Top rij instructeur

Vincent is een top rij instructeur zeker aan te raden. Word nooit boos of raakt nooit gefrustreerd als je iets fout doet. Legt alles haarfijn uit en helpt je goed als je iets fout doet.

Gezellig en leerzaam

Ik ging nooit met tegenzin naar mijn lessen. Een prettige manier van lesgeven en de lessen waren altijd gezellig, er hing een fijne sfeer. s’ Ochtends om 7:30 of s’ avonds tot 19:30 Patrick stond er altijd. Eenmaal het examen naderend werd ik erg zenuwachtig maar Patrick heeft mij hier doorheen geholpen. Hierdoor heb ik mijn examen gehaald en kan ik nu met vertrouwen en vooral plezier de weg op. Patrick bedankt!

• Lesmaterialen N.v.t.
  • Lesauto N.v.t.

Leuk gezellig en leerzaam

Ik les bij Vincent hij is een leuke en leerzame man zowel Tijdens de rijles en buiten de rijles. Hij legt alles haarfijn uit en al snap je het niet blijft die met je door oefenen tot dat je het begrijpt. Dus een zeer aan te raden rij instructeur

• Lesauto

Fijne rij instructeur en duidelijk/goed leren

Rij instructeur is rustig en heeft veel geduld. Bij onduidelijkheid legt die het graag nog een keer uit. Handelingen worden goed uitgelegd en vaak geoefend.

Alles ging snel en goed

Toen ik begon kon ik helemaal niet rijden alleen sturen. Na 36 lessen heb ik het in een keer gehaald, omdat ik snel veel geleerd heb.

Uitstekende ervaring met LesGo

Een fijne rij instructeur en een fijne rijschool. Zeker een aanrader voor het leren stap voor stap deelnemen aan het verkeer.

• Lesauto

Geweldige rijlessen aansluitend op wat nodig heb

Tijdens de autolessen werd ik goed ondersteund. De lessen waren flexibel waar nodig en het was er was altijd de mogelijkheid om even op adem te komen waar ik dat nodig had. Ik vond het autorijden niet altijd gemakkelijk, maar door de fijne, rustige maar ook gezellige sfeer in de auto en het geduld van Patrick Kramer heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen. Dankje voor de gezelligheid en het zekere gevoel waar ik nu de auto mee in kan stappen!

Echt top zeer tevreden

Ben heel goed geholpen en veel geleerd. Met plezier gereden. Heb al 2 andere rijscholen gehad hiervoor maar deze raad ik echt aan bij andere

Gewoon top

Glenn is altijd super rustig tijdens het lesgeven. Waardoor je zelf ook rustiger achter het stuur zit. Ook maakt elke rijles leuk door af en toe een grap te maken , maar als het moet is hij ook serieus.

Top !!!

Zeer leerzaam en goede rijlessen werden er gegeven er werd goed op gelet waar ik het beter op kon en natuurlijk leuke complimenten op dingen die ik al goed onder de knie had bij deze echt top lessen gehad.

• Lesauto

Vriendelijke rijinstructeur waar je goed mee weg kan lullen

Zeer prettige rijlessen, met plezier gereden. Waren gezellige lessen waar je goed begeleid werd tot goede chauffeur Patrick Kramer bedankt!

• Lesauto

Vriendelijke instructeur die alles duidelijk uitle

prettige rijles ervaring.Instructeur legt alles duidelijk uit en geeft duidelijk aan wat je nog moet verbeteren.

Fijne lessen

Het was erge leuke en informatiefe lessen

• Lesauto

Leerzame en gezellige lessen in 1!

Zeer tevreden. Mark was altijd ruime tijd van te voren op de afgesproken plek. Goed in de communicatie. Lessen sloten goed op elkaar aan. Ik heb mij nooit onzeker gevoeld in de auto tijdens de lessen. Soms een lolletje tussendoor maken de lessen leuk! Een aanrader.

Zeer leerzame rijlessen!

Redouan is een hele geduldige en duidelijke instructeur, was een fijne ervaring!

Super goed!

Een super rij instructeur, Shirley bedankt voor al je leerzame en gezellige lessen. Ik heb het super goed ervaren!

Top!

Hele gezellige lessen!!

Top tijd gehad!

Een hele goede , gezellige tijd gehad. Kwaliteit van de lessen waren uitstekend en een leuke sfeer! Ed kwam ook altijd met leuke grappen.

Geen fijne ervaring!

Ik heb zelf een lange tijd gelest bij deze rijschool en dit is geen fijne ervaring geweest. Ik heb sommige rijlessen goed ervaren, maar bij sommige rijlessen de rijinstructeur als eigenzinnig en koppig ervaren. De les methode sloot niet aan bij mijn behoeftes, waarbij ik dit heb aangegeven aan de rijinstructeur. De rijinstructeur reageerde hier niet professioneel op, waarna ik heb besloten om naar een andere rijschool over te stappen. Bij mijn nieuwe rijschool heb ik mijn rijbewijs bij de eerste keer afrijden direct behaald. Ik heb veel rijlessen gevolg bij deze rijschool, waarbij ik tijdens veel lessen andere leerlingen heb moeten ophalen buiten Arnhem, wat niet prettig is, omdat ik graag binnen de regio Arnhem ervaring opdeed.

• Algemene tevredenheid
  • Contact / bereikbaarheid N.v.t.
  • Lesauto

Ontzettend goed en prettig!

Ik heb bij Arie les gehad, hij is een ontzettend aardige en professionele man. Heel flexibel en rustig. Ondanks dat ik mijn rijexamen niet in 1 keer behaalde, bleef hij vertrouwen hebben

Duidelijkheid en professioneel

Aardige instructeur. Duidelijke afspraken en nooit te laat. Zeker een aanrader!

Geweldige rij-instructeur!

Glenn is de beste rij-instructeur waar op ik had kunnen hopen. Toen ik besloot te beginnen met rijden was ik erg nerveus omdat ik mij niet helemaal comfortabel voelde met het idee om de weg op te gaan, maar Glenn heeft mij hier echt mee geholpen. Samen met Glenn, heb ik geen les nerveus gereden. Tijdens lessen is hij erg rustig en maakt soms grapjes, maar als het nodig is is hij serieus. Nooit had ik verwacht dat ik zo'n goede ervaring zou hebben met rijden, maar met de hulp en kennis van Glenn voel ik mij veilig op de weg met de kennis die hij mij heeft geleerd.

Vriendelijk en gepersonaliseerd bij Patrick Kramers

In de hectiek van de coronacrisis bij Patrick Krakers gelesd. Patrick is een reële, meedenkende en humoristische rijinstructeur. Ik heb zijn lessen als veilig en leerzaam ervaren. Een absolute aanrader voor iedereen die opzoek is naar een leuke, leerzame en vriendelijke rijinstructeur!

Rustig en duidelijk

Lessen bij Redouan was super fijn. Een rustige maar duidelijke aanpak die precies bij je past. Je voelt je ontzettend op je gemak, zelfs als je het allemaal enorm eng vindt. Ik heb enorme faalangst en Redouan speelde daar heel prettig op in.

Hele leuke lessen!!

Vincent Visch is een hele goeie rij instructeur waar je heel veel kan leren en kan lachen tijdens de lessen. De lessen zijn heellll leerzaam. Dus als je nog een rij instructeur zoekt is Vincent Visch de beste die je kan hebben Mvg Dewis Gjoka

Heilaar-Noordweg 2 A

4814RR Breda

Over LesGO

Het behalen van je rijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV… heerlijk! Bijkomende voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Bij LesGO ben je voor jouw rijbewijs aan het goede adres!