Prettig gesprek, deskundig en meedenkend
We hebben een zeer mooie vloer incl. vloerverwarming en plinten laten aanleggen door Lingen. Hierover zijn wij zeer tevreden. Het resultaat is erg mooi en de mensen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd zeer professioneel , vriendelijk, behulpzaam en correct. Over dit deel niets dan lof.
Mooie en goede kwaliteit, nette afwerking, nette en goede vakmensen die de werkzaamheden uitvoeren.
Prima service en verkoper weet goed het sfeertje aan te voelen wat je voor ogen hebt. Het assortiment is prima prijs kwaliteit verhouding ook. Kortom.....zeer goed geslaagd en een advies naar volle tevredenheid.....echt een aanrader!!!!
We werden super vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Prima advies en uitleg.
Door showroom medewerker ook goed meegedacht over gebruikte keuzes en afwerking! Tegelwerk badkamer/toilet is zo mooi uitgevoerd dat dit een dikke 10 verdiend! Dit is mijn 4de woning en nog nooit zo mooi tegelwerk gehad, zo precies als het uitgevoerd is met prachtige strakke voegen!
Na 25 jaar weer terug bij Lingen Keramiek. Nu volgt een tweedeling in beoordeling. De verkooptechnische kant was perfect: vriendelijk, vaktechnisch goed, duidelijke offerte en vervolggesprekken. De uitvoering was drama. Op de bewuste dag van het leggen de tegels waren wel de vakmensen aanwezig, maar werden geen tegels geleverd. In de week voorafgaand was de vloer geïnspecteerd en goed gekeurd. De tegelleggers keurden, terecht, de vloer af. De afspraak over plaatsing van de plinten en het kitten werd omgedraaid. Later alsnog plaatsing bijgesteld/ bij-besteld. Tot heden nog geen afspraak, niet gebeld, door het bedrijf dat moet gaan kitten. Kortom: verkoopzijde perfect, planning en controle een ramp.
Beste Piet, ondanks dat wij weten dat een aantal punten bij de uitvoering van uw vloer niet vlekkeloos zijn verlopen, hebben wij toch gevraagd of u een review wilde plaatsen. Dit omdat wij graag onze dienstverlening optimaal willen hebben en houden en uw verhaal er één is waaruit dit ook blijkt. Helaas hoorde wij veel te laat dat uw tegels niet voorradig waren. Toen heeft u, op onze kosten, een duurdere tegel uit mogen zoeken. Toen de tegels daar waren, constateerde de tegelzetter toch wat hobbels in de vloer zaten, deze hobbels hebben we weg geschuurd waarna wij met dikbedlijm en de buttering floating methode alsnog de tegels strak hebben verwerkt op een ongelijke ondervloer. De door u gegeven 2 is niet fair voor dit stuk geleverd vakwerk, u heeft ter plaatse aangegeven dat u tevreden was met de opnieuw uitgekozen tegel en de kwaliteit van de uitvoering. Daarnaast hebben wij ter compensatie van het geheel het monteren van de plinten gratis aangeboden.
Wij zijn zeer goed geadviseerd door de de tegeladviseur. Ook de tegelzetters hebben goed werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Onze excuses voor late invulling van de beoordeling.
Perfecte uitvoering, binnen de geplande tijd en met alle flexibilitiet die wij nodig hadden omdat we ook stucwerk en schilderwerk lieten doen. We zijn super tevreden en heel blij met onze keramishce tegelvloer.
Prachtige vloer geworden, alle afspraken zijn nagekomen, de ingeschakelde mensen zijn deskundig en leveren op tijd prima werk. Alleen wel duur. Maar ja, dan heb je ook wat.
