Snelle en goede respons bij vragen, via telefoon of mail. Voorstellen voor veranderingen van het pakket worden meegenomen bij evt updates indien haalbaar. Ook persoonlijk contact op het kantoor is mogelijk (hartelijk dank Jelmer!) Zeer regelmatig updates die Dation blijven verbeteren.
Dation helpt mij om de administratie overzichtelijk te houden en bespaard me heel veel tijd. Daarbij is de veelzeidigheid heel fijn: het versturen van van te voren ingevulde facturen, integratie van top van het CBR en iDeal betalingen.
Echt een verademing voor mijn onderneming. Dation ontzorgt en neemt werk uit handen. De leercurve in het begin was heftig, maar inmiddels kan ik me een zakelijk leven zonder Dation niet meer voorstellen.
Dation heeft een goeie service en perfecte klantvriendelijkheid . Gebruik dation heel handig en neemt veel uren uit je handen kwa administratie . Bendankt dation.
Met maar weinig computerervaring begonnen met de rijschool administratie 3-10-2016 in samenwerking met Dation. Een van de beste, behulpzaamste en klantvriendelijkste mensen die me altijd een enorme energie geven met hun adviezen. Een topteam.
Mijn ervaring met Dation is zeer positief vanuit Curaçao, de hulp die ik krijg is meestal binnen 12 uur opgelost, afhankelijk van het tijdsverschil. Super!!
Een heerlijk bedrijf die echt hun best doet om jou als instructeur/rijschoolhouder meer uit Dashboard te halen. Ik mopper wel eens op ze maar krijg altijd weer een goed gevoel als alles weer werkt zoals het behoort.
Het programma is erg gebruiksvriendelijk. er wordt meegedacht als je iets anders wilt of nodig hebt en iedereen is altijd erg vriendelijk
Als je denkt een probleem te hebben, dan zoeken ze direct naar een oplossing
Problemen ( als die er al zijn) worden snel en vakkundig opgelost. Medewerkers nemen altijd de tijd voor je.
Het is een gebruiksvriendelijk en professioneel programma.
Topbedrijf Met topsoftware!
Inmiddels 4 jaar een zeer tevreden klant van Dation. De service is kortom uitmuntend, strakke planning en ontzettend gebruiksvriendelijk; je kunt direct aan de slag! Daarnaast staan jullie altijd klaar om ons te kunnen voorzien van extra informatie, goede service is zo belangrijk!
Super team wat open staat voor verbeteringen! leuk contact en helpen je snel en graag.
Ik vind dat er geen innovatie word gevoerd. En niet voor grote rijscholen online boeking voor motorlessen werkt niet bij twee leerlingen. Online motorleerling (twee te gelijk) werkt niet daar moeten ze iets aan doen veder goed programma. Ik ben niet echt tevreden omdat ik vind dat er iets meer kan iDeal enz
De laatste verbeterpunten mbt de vorderingskaarten zijn weer top.
Prima systeem met ruime mogelijkheden. is zeer klantvriendelijk en overzichtelijk. de leerlingen vinden de ontvangen informatie m.b.t. de rijopleiding en/of financiële stand van zaken heel fijn.
Meerdere facturen en betalingen van 1 leerling in 1 keer invoeren ipv per factuur
Zeer professioneel team wat open staat voor vernieuwingen en ideeën. tot service en goede prijs kwaliteit verhouding.
Na het aanschaffen van Dation is onze administratie op orde zodat we op elk moment kunnen zien hoe de status van een leerling is zowel financieel als vorderingen.
Altijd als we bellen voor feedback worden we keurig en snel geholpen met de juiste oplossing. Is het druk worden we automatisch terug gebeld zodra er een medewerker vrij is. Ook de cursus van Dation was prettig en veel van geleerd. Na een inbraak waarbij alle computers, en back-up werden gestolen, konden wij door de snelle hulp van Dation gelijk weer verder omdat onze administratie op de server van Dation gelijk weer beschikbaar was. echt top!!
Enschedesetraat 47
7551 EJ Hengelo
We willen rij-instructeurs en rijscholen iedere dag verrassen met de eenvoud van Dation Dashboard. Door de slimme en complete functionaliteit maken we plannen, factureren en administreren voor ondernemers simpel. Wij werken voortdurend aan de optimalisatie van onze software zodat jij altijd up-to-date bent.