een reactie; verbaal- nonverbaal de ergenis kunnen voorkomen door enige uitleg. Tijdens gesprek - informatie, intake, verdiepende - zou een bv. Een kopje koffie prettig zijn. Wij zijn zeer te spreken over het plaatse / afwerken van de kasten. Erg prettige en voorkomende monteurs.

Ze leveren wat ze beloven

De duoport is prima geworden. We zijn er erg blij mee

Goed advies, betrouwbare levertje, goede prijs/kwsliteitsverhouding!

Wij werden zonder afspraak netjes geholpen en hebben ter plekje een offerte ontvangen. Het inmeten ging volgens afspraak en de levering was op tijd. Twee nette monteurs hebben de kasten gemonteerd! Helemaal tevreden!

Kwaliteit, vakkundig en betrouwbaar.

No nonsense benadering, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Prima voorlichting en professionele montage

Vanaf het binnenstappen in de showroom volgde plezierig en adequaat advies. De orderprocedure was snel en overzichtelijk. De montage werd zeer snel en professioneel uitgevoerd, ondanks andere leveranciers, die b.v meubelen kwamen leveren. Kortom heel Prima!!

Prima kwaliteit materiaal en montage, maar eeuwig gezeur over betaling

Via internet gezocht naar een bedrijf die garagedeuren verkoopt en plaatst in onze omgeving. 1 van de partijen die we vonden was Haverkamp. In eerste instantie kregen we als reactie op onze aanvraag dat we maar naar de showroom moesten komen, want kan konden we kiezen. We wisten al welk model, kleur en uitvoering we wilden. Het ging ons puur om het uitbrengen van de offerte, maar ook om het laten inmeten van de deur zodat gelijk gekeken kon worden welke extra werkzaamheden er uitgevoerd moesten worden. Uiteindelijk in de showroom een keuze gemaakt voor deur, kleur en uitvoering. Afspraak gemaakt voor inmeten waarna offerte volgde. Deze geaccepteerd en afspraak gemaakt over montage. Ineens de vraag of we vooraf, per direct de volledige betaling wilden doen... Niet vermeld in offerte, dus niet mee akkoord gegaan. Nog een keer een herinnering gehad over de betaling van de factuur en een week voor plaatsing de melding dat we de betaling vooraf moesten doen?! Monteurs op de dag van plaatsing verder netjes op tijd en keurige mannen. Hele aardige kerels die onze zoon van 2 jaar ook lieten 'meehelpen' en meekijken met installeren van de deur. Het werk was niet op 1 dag klaar en op zijn vrije zaterdag is de monteur terug gekomen om het werk af te maken. Over hem niets dan goeds, vandaar toch nog voldoende. Wederom wel erg jammer of ik gelijk de betaling wilde voldoen, want dat scheelde hem weer een lading kamervragen... Al met al is de kwaliteit van de deur naar wens. De service van de monteur meer dan prima, maar dat eeuwige gezeur over betaling maakt het voor ons niet voor herhaling vatbaar in zee te gaan met Haverkamp. Gemiste kans!

Goed bedrijf, van verkoop tot plaatsing, prima volgens de afspraken

Woning van meer dan 100 jaar oud, geen enkele deur is standaard. De 6 nieuwe deuren op maat zijn prima geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.

Top service

Wij hebben in de winkel gekeken naar onze garagedeuren en werden door een medewerker geholpen die kennis en ervaring had. Hij wist echt waar hij het over had. We hebben daarna nog mail contact gehad. Zelfs in de avond en in het weekend waren ze goed bereikbaar! De heren die de garagedeuren hebben gedemonteerd en gemonteerd waren erg vriendelijk en beleefd. Ze hebben de deuren netjes geplaatst. De communicatie en de service is bij ons echt heel positief!

Goede service en perfecte aflevering

Haverkamp beschikt over een duidelijke website waarop je gemakkelijk de juiste keuze kunt maken en gemakkelijk kunt bestellen. daarnaast houd Haverkamp de gegevens bij van eerdere bestelling wat erg handig is bij het nabestellen van gelijk sluitende cilinders. De bestelling is op korte termijn volgens afspraak geleverd en voldoet volledig aan mijn wensen.. Over de voortgang van de bestelling ben ik meerdere keren aangestuurd. Kortom PERFECT Alphons

Supersnelle levering

Supersnelle levering en prima sloten

Snelle service

Altijd goede en snelle service. Zeer tevreden over het bedrijf.

product goed klantvriendelijkheid kan beter

Uiteindelijk hebben we een heel mooi product in huis staan, maar de weg daar naar toe was moeizaam. Telefonische bereikbaarheid was onvoldoende. Levertijd ook erg lang.

duidelijk en klantgericht

Er was ruimte om verschillende mogelijkheden te bespreken er is keus in verschillende prijsklassen

Er wordt netjes en snel gewerkt.

Erg tevreden over het resultaat.

Is heel mooi geworden.

Haverkamp heeft twee kasten ingebouwd en deuren geleverd en gehangen. Na een klein misverstand over de realisatiedatum is het helemaal goed gekomen. Ziet er mooi uit en ik ben zeer tevreden over het resultaat!

Vakbekwame mensen in dit bedrijf

Vakkundig advies en een perfecte afwerking van het gevraagde.

Zeer professioneel en vriendelijk

Ik heb onlangs een oud huis gekocht waarin geen enkel recht stukje te vinden is. Met grote precisie en geduld van de vakmensen van Haverkamp heb ik nu een hele fraaie binnendeur.

alles was op tijd geleverd en geplaatst, dat is bij andere bedrijven wel anders.

Vakmanschap en kwaliteit

Na een verbouwing van schuur naar badkamer was er een nieuwe deur nodig omdat de oude deur veel kieren had en tocht doorliet. Goed advies gehad en voor een betaalbare prijs is er een deur precies op maat in het kozijn gezet. Geen kieren en tocht meer. Wat een vakmanschap om deze deur passend in het oude deurkozijn te krijgen.

Goed advies, mooie schuifwand, goed gemonteerd en goed service

We hebben een schuifwand met softclose systeem aangeschaft. We zijn hier in de winkel goed over geadviseerd m.b.t. de diverse systemen en verschil in kwaliteit. Ook de montage bij ons thuis is goed over gecommuniceerd en het resultaat is prachtig. Toen het in eerste instantie leek dat er een kras op zat, zijn ze bij ons thuis gekomen om te kijken hoe dat op te lossen. Gelukkig bleek het geen echte kras te zijn en kon het met een middeltje weg gepoetst worden. Kortom: ook service achteraf was prima!

Essenstraat 6 A

7418 BM Deventer