Bekwame,Attente en hulpvaardige adviseur Martijn Boom
Geen negatieve ervaring gehad dus alles positief
goed advies in de winkel.
Wij vinden het heel vervelend te horen dat u iet tevreden bent. Helaas is er bij u een verkeerde indicatie afgegeven in de showroom. We hebben getracht dit met u op te lossen, door dit recht te trekken. Jammer genoeg kwam dit op u over als gegoochel, maar om iets wat krom is recht te trekken, is lastig maar zeker geen goochelen. De verkoper heeft echt zijn uiterste best gedaan om u tevreden te stellen. Klanttevredenheid en transparantie zijn onderwerpen die voor ons juist belangrijk zijn. Fijn om te lezen dat u onze collectie uitmuntend vind en dat de vloer wel naar tevredenheid gelegd is. Zoals u aangeeft zijn er wat dingen mis gelopen, maar dat is netjes gecrediteerd. Wij vinden het jammer dat het mooie eindresultaat uw ongenoegen niet voor het grootste deel weg heeft genomen.
Goed adviesgesprek en ruim assortiment. De externe partijen met wie Lingen samenwerkt (kitter, vloerenlegger) zijn zeer professioneel en leveren mooi werk af.
Onze excuses voor deze gang van zaken, maar goed dat u het meldt. Onze uitvoerder is zelf op zoek gegaan naar het adres omdat dit erg moeilijk te vinden was. Ook omwonenden wisten uw adres niet te vinden. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de tegels in eerste instantie niet op de juiste plek stonden. De productiefouten had u nog niet eerder gemeld. Deze komen vaak pas na de schoonmaak boven water. Wij nemen hiervoor contact met u op!
Goed te spreken over het deskundig advies van Van Lingen. Op basis van keukendeurtje en kleurstaal van keukenblad, direct de juiste tegelkeuze geadviseerd. 1e tegel die we zagen, is het ook geworden. Goede en nette / correcte afhandeling van de order en uitvoering van het leggen van de tegels.
Na goed advies de juiste keus kunnen maken,leggen vloer is prima gebeurd.
Door Mevrouw Daalwijk prima geadviseerd. Geleverde tegels waren ook conform afspraak. Geweldige badkamer en toilet geworden.
Een hele mooie tegelvloer, zeer deskundig gelegd, met mooi afgewerkte plinten. Alles keurig op tijd en volgens afspraak. Warm aanbevolen. Chapeau!
Toen we voor het eerst kwamen kijken bij Lingen Keramiek wisten we niet goed wat we wilden. Mede door het uitgebreide assortiment en de uitgebreide aandacht konden wij een goede keuze maken. Het eindresultaat is schitterend geworden.
Goede advisering. Gehele levering zonder problemen
Mooi produkt
Lingen Keramiek was gecontracteerd door de projectontwikkelaar van onze nieuwbouwwoning. Zo brachten wij ons eerste bezoek aan de showroom. Prettige adviseur (Martijn) die alle tijd voor ons nam en goede adviezen gaf. Toen ons huis opgeleverd was, zagen we een prachtig toilet en een prachtige badkamer. Daarna zijn we gaan oriënteren voor onze huiskamer. We hebben bij diverse vloerencentra gekeken en advies ingewonnen. We hadden nog steeds het prettigste gevoel bij Lingen / Martijn. Vervolgens hebben we een afspraak in Leiden gemaakt voor onze vloer. Na anderhalf uur hadden we een getekende offerte. Vervolgens kwam enkele weken later tegelzetter Rob, ingehuurd door Lingen op ons pad. Hij heeft een prachtige vloer gelegd. Hierbij werd actief meegedacht over legrichting, grootte deurmat en andere details om een zo mooi mogelijke vloer te krijgen. Het hele proces + de individuele medewerkers waar we zaken mee hebben gedaan krijgen van ons een dikke 9.
Van begin tot het einde gewoon goed.
zie boven. afspraken zijn nagekomen van a tot z. heel normaal, maar tegelijkertijd bijzonder tegenwoordig.
