De bereidwilligheid om je te helpen is groot en het contact is prettig. Dation is zeker een toevoeging voor de rijschool en helemaal met de iDeal koppeling
Een zeer goed doordacht, uitgevoerd en geschreven rijscholen administratie programma..
Ben nu een jaar actief als rijschoolhouder , zonder Dation had mijn rijschool nooit zo'n succes geweest . Ik kan mij concentreren op lesgegeven . Tevens zorgen ze met de rijbewijs-app ervoor dat ik nieuwe aanwas krijg , en dat mijn leerlingen laaiend zijn over de innovatie
Leerlingen zijn enthousiast over de RijbewijsApp = toegevoegde waarde!
Als er contact heeft plaatsgevonden gaat alles suppersnel.
Dation bevalt ons prima.
Het pakket is inmiddels flink verbeterd. Met name over de facturering heb ik me in het verleden nog al eens opgewonden. Verder zou ik het niet meer willen missen.
De Servicedesk is super,toppie
Dat zijn er meerdere. Centraal bij de ervaringen staat de openheid en wil vanuit Dation om continue te willen innoveren en verbeteren. Je krijgt altijd het gevoel dat je samenwerkt aan het beste product en eindresultaat en dat helpt in je procesverbetering van je bedrijf!
Ik wordt altijd erg prettig geholpen. Verbeter punten die ik aangeef worden ook in overweging genomen. Er wordt serieus gekeken of deze punten technisch op te lossen of te verbeteren zijn.
Veel positieve reacties van bestaande leerlingen en geïnteresseerde leerlingen over de voordelen van Dation dashboard. Geen gedoe met plannen van lessen in de auto maar thuis op het gemak met de pc, en les planning en financiële status. Dit betekend voor zowel voor de leerling als voor mij een hoger rendement van de lestijd. verder is de Ideal optie een uitkomst waardoor ik minder tijd kwijt ben met de financiële administratie. Gezien de regelmatige update's en de rijbewijs app blijft de rijlesplanner "fris" en na de laatste update is de snelheid enorm verbeterd!
Bijna vanaf hebt begin van Dation ben ik al klant, en het bevalt mij uitstekend. Ik kan me niet indenken hoe ik het nu zou moten doen als er geen online inplan systeem zou zijn gekoppeld met de facturen.Het scheelt me enorm veel tijd en gebel met en naar leerlingen toe. Leerlingen zijn ook heel erg positief erover. Dation luistert naar de klant en denkt mee, niet altijd hebben ze een pasklaar antwoord maar een alternatief is er zeker, en ze helpen me ook altijd daarbij. Natuurlijk help ik hun ook als er iets getest moet worden, SAMEN werken is een mooi woord.
Directe actie bij problemen, vriendelijke service desk
Heel vaak in Nijmegen geen contact met dation terwijl je wel andere site s kunt bezoeken.Elk vakje van de leeftijd op nieuw aanklikken(01-03-1967)terwijl het bij het CBR wel kan.Op het moment dat je een nieuwe leerling inboekt en je doet als laatste de datum veranderen springt hij automatisch op het bromfietspakket en dat krijg je dan niet er zomaar uit( mateloos irritant).Waarom geeft het systeem niet automatisch aan als een kandidaat al een tijdje niet heeft gelest?
Ga zo door met verbeteringen
Een lekker pakket met veel mogelijkheden
al 2 jaar ervaring met dit product, werkt naar tevredenheid mits de verbinding met internet werkt. Helaas duurt het wat langer om diverse gegevens in te laden over een 3G netwerk. Gelukkig is de servicebalie goed bereikbaar, en als ze een afspraak maken om terug te bellen, doen ze dit ook! TOP!!!
Lastig pakket facturatie/ leerlingen archiveren e.d. zeker als er nog niet direct gebruik wordt gemaakt van boekhoudkundige onderdelen.
Sterk zijn de frequente updates en het luisteren naar de gebruikers. Klantgerichte , goed gemotiveerde medewerkers met kennis van zaken.
Helpdesk vriendelijk en altijd bereid om bij te springen. Programma overwegend prima om mee te werken, zelfs zonder boekhoudkundige achtergrond.
erg fijn programma, met zeer deskundige en behulpzame mensen achter het systeem! Het neemt mij veel werk uit handen. het systeem is compleet en wordt continue geüpdatet en geinnoveerd
Enschedesetraat 47
7551 EJ Hengelo
We willen rij-instructeurs en rijscholen iedere dag verrassen met de eenvoud van Dation Dashboard. Door de slimme en complete functionaliteit maken we plannen, factureren en administreren voor ondernemers simpel. Wij werken voortdurend aan de optimalisatie van onze software zodat jij altijd up-to-date bent.