Keurige levering, afspraken zijn keurig nagekomen
Je weet dat je bij nieuwbouw de pineut bent als je je standaard badkamer wat wilt 'upgraden', maar bij van Lingen maken ze het wel weg bond. Het advies gesprek was ronduit vervelend met alle smoesjes waarom e.e.a. toch echt extra geld kosten (draaien van de tegels € 80, drain ipv putje € 200 (terwijl dat makkelijker tegelen is)). Om nog maar te zwijgen wat een iets grotere tegel kost... Het uiteindelijk opgeleverde werk valt ook tegen, want de voegen zijn veel te breed. Blijkbaar hebben we de optie voor 'modern tegelwerk' gemist, want dit is gewoon gemakzuchtig tegelen. We hebben een nare nasmaak van dit bedrijf!
Beste Emile, wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent, dat we de offerte kennelijk onvoldoende hebben uitgelegd. Voor de voeg zijn wij gebonden aan de minimale breedten die moeten voldoen aan de minimale eisen van Woningborg.
Alles wat prive is aangeschaft ziet er fantastisch uit. Hiervoor zou ik ook mensen naar jullie willen sturen
Beste Pieter, Wat fijn dat de woonkamervloer die jullie, los van het project, bij ons hebben aangeschaft naar volle tevredenheid is; daar staan wij voor! V.w.b. de badkamer en het toilet raden wij je aan contact op te nemen met het desbetreffende bedrijf, aangezien wij deze tegels alleen los geleverd hebben, maar niet geplaatst.
Ik ben fan! Heel fijn om te ervaren dat in deze tijd van on-line, social, snelte, etc hoe goed en waardevol het is om persoonlijk contact te hebben met een belangrijke leverancier. Jullie denken mee, voelen mee waardoor bij mij als klant het gevoel los komt 'gezien te worden'. Los daarvan doen jullie je uiterste best om het 'geheel' soepel te laten lopen en dat is voor de klant -voor mij- heel prettig. Alleen maar positief dus & many thanks!
Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen door mederwerker Martijn Boom. 3D tekeningen zorgen voor een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Fijn dat er naar alle mogelijkheden en vele verschillende combinaties wordt gekeken onder het genot van een kop koffie. Zelfs de kinderen werden tevreden gesteld met een speelhoekje en limonade. Service dus ten top!
Ontzettend goed en leuk door Reinier v Gastel geholpen. Heldere uitleg en neemt alle tijd voor je om de juiste beslissing te nemen met de aankoop. Alle tegels zowel voor nieuwbouwproject als vrije keus woonkamer vloer bij Reinier besteld. Topbedrijf !!
De man die bij ons de tegelvloer kwam leggen belde op 2de pinksterdag om 21.00 op om een afspraak te maken voor de volgende dag (is een raar tijdstip om een afspraak te maken voor de volgende dag). we hadden om 08.00 afgesproken, maar hij belde om 08.30 dat hij met een kapotte accu zat (dat weet je volgens mij ook al eerder) dus kwam hij om 11.00 aanzakken. De andere 3 dagen begon hij ook niet eerder als 09.30 (was zijn accu dus wel kapot of begint hij altijd zo laat?)
Zeer prettig geholpen, goed assortiment, goed advies!
mooie showroom en goede service. Personeel beschikt over veel kennis
van Lingen doet wat er beloofd word.
Afspraak gemaakt voor vloerverwarming met tegels. en bijbehorende sloopwerkzaamheden uitgelegd wat we wilden en begon gelijk over wat ons budget hiervoor is. en dat het een groot project is wat we wilden best moeilijk ect. was totaal niet geïnteresseerd dacht ook niet mee kwam met bedrag wat bijna 2x een vloer gelegd mee kan worden.al met al wij hebben gelukkig een ander bedrijf gevonden waar wel tijd en interesse wordt getoond en uiteindelijk de prijs wat vele mater lager lag. dit bedrijf zal ik nooit iemand aanraden.
Martijn Boom heeft ons perfect geholpen. De woonkamervloer waren wij snel uit maar de wc was erg moeilijk. Martijn heeft eerst Naar onze wensen geluisterd en toen kwam hij met hele gave ideeen. Eerste zaak waar echt naar ons geluisterd werd. Top
Rivium Westlaan 22
2909LD Capelle aan den ijssel