Via project sanitair uitgevoerd door Lingen en daarna ook de woonkamervloer laten leggen door Lingen. Beiden netjes uitgevoerd en we zijn er heel blij mee.
Goede uit leg gehad in de showroom.
Op zich niets mis mee, maar lees negatief.
In de winkel werden we geholpen door Dhr. Dalm. Nam de tijd voor ons en voorzag ons van diverse tips en dacht mee met onze wensen.... Kortom geweldig. De vloer is bij ons gelegd door "jullie" op 1 februari. De tegellegger was een vakman...nam de tijd...wilde een perfect product af leveren...dat is hem gelukt !!! Hij is een "pietje precies"" met andere woorden hij levert perfect werk. Kortom een man om trots op te zijn voor uw bedrijf. Zijn naam is mij helaas ontschoten.
Wat positief is, dat Lingen uitgebreid de tijd voor je neemt, en probeert tot een zo goed mogelijk en persoonlijk advies te komen. Ook helpen ze mee met meedenken wat soms ook prettig is. De planning is ook heel goed verlopen, op het moment dat de opleverdatum bekend was kon meteen de tegellegger, laminaat leggers en plintenleggers worden ingepland. De planner was goed te bereiken en duidelijk in communicatie.
Wij zijn in de showroom zeer prettig geholpen door Arjan, daar is niets over te zeggen. Wij zijn afgeweken van het standaard pakket wat bij onze nieuwbouw woning zat en hadden gekozen voor flink duurdere tegels. Na het zien van de offerte waar voor ons gevoel elke vorm van afwijking tov het standaard pakket dubbel/extra in rekening werd gebracht hebben we nog getwijfeld. Maar er werd ons door Arjan ook perfectie beloofd en we zouden superstrak tegelwerk krijgen wat door een echte vakman gelegd zou worden. Dus uiteindelijk akkoord gegaan. Bij de oplevering van de woning liet dit superstrakke tegelwerk zwaar te wensen over! Wij hebben c.a. 1500 euro betaald voor alleen het leggen en verwerken van deze tegels! Afwerkstrips zaten scheef (aan de ene kant 1 cm onder de tegel en aan de andere kant 1 cm boven de tegel) kruispunten waren scheef, c.a. 3 mm verschil in voegen, scheef geslepen tegels rond het kozijn, wij hebben tegels met een patroon en er zijn 2 precies dezelfde naast elkaar geplaatst en ga zo maar door.. niet wat je verwacht van perfectie in onze ogen. Nadat dit was aangekaart bij de oplevering hebben ze het e.e.a. gerepareerd.. o.a. een afwerkstrip die scheef zat was recht gezet.. alleen hadden ze hierbij per ongeluk glanzende tegels teruggeplaatst ipv matte tegels... en waren er enkele tegels beschadigd (schilfers bij de rand eraf) ook bleek het e.e.a. niet gemaakt te kunnen worden en dit is nu maar opgelost met bvb een extra kitrand..bij de vloer zijn een aantal kruisingen opnieuw gelegd met als gevolg dat we nu weer met kleurverschil in de voegen zit.. We hopen maar dat dit nog recht trekt. Al met al hebben wij hartstikke spijt dat wij akkoord zijn gegaan.. wat er in de showroom wordt beloofd laat bij de afwerking zeer te wensen over. Hadden we dit geweten waren we nooit akkoord gegaan en hadden we het ergens anders laten doen..
Wij vinden het erg vervelend te horen dat u ook na de herstelwerkzaamheden toch ontevreden blijft. Ons doel is altijd om het tegelwerk naar wens/zonder opleverpunten op te leveren. Het blijft echter mensenwerk. Mocht er toch iets niet goed zijn, dan lossen we dit binnen enkele dagen op. Na een reparatie kan er tijdelijk wat kleurverschil in de voegen ontstaan, dit trekt bij na verloop van tijd. De decortegels zijn "ad random" verwerkt, dan kan het inderdaad voorkomen dat dezelfde motieven naast elkaar terecht komen.
Rivium Westlaan 22
2909LD Capelle aan den ijssel