Zeer plezierig bedrijf, zowel de adviseur dan wel de monteurs en niet te vergeten de ondersteunde kracht, met name Anja. Afspraak komt men prompt na. Geen wijziging is te veel moeite. Bovenal een mooie dakkapel op ons dak. Wij zijn zeer tevreden.
Wiko heeft bij ons een supermooi dakkapel en dakramen geplaatst. We zijn er ontzettend blij mee. Wiko komt alle afspraken goed na en leveren een supermooi en goed product. dus Wiko BEDANKT.
Zie verbetering punten
Wij hebben een dubbele nokverhoging met dakrenovatie incl. verwijderen van de schoorstenen laten uitvoeren. Allereerst een prettige vertegenwoordiger (Frank) die denkt in oplossingen, evenals de vakmannen (allen die hier gewerkt hebben..!) die de werkzaamheden uitgevoerd hebben..!!
Vriendelijke en vakkundige vakmensen, die met zo weinig mogelijk overlast de oude dakkapel demonteerden en de nieuwe in 1 dag plaatsten. Advies om maatregelen te nemen om evt schade aan vloerbedekking te voorkomen zeer zinvol.
Wij zijn zeer tevreden over onze geplaatste nokverhoging en vaste trap naar zolder ....binnen 1 dag op het dak en we hebben een zee van ruimte er bij! De jongens hebben super hard en goed gewerkt ! Dikke klasse
Top bedrijf met top producten. Frank Visscher heeft me met diverse adviezen en service geholpen, ook de monteurs heerlijk volk. Precies wat je als klant nodig hebt. Een aanrader!!
Mooie dakkapel van goede kwaliteit, 1 een dag geplaatst door een fijn team. Goede prijs.
Eindresultaat is TOP! Vakmensen, zowel op kantoor als op het dak. Dank!
Niels is erg vriendelijk, denkt mee, komt langs wanneer gevraagd en hebben diverse malen de tekening aangepastbzonder problemen.
Goede service, goede kwaliteit Fijn dat de kraan ook onze bouwmaterialen heeft getild in en uit de woning.
prima werk geleverd en goede vakmensen. Goede prijs/werkverhouding
In mei 2017 heeft Wiko bij ons een grote dakkapel geplaatst. Wiko denkt goed mee met je wensen en komt met een passend, duidelijk en betrouwbaar voorstel. De dakkapel wordt in minder dan een dag geplaatst door vlotte en leuke werklui, bij ons 4 man sterk, die er verstand van hebben. Afwerking binnenkant moet je nog wel zelf (laten) doen.
Goede vernieuwde materialen (de enige met Qualicoat). Mooie vormgeving. Snelle en nette plaatsing. Vriendelijke mensen.
Keurig gewerkt,alles netjes opgeruimd. Snel gewerkt aardige mensen.
vakwerk!
alles netjes afgehandeld, ook nog behulpzaam geweest met het naar beneden takelen van de wasmachine, prima
Fijn contact en goed meedenken van Niels.
Heel prettig, eigenlijk is alles goed, communicatie, regelen.
De vertegenwoordiger deed een goed voorstel voor wat betreft de inkijk, de medewerkers die komen plaatsen zijn correct in hun doen. De glasruiten was even een puntje maar er is een noodruit geplaatst en de afgesproken leverdatum was daardoor geen probleem.Prima.
Zeer tevreden over de aanloop en de uiteindelijke plaatsing van onze dakkapel met meegeleverde horren. Tevens was ik verbaast over de snelheid van de plaatsing zelf. Om 7:45 kwamen de heren aan, om 13:30 reden ze weer weg. Netjes gewerkt en goed opgeleverd.
Kwalitatief goede dakkapel. Binnen 1 dag geplaatst. Degelijk constructie.
Uitstekende communicatie en top werk !!!
Dakkapel geleverd volgens wensen
Josing Esweg 58